» »

SP v nogometu - Nemčija 2006

SP v nogometu - Nemčija 2006

««
21 / 30
»»

Razerzone ::

Monster-x pricakoval sem iskrene cestitke od tebe:D :P

Tilen ::

413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

mavec ::

monster-x, a je bilo to tud nezanimivo, ti je muca snedla jezik :D.
BUAHAHA, pejt v kot, AZZURI so peljali scat vse reprezentance na tem prvenstvu.

FORRZA FORRZAAA FORZAAA SQUADRA AZZURI GRANDE CAMPIONI DEL MONDO!

mtosev ::

Jaz zdaj mam 10k. sn pol stavo da ne bo več kornera v drugem podaljšku. :D :D :D :D

Type of bet single bet
Place bet via Web L!VE
Bet slip ID
Date 7/9/2006 10:22 PM
Odds 2.00
Stake per bet 5065.00 SIT
Winnings 10130.00 SIT

Print

Event Date Bet Pick Result Odds
Italy - France (Play-by-Play/Extra Time) 7/9/2006 9:50 PM Which team will be awarded the 3rd corner in extra time?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

[-=Jaka=-], pejt jokat kam drugam. AZZURI so peljali scat FRA, če pa se pusti tip sam sprovocirat, si je pa sam kriv. Je znan po takih izpadih, ampak očitno ma tanke živce. Pač...

AZZURI pa zasluženo prvaki :D.

[-=Jaka=-] ::

Amir: je blo za rdec karton ... sam pravicno bi blo da bi ga oba dobila, pa bi bla resitev salomonska ...
WW 3

mojsterleo ::

ce so bli na tej tekmi italjani boljsi sem jaz papez

Black Dragon ::

UGLY [-=Jaka=-] ne ti men ok, človek si je zaslužu karton in kot sem rekel upravičeno ZMAGA ITALJANOV...:) Če se gre Zidane čefurja pa tolče vsakega ki se ga dotakne njegov problem...
Time will tell.

alum ::

true true.

AZZURI prvaaaaakiiiiiiii!

Hehe, smesno, kako se vse vrača. Trezegeut pred 6imi leti junak, sedaj bedak. Italija 1ič zmagala po penalih in 4ič postala prvak, le BRA ima 1 naslov več.
AZZURI SO ZASLUŽENO PRVAK, pa negirajte kakor hočete, NASLOV POVE VSE!!! >:D

Zaslužena ZMAGA ITALIJEEEEEEEEEEEE

Zgodovina sprememb…

Mirč ::

zaprite temo,skazi že tako načeti duh slo-techa
lp

Smesno, kako je vecina navijacev FRA tiho, al pa se maze ven s sumljivimi izjavami...
A vam je muca snedla jezik....

ITA je prvak MATTERAZI pa GROSSO pa car :D.

WarpedGone ::

Škoda sam, ker mu ni nos razbil.

Da bi fasu še kako civilno tožbo pol? Frocovje jedno debilno.

Ko tvoja ekipa igra za zlato, se take stvari ne počne. Zidan je KRIV da je francija zgubila. Po njegovi izključitvi so bili ko kure brez glave.

Provokacije so žal del igre. Provocira on, provocirajo vsi. Kdor popusti, zajebe. Zajebe sebe, svojo ekipo, in včasih celo državo.

Zinedine Zidane, ČESTITAM. Idiot.
Zbogom in hvala za vse ribe

monster-x ::

Tinkec in Amir, nisem z lisicami priklenjen na komp ... sori. Upam, da se vama bo sedaj obrnilo življenje na bolje in bo vsak dan lepši.

Tkole bom reku. Škoda, da ga Zidane ni tok prtegnu, da ne bi mogu nadaljevat tekme. Tud jst bi ga (verjetn še bol) ... kaj pa provocira, pa teži. Hecno, Zidana je vidu, kako ga je prtegnu, provociranja pa ne.

Tinkec in Amir, sicer glede na prvi polčas si res zaslužijo naslov, glede na drugega in podaljške pa ne (emm, ja, sešteto skupaj govori v prid Francozom). Francozi so igrali kot bi imeli igralca več, so pa imeli enega manj. Po svoje so imeli Italijani srečo, ker je eden njihovih sprovociral Zidana, ki bi nedvomno zadel penal. Od Italijanov bi pohvalil Cannavara in Gattusa za njuno borbenost, na drugi strani pa svaka čast Ribery-u in mislim, da Abidalu ali pa Maloudaju.

