Forum » Omrežja in internet » DNS težavica pri spremmebi IP-ja...
DNS težavica pri spremmebi IP-ja...
Yohan del Sud ::
Ok, vem da vas večina gnjavi zaradi počasnosti in zbirokratiziranostih in nesposobnosti naših IP providerjev. Ma včerej me je presenetil odziv. Recimo, da sem v nedeljo pogodbo za prehod od Volje na Telemach (+50% hitrost za 70% cene) zadegal v nabiralnik, včeraj popoldne so me že vzeli za svojega, ne da bi mi v bistvu sploh razložili postopek prehoda, do kdaj še komu plačujem kaj, ipd. Ok, očitno je tehnično zadeva nezahtevna. Kakorkoli že, pustili so me s trdim tičen in frišnim IP-jem, jaz pa pozabil geslo od Zoneedit DNS preusmerjevalca, pa bogami ne deluje tudi forget password fora, čeprav sem hladnokrvno izpolnil obrazec s podatki mojega registratorja domene (DomainDirect). Kaj so mi sedaj opcije?
www.strancar.com
antencek ::
Ko sem imel jaz tak problem, sem prijaznim ZoneEditovcem poslal en prosilni mail (iz istega maila, kot sem ga napisal v prijavi na ZE), napisal prijavne podatke (tiste, ki sem si jih zapomnil) in domene, ki sem jih menedziral, pa so mi poslali geslo.
Veliko uspeha!
lp,
A
Veliko uspeha!
lp,
A
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 šalabajzerjiOddelek: Omrežja in internet | 14037 (1607) | Motion |
» | Obrali so me za 1000€ prek spleta !! pomoč/izkušnje!? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19433 (14913) | Daedalus |
» | Hekerji vdrli v Ebay, priporočljiva zamenjava gesel (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 15889 (11600) | D-PaX |
» | Trgajo mi denar ?Oddelek: Loža | 6615 (5295) | Tilen |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17982 (14664) | the_unborn |