» »

MX1000 težave

MX1000 težave

hostar ::

Pred kratkim sm kupu mx1000 in ma miška neko napako. Sm jo šel zamenat v trgovino in ko je prodajalc odprl je mela miška še večjo napako.
Ta napaka je v stabilnosti miške, oz tiste nogice na spodnji strani niso v ravnovesju. Moja in una miška v trgovini sta stali samo na treh od stirih nogicah. To se mi zdi zelo velika napaka samo nobeden je ne omenja. Prosm če ma še kdo take težave nej pove. Sm pisu na logitech in so mi rekl da se opavičujejo za napako in jo lohka komot zamenam v trgovini za novo. Izgleda da je samo zanč ta serija oz pošilka ki so jo dobil. Ker mi je čudn da mata dve naključni miški isto napako al pa nobenga to ne mot. Tko da če tut nobenga to ne mot nej vsaj napiše da se mu to dogaja.

Hvala za odgovore

humanoid ::

Morda nekateri ne kupujemo miši za 20k SIT ?

Anyway, počakaj na novo pošiljko in boš dobil dobro miš. V drugi temi sem zasledil: "miš za 19 čukov pa ima tako napako" Ja, avto za 50 milijonov pa ima neko drugo napako. Se zgodi, tudi v proizvodnji ze zgodi, nekdo je morda stroj narobe nastavil, morda so bili kalupi poškodovani, marsikaj se lahko zgodi. Jaz bi bil lepo tiho in čakal na novo miš, sej ni konec sveta.

BTW, kaj pa če je podlaga defektna???

Sicer pa vzami ven elektroniko, sestavi miš, vzami užigalnik in popravi :)

Dragi ::

humanoid, tako butaste pa še ne, zakaj bi tip rihtal miša z vžigalnikom in tako izničil garancijo, če pa lahko počaka nekajčasa in dobi novega miša,kaj pa če se mu miš godforbit pokvari, kaj pa potem ??!

humanoid ::

Sej sem čisto na začetku napisal, naj počaka. če pa se mu tako mudi in bo umrl, ker ga to tako moti, naj sam popravi, sej sem dal tudi smile na koncu.

Roadkill ::

Raje povej v keri štarczuni si jo nabavil... :)
Možno, da so v štarcuni namenoma nabavili kako slabšo serijo za male pare (take zadeve se ponavaadi dobijo za ene 20% cene) in potem upajo na naiven folk. Al pa jih folk vrača (tako kot ti) in jih pol podtakjeno nasledni žrtvi ki stopi v njihovo štarcuno. To pa itak dela večina računalniških štarcun.

hostar ::

MIška je bila kupljena v Eventusu in do zdej nism mel pr njih nobenih težav. Kot sm reku mi je še eno pokazu in je blo še huj. Kupu sm pa že kr neki pr njih k majo neko razmerje kakovost cena, saj men se zdi. Ja humanoid ti maš pa res čudne. A miški k ma tri leta garancije bi jo šu uničvt. Pa še to, vsak k je kdaj mel Mx700 al pa mx900 sigurno ni bil razočaran.

humanoid ::

In kaj tebi je to zdej globalni problem?? Zato sem dal tak extremen primer. Kaj pa je to takega?? Samo ohišje popraviš za nekaj stopinj (morda niti ne 1 stopinjo) da se ne ziba, če pa nikoli nisi izvijača v rokah držal, da se tako čudiš pa pusti in zamenjaj.

Glede Eventusa: Poglej si malo pri enaa in pri izishop cene, za moje pojme je Eventus ena najdražjih trgovin, so uvoznik za Logitech, a imajo najdražje cee za Logitech, to se mi ne zdi prav.

BTW: Miši in tipkovnice se v trgovini sproba, da vidiš kako ti zadeva v roki leži, se ne kupuje na 3 dni oz. zato, ker je novo in drago.

LP

hostar ::

A ti sploh veš kaj je garancija? Al ti vsako stvar k jo nabavš zmoderaš da takoj zgubiš, al kaj. Dej ne piš take k sam zafrkavat znaš. Da bi dal pa kkšn pametn nasvet pa ne. Pa še to me zanima. Kako si reku? Nej z izvijačom "ohišje" (upam da mislš miško) popravm. To si pa tok mem useku. Sori ampak tega si pa ne morm predsavlat. Pejt raš na kkšn drug forum zafrkavat ljudi ne mi pa kle neki pametvt. Zart jurja pa tud ne bom šel kr v eno trgovino kupvt.
Drgač sm dubu miš za 20k. Res da majo dost stavri cenejš ampak jz takim trgovinam ne zaupam.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: hostar ()

humanoid ::

Zafrkavam?? K večjemu ti, s takimi temami. "Joj miš se gunca...."