Btw, tinkec a ti si bil eden izmed tistih, ki so v studiu RTV-ja peli?

Pa tale Buffon je tud ena tožibaba ... isto k C. Ronaldo. Najprej ga zatož, pol pa ga "objema".

P.S.: Tinkec, a loh nehaš s temi tvojimi izpadi? Mislim, da je dovolj, da enkrat napišeš, da so Azzuri prvaki, ne pa desetkrat. Pa upam, da se ta tema zaklene v bližnji prihodnosti, da ne bo nekih nepotrebnih provociranj s strani nekaterih, ki veselo vzklikajo, kako so Italijani prvaki.

Tako, jaz sem svoje povedal.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

Zgodovina sprememb…

perci ::

Ker sem prepričan, da ima kdo še kaj pametnega za povedat, še ne bom zaklenil teme.

Tisti ta pametni (tinkec, amir, jaka ipd) bodo pa fasali naziv če bodo nadaljevali v tem stilu

Zidane je pač sam sebi kriv, če ima tip tako kratke živce je njegova krivda. Sicer pa če spremljate nogomet se spominjate njegovih izpadov, nekaterih podobnih...
Pomp okoli tega je zato tak, ker pač on je kar je in če bi bil to eni xxx igralec se o tem nebi govorilo...

Italija pa zasluženo osvojila naslov. FORZA ITALIA!! >:D

Super Sonic ::

"Zinedine Zidane, ČESTITAM. Idiot."

Ne moreš rečt človeku, ki ga vsi spoštujejo do te mere, da o njem govorijo kot Bogu (takšnem, ki celo obstaja). Idiot za nekoga, genij za ostale.

Gledam pač nogomet in ne živcev nogometaša (verjetno se je Italjan (ane Perci) spustu na samo njemu znan nivo).

Škoda, da je odšel na ta način.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

whatever ::

Slovenija je boljša od svetovnih prvakov. Ker jih je premagala.>:D
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

Trubadur ::

A dej ne jokite za zaklep...matr finale je blo in so pač nekateri veseli. Vam najdem x tem, ki bi bile bolj primerne za zaklep.:\

Anyway, svaka čast Azzurom. Lepa tekma. Dobri sodniki. Zidane kreten.

In vsi ki govorite kako bi ga Zidane moral prtegnt ste čudaki. Od takega igralca, profesionalca kot je Zidane se pričakuje, da bo mirno reagiral na vse vrste provokacij. In to kar je danes naredil je primitivno in dobesedno kretensko. S tem je zajebal celotno ekipo in na zelo neslaven način končal svojo kariero. Nikoli ga nisem maral in zdaj ga še manj.
Berite Thomasa!

steev ::

Ehm, a nis zdej v pou ure 10X povedu do so zmagal. Sej sem tut jest za Italjio bil, samo to ni Mn3njalnik ...

Edit: Misljeno za tinkeca
:|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: steev ()

Meamoto ::

Zidan je KRIV da je francija zgubila

Seveda, prejšnjih 110 minut ni imelo veze, važno da tistih zadnjih 5 niso mogli dat gola, ne? Še posebej je njegova izključitev vplivala na razvoj penalov.

Sicer pa, nisem niti približno pristaš nogometa, ampak samo ne Italija...

Problem je v tem, ker je to ZIZOU, ampak, če bi malce pogledal se lahko spomnite, da je znan po svojih izpadih, tako da bi o tem lahko pisali roman...

Trubadur, aja, valda, on lahko provocira na vse možne načine, Zidane pa ne sme nič narediti. Sej, če bi mel kake rasistične (kdorkoli ... ne samo Zidane) bi bilo tud kul a ne? Dejmo to prenest na športen način, da te nekdo jebe v glavo in te žali -- sej smo profesionalci.

Zidane je samo dokazal, da je samo človek ne pa bog, da bi lahko skozi vso svojo bogato kariero "mirno" prenašal vse provokacije. Dejte bit mal realni no.

