Forum » Pomoč in nasveti » Izguba 25gb fileov
Izguba 25gb fileov
rapzor ::
Lep pozdrav. To je moja prva tema na tem forumu, zatorej prosim.. Be easy on me :)
Stvar je sledeca: Installiral sem StrongDC v enak folder kjer sem imel DC++ (!).
Sedaj, ko sem StrongDC uninstalliral, sem hkrati zgubil se vseh 25gb downloadanih fileov iz DC++a. Moje vprasanje je: A obstaja kak program, s katerim lahko dobim te fajle nazaj? Poskusil sem z System Restore, pa ni delovalo sad.gif
Se kaka ideja?
Stvar je sledeca: Installiral sem StrongDC v enak folder kjer sem imel DC++ (!).
Sedaj, ko sem StrongDC uninstalliral, sem hkrati zgubil se vseh 25gb downloadanih fileov iz DC++a. Moje vprasanje je: A obstaja kak program, s katerim lahko dobim te fajle nazaj? Poskusil sem z System Restore, pa ni delovalo sad.gif
Se kaka ideja?
OmegaBlue ::
Probaj z GetDataBack.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
opeter ::
Ne... deluje na vseh particijah:
GetDataBack
Ontrack Easy Recovery
Iolo Search and Recover 3
...in maš še milijon podobnih programov. Malo Gug(l)aj.
GetDataBack
Ontrack Easy Recovery
Iolo Search and Recover 3
...in maš še milijon podobnih programov. Malo Gug(l)aj.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
rapzor ::
probu z usemi 3mi .. pa sm dobu usega skp ~7gb nazaj ... :)
bol je k nc :)
HVALA VAM
p.s: ce kdo ve za prog ki zagotavlja 100% povratek fileov, naj prosim napise
:*
bol je k nc :)
HVALA VAM
p.s: ce kdo ve za prog ki zagotavlja 100% povratek fileov, naj prosim napise
:*
Gapi ::
Če po nesreči pobrišeš kako datoteko za večno (ne v koš) pol je rešitev sledeča da disk odklopiš in priklopiš v drugo mašino in poskrbiš da se čimmanj piše po tem disku. Potem uporabljaš na tem računalniku te programčke za reševanje. To je nasvet ki se vedno ponavlja na slo-techu.
~Speed ::
Če so podatki bili prepisani se od njih lahko posloviš.
Če pa podatkiniso bli prepisani, so pa vsekakor še vedno na disku, le pravi pristop je treba ubrati...
good luck.
Če pa podatkiniso bli prepisani, so pa vsekakor še vedno na disku, le pravi pristop je treba ubrati...
good luck.
~~~~~~~~
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DC++Oddelek: Omrežja in internet | 2482 (2043) | Markus55 |
» | Izgubljene fotografije na digitalnem fotoaparatuOddelek: Pomoč in nasveti | 2646 (2447) | zvitorepec |
» | Eksterni disk - naenkrat ne dela...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1145 (1089) | mrbungle |
» | Kako dobiti podatke na disku, ki ima zrušeno particijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1911 (1607) | Caligula |
» | Kako dobiti izbrisane podatke nazaj????Oddelek: Programska oprema | 4149 (4085) | marS |