Forum » Igre » Battlefield 2
Battlefield 2
Vanadium ::
Pozdravljeni.
Zanima me ce je kaka možnost v battlefield 2 pod single player igrat karte z vec kot 16 igralci??? Trenutno sem brez neta in je pač to edini način igranja tega špila .
L.P.
Zanima me ce je kaka možnost v battlefield 2 pod single player igrat karte z vec kot 16 igralci??? Trenutno sem brez neta in je pač to edini način igranja tega špila .
L.P.
gfighter ::
Poglej si tole,vendar mislim, da ta mod ne popravi umetne pameti, tako da igre niso tako zanimive. Lahko pa poskusiš. Drugače pa kolikor vem obstaja že nekaj tem o BF2, uporabi iskanje.
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam
C4rtm4n ::
Da ne bom odpiral teme!!!
Mene zanima , nekaj glede xfire-ja in te igre. Ko pač zaženem xfire,se prijavim,.... najdem serverje za batlefield 2.
Ko pa zaženem recimo en server, pa mi ne gre nanj!!! Saj gre, vendar se mi zažene , kot če bi zagnal singleplayer!!
KAKO NAJ PRIDEM POTEM NA SERVER!!??
psst!! (špil je originalen)
LP
Mene zanima , nekaj glede xfire-ja in te igre. Ko pač zaženem xfire,se prijavim,.... najdem serverje za batlefield 2.
Ko pa zaženem recimo en server, pa mi ne gre nanj!!! Saj gre, vendar se mi zažene , kot če bi zagnal singleplayer!!
KAKO NAJ PRIDEM POTEM NA SERVER!!??
psst!! (špil je originalen)
LP
Respect my Authority!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: C4rtm4n ()
Shegevara ::
ja nevem jst zmerej dam play bf2.. pol maš pa na začetku opcije nicknamu :
-za offline
-za online
izbereš za online (če ga nimaš ga narediš)
in maš tam serverje tam igraš (ta imej firewall izkljopljen v primeru če nimaš bf 2ke na firewall exception listu.
-za offline
-za online
izbereš za online (če ga nimaš ga narediš)
in maš tam serverje tam igraš (ta imej firewall izkljopljen v primeru če nimaš bf 2ke na firewall exception listu.
Ja, to vem, vendar mene zanima za XFIRE ali pa THE ALL SEING EYE. Ko kliknem na server, ma vrže v špil, na pa na server!!
Respect my Authority!
StajercSSS ::
Ne gre tak..Sam v igri,pol pa serverji..
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
mambli ::
Lahko igraš z xfire.
Sam ponavadi igram tam, kjer igrajo moji frendi. Desni klik na frenda(ko igra BF2) in Join friends game. Xfire te vpraša za username and password in to je to.
Sam ponavadi igram tam, kjer igrajo moji frendi. Desni klik na frenda(ko igra BF2) in Join friends game. Xfire te vpraša za username and password in to je to.
AHA!
Kateri username in pass. pa vpišeš ?? Od xfire-ja ali pa od Battlefield 2 ?? Jaz vpišem katero hočem pa mi vrže v igro, vendar ne na server , pač
pa samo v igro. Kjer se potem moram prijavit (ime in geslo)!
LP
Kateri username in pass. pa vpišeš ?? Od xfire-ja ali pa od Battlefield 2 ?? Jaz vpišem katero hočem pa mi vrže v igro, vendar ne na server , pač
pa samo v igro. Kjer se potem moram prijavit (ime in geslo)!
LP
Respect my Authority!
Ja to vpišen, potem pa me vrže v igro , ne pa na server!! Kot če bi zagnal single player.
Respect my Authority!
mambli ::
Poglej v nastavitve od Xfira, če ti zazna igro in kateri exe file. Meni je sam pravilno zaznal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74547 (17313) | tropico2078 |
» | Call of duty 4 (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 71345 (13250) | oo7 |
» | Igra kdo Battlefield 2 ? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7035 (4105) | ziga1990 |
» | Battlefield 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5051 (4223) | nejcpirc |
» | Battlefield: Bad Company (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4113 (3385) | destroyer2k |