Forum » Omrežja in internet » Rolan d.o.o. spletna trgovina hack
Rolan d.o.o. spletna trgovina hack
Microsoft ::
Cist so ga popacla, ja.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Men prejle je, pa je bil nek MySql error. Glih tolko, da mi ni povedal, kak je uporabnisko in geslo za bazo. Boh pomagi tale php.
by Miha
by Miha
Ziga Dolhar ::
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) in E:\WebSite\***\Application.php on line 117
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in E:\WebSite\***\Application.php on line 117
Ni bilo povezave do strežnika podatkovne baze, ker imam naslednji problem :
Boh pumagi taki programerji, Microsoft.
https://dolhar.si/
Border ::
jaz sm mislu eno ceno gor pogledat... pa je bil black screen in je pisalo HACK pa muska je spilala od terminatorja.
Da ti stacuno kacknejo... ko so vsa narocila gor... beda... zdej jih lahko tozimo, za malomarno ravnanje s osebnimi podatki...
Da ti stacuno kacknejo... ko so vsa narocila gor... beda... zdej jih lahko tozimo, za malomarno ravnanje s osebnimi podatki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Border ()
No, tisto, kar je Ziga prekorpiral, sem mislil. Pa Ziga, a ni to res, da je to slabo programiranje, da se ti tkole error pojavi? Pa zakaj si "Nova" zamenjal z ***?
by Miha
by Miha
Ziga Dolhar ::
> Pa Ziga, a ni to res, da je to slabo programiranje, da se ti tkole error pojavi?
Pazi, pazi. Zdej si omenil "slabo programiranje" in ga kombiniral s pasivno obliko "pojavitve errorja". Ta error se pojavi _ZARADI_ slabega programiranja _programerja_. To je res.
Ni pa res, da gre za to krivit kar direkt PHP.
Pazi, pazi. Zdej si omenil "slabo programiranje" in ga kombiniral s pasivno obliko "pojavitve errorja". Ta error se pojavi _ZARADI_ slabega programiranja _programerja_. To je res.
Ni pa res, da gre za to krivit kar direkt PHP.
https://dolhar.si/
_Ja_, _php_ _sem_ _rekel_, _ker_ _je_ _boh_ _pomagi_ _v_ _primerjavi_ _z_ _najnovejsim_ _asp.net_. __
_by_ _Miha_
p.s.:Zakaj imas tko rad podcrtaje pred in za besedeo? A ti recimo podcrtaj ni tko vsec?
_by_ _Miha_
p.s.:Zakaj imas tko rad podcrtaje pred in za besedeo? A ti recimo podcrtaj ni tko vsec?
Sergio ::
Podcrtaji v tekstu so italics, Miha.
Sicer pa ... Se vedno lahko z ASP.Net cist isto zajebes. (Kar ne pomeni, da preferiram PHP pred ASP.Net, ravno nasprotno)
Definitivno je stvar programerja. Slabega programerja, kot je rekel Ziga.
Sicer pa ... Se vedno lahko z ASP.Net cist isto zajebes. (Kar ne pomeni, da preferiram PHP pred ASP.Net, ravno nasprotno)
Definitivno je stvar programerja. Slabega programerja, kot je rekel Ziga.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
T(he) Boss ::
@Microsoft: Ocitno ne obiskujes ravno pogosto comtronove spletne strani, ker oni ne rabijo hackerja, da dobis namesto strani aspx error cez celo stran
Zgodovina sprememb…
- spremenil: T(he) Boss ()
Mozno. Je pa skoda, da so tolko leni, da se jim ne da vnest eno vrstico v web.config.
by Miha
by Miha
just_a_cook ::
"Le čevlje sodi naj kopitar!"
Toliko glede programiranja.
Toliko glede programiranja.
==================
Just a cook
Just a cook
Sergio ::
In kaj si hotel s tem povedat?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Bal sem se, da se bo tema razvila na tisto, kateri je boljsi Win ali Linux, pa bo vsak svojega konja hvalil.
==================
Just a cook
Just a cook
Ne vem, od kje si privlekel idejo o tem, ce se pogovarjamo o php ni asp.net, ter verjetno malomarnih, neizkusenih, ... programerjih.
by Miha
by Miha
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
Sorry, verjetno ne vem brati. Se opravicujem, ce sem koga uzalil.
Prosim, Administratorja, ce pobrise moje poste, da ne bo problemov...
Prosim, Administratorja, ce pobrise moje poste, da ne bo problemov...
==================
Just a cook
Just a cook
Tr0n ::
"Ja_, _php_ _sem_ _rekel_, _ker_ _je_ _boh_ _pomagi_ _v_ _primerjavi_ _z_ _najnovejsim_ _asp.net_. __"
Lol. In your wildest dreams maybe.
Lol. In your wildest dreams maybe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PHP ali ASPOddelek: Programiranje | 3192 (2561) | DavidJ |
» | Linux in ASP.netOddelek: Operacijski sistemi | 1380 (1187) | yimi |
» | Katera spletna tehnologija bi bila najbolj primerna?Oddelek: Izdelava spletišč | 1658 (1283) | mte |
» | Kaj narediti v primeru, da stran internetna stran neha delovati in je ponudnik gostovOddelek: Loža | 1335 (1255) | jype |
» | Najboljši programski jezik za dinamičen htmlOddelek: Izdelava spletišč | 3345 (2709) | frenk |