LapD ::

Ok to je bil pa najbolj nezaslužen naslov kar sm jih jst v živo vidu. Italjani so bili v igri 15 min v celi tekmi, vse ostalo je bila dominacija Francozov. Ja normalno da je za pohvalit Cannavara in Gattusa ker sta preprečila kar nekaj zelo nevarnih akcij. Materazi je dokazal kak konj je. Najprej pri prekršku za penal, potem skoraj da avtogol, pri golu se je slučajno njegova velika glava postavila na pravo mesto, potem pa še sprovocira Zizouja. To kar je naredil Zidane je neopravičljivo, ampak upam si trdit da ni bilo brez razloga. Da bi ga vsaj po nosu butnu, če že gre delat takšno neumnost ampak to je druga zgodba. Škoda za Trezegueta, kateremu je šlo celo prvenstvo vse narobe in še ko dobi šanso jo tako zapravi. Res dons ne najdem lepe besede za Italjane ker si niso zaslužili niti N od naslova. Ampak pametnjakoviči bodo trdili kako so si zaslužili in da je kul se branit z igralcem več in da na koncu pač boljši zmaga. Dons je zmagal izključno SREČNEJŠI in nič drugega.

Kaki ********* je ZZ. Da je šel taki prekršek naredit.

Ekipi pa sta bili tako izenačeni, da je nemogoče rečt katera je v danem momentu realno boljša. Tako da so zmagali srečnejši, ne pa nujno tudi boljši. Tudi če bi zmagali Francozi, bi bilo podobno.

kiFni ::

Finale je kot vsaka druga tekma, samo do tam priti, je pa druga stvar. Če se švercaš s tako srečo kot italjani, pol jo imaš lahko na koncu tudi v finalu.

kopriwa ::

Italija je svetovni prvak, ker je na koncu imela boljši rezultat, ne glede na igro. In Italija ni svetovni prvak zaradi tega ker so nekateri na slo-techu navijali zanjo in se obnašajo kot da so oni trenerji. Sej super da ste veseli ampak pol še provocirate tiste ki so proti činkolem. Pol se najde folk k lima gor tekst iz stavnih listkov, dejte mal moderatorji poskrbet da bo vsaj mal čistejš tlele. Ma na vsake tolk časa pogledam sem če kdo kaj pametnega pove pa vidm da zadne cajte bolj slamo klatite.
Škoda zaradi izpada Zidana, noben si ne bi želel takega konca kariere.

SaXsIm ::

tinkec, sam si ti mal tečn, a ne?
SaXsIm

WarpedGone ::

resno mislite, da je prvič naletu na to, da mu je nekdo jebal vse po spisku?

Sm absolutno 100% da je v svoji karieri slišal že vsa možna zmerjanja, trpel komolce med rebra in etc. Žalostno ampak to je del igre. Če na tako stvar odgovoriš z agresijo, na igrišču nimaš kej iskat. Zato je dobil rdeč karton. In tega se vsak igralec zaveda. Da popusti na tako pomembni tekmi in tako očitno narobe odreagira... sorry, idiot je.

Zidane je ikona in maskota in simbol in navdih francozov. Njega izključit v času podalškov je psihični šok celi franciji. Ostali so brez vodje, brez simbola. Sem zelo presenečen da so sploh bli sposobn še streljtat proti golu.

Kar se igre same tiče so italjani pokazal precej manj kot proti nemcem in nebi nič proti če bi zmagal francozi. Ampak niso, zarad tiste zidanove malenkosti.
Zbogom in hvala za vse ribe

Whatever, jah, to je težko rečt. Sam vseeno ... če bi Francozi zmagali, bi bilo to veliko bolj zasluženo, sam kaj čmo ... morjo tud take reprezentance, ki imajo precej veliko sreče zmagovati -- sicer bi bili nekateri večno žalostni, a ne, Amir, tinkec & co.?

Tinkec, en nasvet. Poskusi si ogledat več slik in jih dati skupaj v en post, ne pa da vsako sliko postaš v svoj post. Samo toliko, da ne boš kasneje kakega naziva fasal.

chucki ::

Puhnu sm use kar sm mel zarad zidana ko hoce z glavo zid razbijat :( :(
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Trubadur ::

monster-x ja to se mora športno prenest. Za zgled mu je lahko Eto'o, ki ne reagira tako hudo na veliko hujše, rasistične žaljivke.
Berite Thomasa!

;-) ::

Bravo ITA. spet me osrečuješ:D :D :D

Trubadur, ne vem no. Enkrat ga je mogu Ronaldihno tolažt, da je ostal na igrišču tko da ne vem, kok je loh "zgled". Ampak za take provokacije ni opravičil. Oba (ali pa nihče) bi mogla bit kaznovana, ne pa le Zidane.

Meni bo SP manjkalo zdaj. :'( :'( :'( :'( :'(

Še komu?

