Forum » Strojna oprema » Logitech MX1000 Problem z oddajnikom
Logitech MX1000 Problem z oddajnikom
Slaytan ::
LP
Imam gromozanski problem z svojo MX1000. Zadne čase se mi je miška nehala odzivati. Sprva na intervalu parih ur, sedaj pa se to počne že na nekaj sekund. Na vsake nekaj sekund se mi pokaže pop-up okno iz logitechovega SetPointa ki pravi da naj pritsnem gumb za reconectanje na spodnji strani miške.
Probal sem že na novo naložit drajverje, restartat comp, vklopit miško v drug USB port a nič ne pomaga. Tudi transmitter sem prestavil na drugo lokacijo, a je problem isti. Baterije v miški so polne. Koga naj sumim? sosede?
Imam gromozanski problem z svojo MX1000. Zadne čase se mi je miška nehala odzivati. Sprva na intervalu parih ur, sedaj pa se to počne že na nekaj sekund. Na vsake nekaj sekund se mi pokaže pop-up okno iz logitechovega SetPointa ki pravi da naj pritsnem gumb za reconectanje na spodnji strani miške.
Probal sem že na novo naložit drajverje, restartat comp, vklopit miško v drug USB port a nič ne pomaga. Tudi transmitter sem prestavil na drugo lokacijo, a je problem isti. Baterije v miški so polne. Koga naj sumim? sosede?
destiny ::
Zgleda je strihnin požrla. Bo mogla it na kliniko.
Edit: Možne so tud težave z usb kontrolerjem na plati. To se je zgodilo kolegu pri dfi nf3 lanparty plati. Ko je flashal bios na novejšega, so težave izginile. Pri tem je zanimivo to, da mu je dolgo časa delalo BP, pol so se pa kar na enkrat pojavile težave s konekcijo.
Edit: Možne so tud težave z usb kontrolerjem na plati. To se je zgodilo kolegu pri dfi nf3 lanparty plati. Ko je flashal bios na novejšega, so težave izginile. Pri tem je zanimivo to, da mu je dolgo časa delalo BP, pol so se pa kar na enkrat pojavile težave s konekcijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: destiny ()
Slaytan ::
Pri meni je pa fora da so zdaj v dveh dneh te težave skrivnostno izginile....miška spet dela perfektno.
fire_3 ::
Jaz mam isti problem z MX1000. Meni tui hudič prek noči neho delat. Pa sem tu reciver dal bližje pa ni nič pomagalo, driverje na novo gor narejo in tako dalje.
Tak da nea vem kaj ji dela.
Tak da nea vem kaj ji dela.
jackorsen88 ::
jaz sem tudi mel mx1000 pa isti problem.Mi mamo pri hiši dve pa je ena delala normalno druga pa je jebala. včasih se je nehala odzivat vsakih pet minut, včasih pa je delala po več dni brez problemov. Jaz sem jo dal na popravilo, bila še je pod garancijo, pa so mi dali novo. Kao neka serijska napaka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VGA se poslavlja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 19495 (17104) | Jst |
» | Test Logitech MX RevolutionOddelek: Novice / Ostale najave | 5819 (3210) | djordjevic |
» | Nov članek: Test mišk (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 12108 (10088) | Xplicit |
» | MX1000 težaveOddelek: Strojna oprema | 2151 (1147) | PrimozR |
» | Logitech MX1000 (nova tehnologija mišk) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 8184 (5545) | SnakeBite |