Z izvijačem odviješ šraufe, pol pa bobereš elektorniko ven, segreješ plastiko in upogneš, da se ne gunca več.

Jaz sem mojo MX500 odprl že 2 dan, ker se je olupil tisti simbol od Logitecha, pa sem ga prelakiral.

Ja, garancija je en problem, ampak kdo pravi, da bo miška res umrla čez 1 leto (oz. 3). Take stvari so ponavadni kvalitetne in ne umrejo kar tako.

BTW: ti si uprašal za nasvet, sem ti ga dal. Drugič pa napiši, d ane misliš odpirat miši. Le kako bi ti to popravil, da je ne odpreš??:\
Lahko pa kupiš še 1 trakec (ali dva) in odlepiš originalno nogco (tisti drsni trak), zalepiš dva nova gor, da je bolj debelo in se ne gunca več, če pa je to zate preveč in se bojiš za garancijo, pa čakaj na zamenjavo:\ :\

Kje je sploh problem? Če te je strah, ni treba delat, kar sem napisal. Neeeee, ti moraš takoj napadat:\

humanoid ::

A, še to:

Eventus so korektni, seveda, defektno miško so ti prodali za 2k SIT več kot konkurenca, ja res dobra firma.

Ne se bat, sem tudi na drugih forumih, tam pa so tudi ljudje, ki se na kaj spoznajo, ne kot tukaj, ki takoj AAAAA, si zmešan, kaj pa garancija.....

kuglvinkl ::

Pobje, umirte se, ne bi rad vzel rdeče barvice v roke.
Your focus determines your reallity

MEDENA ::

"Pobje, umirte se, ne bi rad vzel rdeče barvice v roke."

moje poste bi že davno brisal...

LOL

OZZY ::

Jp..eventus je zame tud ena najdražjih štacun v SLO. Sploh ne vem kako uspejo preživet.
Go with the flow.

globoko grlo ::

hostar, zgleda, da sva midva edina z defektnima miškama, kupu sm jo pr gambitu, pa še dve sprobal in je blo isto sranje, čakam na drugo pošiljko

ajd

markus_81 ::

Sam sem miško kupil na netu (mimovrste) pa dela odlično brez kakršnikoli problemov! Kokr sm gledu je tudi pri njih najceneje - 18čukcov...

gregor000 ::

Jst mam isti problem s to miško. Kupu sm u big bangu v ljubljani.
Zamenjat je pa še nism šel, ker sm iz krškega...

mepa ::

sam sem enako miško pred kratkim kupil v Bofu v Mariboru in teh problemov nimam, pa naj jo še guncam kako jo hočem. Sicer pa tako, kot je že bilo povedano podložite s trakcem, pa tega problema več ne bo. Moram reč, da je miška sicer draga ampak temu primerno, daleč pred konkurenco.
mepa

hostar ::

Miške nism šel mnjat ker sem se že nekako navadil. Drugače sem si pa kupil neko podlago za 100 sit ker mi je kazalček kr poskakval na polakirani mizi in teževa je bila odpravljena.

boštjan ::

polakirane mize niso primerne za optične oz. miške s laserjem
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

bmandelj ::

nesi jo zamenjat pa je

moj kolega jo je kupu pa je imela podoben problem sva jo nesla nazaj so jo zamenjal pa je reseno

mislim - halo - vse se da zrihtat
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri

gregor000 ::

Ja sej jst jo bom zdej poslal nazaj v trgovino (je že vse zmenjeno).

roba87 ::

kaki bed da gres kupit misko za 20 jurijov pa je ne sprobas tam... Pa ce bi bli prodajalci kaj prijazni tam v toti trgovini kaj si kupo miško bi ti jo oni zraven tebe sprobali... ne vem ne kaj naj rečem druga kot da si tele! :)

Stampl ::

bratranc je dubu MX1000 in zaenkrat ni se nc opazu(in jst ne)
se pac zgodi v proizvodnji da zaserj** napr. en dan in kej narobe nardijo:D

blackmack ::

Sem kupo miško pri enaa in ima enak problem. Garancijski list je od eventusa. Sem klical in so obljubli da jo bodo zamenjali.

Slasher ::

Moja se ne ziba =)

Krofojed ::

Tudi jaz sem si omislil MX 1000 in tudi jaz imam problem, vendar cisto drugacen. Ce tiscim levi gumb, se mis obnasa, kot da bi ga obcasno za trenutek izpustil: ce npr. skusam povleci ikono po namizju, se rado pripeti, da jo sredi poti izpustim. Kar je pri vsem skupaj najbolj cudno, je pa to, da se problem pojavi (ali pa vsaj postane dovolj pogost, da ga lahko kadarkoli izzovem), ko pozenem Winamp. Ko Winamp enkrat pozenem, je veselja konec: lahko racunalnik restartam, pa nic ne pomaga. Pojav sem imel priliko opazovati na dveh racunalnikih, tako da je ocitno kriva mis. Se bom jutri spravil nad EnaA, da vidim, ali mi jo bodo zamenjali in ali bo nova kaj boljsa. Ce je kdo dozivel kaj podobnega in je zadevo resil, bi me pa seveda zanimalo.

rekunius ::

zanimivo to, jaz mam logitecha mx510 - preživel vse - kekse + kolo (pustil 9letnemu bratu igrat) :\ ; padel iz mize že ničkolikokrat - ampak še vedno dela.
trdoživ kos rdeče plastike :D
Motiti se je človeško.