Zgodovina sprememb…

Fajn ga je ja:\ V prsni koš je huuddoooo-vem na lastni koži.

EDIT.: sam ZZ mi je vseen CARE da ni večjega. Bolšga prekrška še pa ne:D Zakaj ga sploh je???

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

cattom ::

Monster
Za kaj naj pa bi bil kaznovan Materazi?

perci ne vidim razloga za brisanje posta ko sem napisal, da mi je zal zidana ker se mi je zdel da joka v pogovoru z buffonom???

Stajerc ::

Nogomet mi je letos bil zanimiv samo zaradi vragolij ZZ-ja in zato sem tudi ob vsaki tekmi kjer je igral užival in navijal za Francijo.

Zasluženo danes Italiani niso zmagali. Francija je pokazala več kot vedno. So pa zmagali Italiani in to je res. In zato so oni svetovni prvaki in to je to.

Sam sem upal in si želel da naj zmaga kdor koli samo da se to zgodi na igrišču ne pa ob enajstmetrovkah. Nažalost se to ni zgodilo.

Malo sem razočaran zdaj ker niso prvaki Francozi. ZZ-ja pa v bistvu ne obsojam saj če ne bi bilo njega sploh nebi spremljal tega prvenstva. Še bolje - ne bi užival v njem.

In karkoli bo kdo zaj rekel o njem in ga žali z sočnimi izrazi ne more omajat recimo mojega mišljenja o njem da je eden največjih in da se velika večina drugih lahko skrije pred njim. Po mneju koga morda tudi vsi. Je pač naredil kaj je naredil in za to dobil rdeči karton in to je to. Ni zajebal tekme ker pač 5 minut pred koncem nemore bit vse odvisno od enega igralca. Kaj pa če bi ob poškodbi rame preprosto zapustil igrišče?

Mene recimo samo še zanima kaj je rekel mu Italijan da ga je zbil.

Drugače pa je zame zgodba končana. Neke bedne izjave da to dejanje zasenči vso njegovo kariero in nevem kaj pač lahko pridejo samo iz ust ljudi ki ga niso nikoli in ga niti zdaj ne cenijo. Mi ki ga cenimo pa tako samo zamahnemo z roko in cenimo njegovo veličino.

Morda bi ga moral edino še bolj če ga že je. Oziroma tudi ta njegova poteza je bila mojstrska. Z enim udarcem glace ga je pokosil, poskusite to narediti sami pa pomoje vam nebo uspelo. ZZ je mojster pač! ;)
Have a nice day.

Jah po mojem mnenju je tudi Zidane najboljsi igralec zadnjih 10 let, skoda k je nasedel Matteraziju,... samo tepst se pa tud ne morjo po igriscu...

"Z enim udarcem glace ga je pokosil, poskusite to narediti sami pa pomoje vam nebo uspelo. ZZ je mojster pač!"

nam zagotovo nebi uspelo, oni so pa taki biki ej...like stroj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

LapD ::

Škoda samo ker sodnik ni piskal še druge očitne 11 metrovke za Francoze, mogoče bi bili potem Italjani prisiljeni pokazat da si vsaj približno zaslužijo naslov. Če bi se sploh še pobrali..ampak sodniku ni kaj za zamerit ker je bila to njegova edina napaka, pa še slabo je videl od tam kjer je stal. Govorim o prekršku v drugem polčasu. Drugače pa sojenje v zadnjih 4 tekmah kot iz učbenikov. Sicer bo pa jutr v Italiji čist drugo vzdušje, sam da "ta pravi" sodnik udari s kladivom po mizi :D

Zorro ::

Italijani so znani po svoji umazanijah med igro, zato me čudi, da splošni znanemu dejstvu nasede nekdo kot je ZZ. Pa pri golu Materazzi sem videl njegovo roko na ramenih obrambnega igralca Francije, a jo je še kdo? Približno deset minut kasneje je bila v kazenskem prostoru identična situacija, takrat pa se je oglasila sodniška piščalka?!
Nimaš kej, Italijani so eni veliki pos.....!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zorro ()
««
21 / 30
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Šport
41281209 (60256) Sssaga
»

Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Šport
896153821 (129072) FlyingBee
»

Evropsko prvenstvo v nogometu 2012 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15225007 (20958) jericho
»

Nogometno evropsko prvenstvo 2004 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19114477 (10583) Dr_M

Več podobnih tem