Krofojed ::

Tipicno. Pri EnaA pravijo, da njim dela (kar je najbrz res, ampak mi eno figo pomaga, ce meni ne dela). Sem vrnil in ko mi nakazejo denar, bom poizkusil sreco v kaki drugi trgovini.

Dragi ::

tisto zibanje™...
kaj se tisto močno ziba ali samo malo (čisto malo) recimo da je točka previsoka/prenizka za nekaj nekje 8/10 milimetra?
Jst sm zdej nabavu mx510, pa se mi na trdi podlogi tudi malo pozibava. Sej ni tako hudo, ker uporabljam silikonsko podlago, samo vseeno je na ravni mizo malo tečno.

hostar ::

Zibanje je komaj opazno. Nekdo ki ne uporablja miške pogosto tega ne bo opazil. Mislim pa da do te napake pride zaradi neuravnovešenih 4 "točk". Mislim da je kriva ravno tista k je pod podaljšanim delom za palec.

TylerDurden ::

moja 510 nič ne ziba. A mate vi mal mize zvite?
Let\'s make some soap ...

Dragi ::

moja mx510 je tud čudežno nehala se zibat. Očitno čudeži še obstajajo.:D

wisell ::

Moja MX1000 je stara kakšna dva meseca problemov z zibanjem nimam mi pa zato miš zmrzuje.

Caligula ::

Ker se ne ziba, zmrzuje? :D

profii ::

moja mx1000 se na srečo (nockk nockkk) nč ne ziba in zmrzuje tud ne. kupjena u nemčiji u mediamarktu. če gre kdo tja je 74,99Eura kar znese 18k sit.

PrimozR ::

Za Logitech je uvoznik Eventus? A ni Izid computers na jesenicah?

Keyser Soze ::

Kot prvo glede zibanja... Pač pride kje malo več lepila, in zadva odstopa za kakšno desetinko ali več milimetra. Meni se je na začetku tudi guncala, a se je po dveh tednih vpeljala. Sedaj stoji stabilno na vseh štirih nogah.

Glede tistega spuščanja levega gumba, ki ga je nekdo omenjal. Kakšen računalnik pa imaš? Veš ni za vse kriva ravno miš...

Kar se tiče pa zmrzovanja... Veš ni za vse kriva ravno miš...

:\

Dragi ::

ne ne, miš ni nič kriva..:D

Caligula ::

Pridna miska Nedolzna miska :D
Zmrzuje od strahu, ker si zloben do nje.

Stampl ::

:D mx1000 mislm da ni vec "miška" je že kr majhna podgana>:D >:D
eden je reku da je mx1000 v nemciji 18k
sej je v nm v comtronu 18,900sit
jo ma prijatu in ni nobenih problemu(smo pogeldal ce se gunca)

wisell ::

Mašina ni nič kriva MX700 je prav dobr delala.;(

Caligula ::

Snayper, a ste ga kej pil? K lahko, da ste se guncal skupi z misjo pa se pol itak ne opazi :D

humanoid ::

Uvoznik za Logitech sta oba Izid in Eventus, če se ne motim.
Pri Izidu so cene boljše za kupce, Eventus ima nasploh drage zadeve, sploh pa ne vem zakaj ima Eventus eno stvar za 21k SIT, pri enaa pa je ista stvar 18k SIT ni mi jasno.

Glede miši pa že veste mojo rešitev ;)

Če ne pa po novo Razer Diamondback :) Meni je ta MX1000 premajhna pa še predraga je

PrimozR ::

Jest bom za MOMOta garancijo pr IZIDu uvelavu.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova anketa: Koliko ste odšteli za tipkovnico in miško s podlogo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ankete
877286 (5938) specterss
»

Katero miško?

Oddelek: Kaj kupiti
362624 (1980) DominusSLO
»

Nov članek: Test mišk (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Nova vsebina
10811636 (9616) Xplicit
»

Nakup Logitech-ovega kompleta mx 3100

Oddelek: Kaj kupiti
121398 (1097) Cico
»

Logitech MX1000 (nova tehnologija mišk) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
1087764 (5125) SnakeBite

Več podobnih tem