Forum » Loža » Kakšna dekleta so vam všeč???
Kakšna dekleta so vam všeč???
klemen22 ::
Ma dej Looney ne buč prodajat no.
Kdor reče da gleda samo na notranjost laže sam sebi. Seveda je prvi stik več ali manj odvisen od privlačnosti med dvema. In če si nista privlačna (všeč vizualno eden drugemu) tudi do stika ne more ravno priti. Seveda so izjeme samo dvomim, da je Looney ravno Mati Terezija.
Kdor reče da gleda samo na notranjost laže sam sebi. Seveda je prvi stik več ali manj odvisen od privlačnosti med dvema. In če si nista privlačna (všeč vizualno eden drugemu) tudi do stika ne more ravno priti. Seveda so izjeme samo dvomim, da je Looney ravno Mati Terezija.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
Looney ::
In ne enači simpatičnosti in lepote... če je človek simpatičen, to ne pomeni nujno, da je lep...
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
Aha ja nisem prebral. Samo je še vedno precej zmedeno vse skupaj!
Goldee ::
Meni je pa Natalie Imbrulgia lepa. Samo ne ji povedat.
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
mojsterleo ::
nimam rad takih k te preveč komandirajo
izgled je srednje pomembn
najbolj pa sovražim kadilke (cigarete, droga), take pri meni odpadejo takoj ker nočem imet zakajenega stanovanja
izgled je srednje pomembn
najbolj pa sovražim kadilke (cigarete, droga), take pri meni odpadejo takoj ker nočem imet zakajenega stanovanja
_marko ::
Jah, prvo izgled, potem pa vse ostalo. Če je ostalo OK pa je kandidatka za punco. Simple as that!
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
Longinus ::
natalie portaman
enkrat bo moja sam še ona tega neve
drugače pa so mi všeč dekleta ki so podobna njen (beri isti tip žensk )
enkrat bo moja sam še ona tega neve
wir sind die herscher,wir sind die sklaven
wir sind uber all, wir sind nirgends
wir sind die herscher der purpurnen fluse
64202 ::
> Mene zanimajo samo take, k znajo RFC compliant maile pisat...
LOL, "nardil sm mi dan"
LOL, "nardil sm mi dan"
I am NaN, I am a free man!
Arthur ::
ne bom pisal kakšne so mi všeč ampak me zanima nekaj drugega: ste že kdaj imeli priložnost dobiti punco iz sanj, imeli ste občutek da ste ji morda všeč ali ste bili v to celo prepričani, pa niste naredili nič oz. ste jo celo odganjali od sebe?
Kaj a razvajene pa plehke?
madmitch ::
ne bom pisal kakšne so mi všeč ampak me zanima nekaj drugega: ste že kdaj imeli priložnost dobiti punco iz sanj
Ja, pred 17 leti. Poročil sem se z njo.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
gzibret ::
> Me ne moti če je bl tiha(tiha voda bregove dere )
Tudi, če bi te to motilo, nebi predstavljalo silne ovire, saj takšne ne boš našel
Looney - mlada si še. Saj boš odrastla, nič bat Idealizem z leti splahni. Pri 25 ga bo še zelo malo, pri 30 pa nič več.
Tudi, če bi te to motilo, nebi predstavljalo silne ovire, saj takšne ne boš našel
Looney - mlada si še. Saj boš odrastla, nič bat Idealizem z leti splahni. Pri 25 ga bo še zelo malo, pri 30 pa nič več.
Vse je za neki dobr!
vrtnyka ::
gzibret
Looney, greva menjat ? Jst skocim v 15 leta, ti pa v moja 25 :)
Sicer pa .. res pa je, da punce velik vec damo na notranjost kakor na videz. Ko vidimo nekoga, k nam je usec, nas ze zacne zanimat kaj skriva pod kozo Vsaj vecina nas no. Sej veste .. me punce bi rade, da ste vi romantiiiiicniiiii in oh in sploh sanjski moski ( vem nikoli me nebo izucil, da sanjskega moskega ni)
Looney, greva menjat ? Jst skocim v 15 leta, ti pa v moja 25 :)
Sicer pa .. res pa je, da punce velik vec damo na notranjost kakor na videz. Ko vidimo nekoga, k nam je usec, nas ze zacne zanimat kaj skriva pod kozo Vsaj vecina nas no. Sej veste .. me punce bi rade, da ste vi romantiiiiicniiiii in oh in sploh sanjski moski ( vem nikoli me nebo izucil, da sanjskega moskega ni)
vrtnyka ma resota rada
muzičar ::
@madmitch -> ta je bla taktička ane Drgač pa lepo povedano.
Jst se pa še nism poročil z njo (že nekak v planu na dolgi rok).
@gzibert -> bi bil presenečen, ko bi vedel da je veliko tihih -> morastih. Jih poznam kar nekaj (sam se bolj malo pogovarjam z njimi ).
@Looney -> mal zmedeno si ti to razložila -> noja saj ti je bilo že povedano.
Skratka da ne bo pomote smo tut taki, ki ne pogledamo takoj riti (ampak mal kasnej).
Povejte mi rajš kok vs (ns) je takih k mamo svojo predrago pa vseeno pogledamo (vsaj 4x na dan) za drugimi?
Jst se pa še nism poročil z njo (že nekak v planu na dolgi rok).
@gzibert -> bi bil presenečen, ko bi vedel da je veliko tihih -> morastih. Jih poznam kar nekaj (sam se bolj malo pogovarjam z njimi ).
@Looney -> mal zmedeno si ti to razložila -> noja saj ti je bilo že povedano.
Skratka da ne bo pomote smo tut taki, ki ne pogledamo takoj riti (ampak mal kasnej).
Povejte mi rajš kok vs (ns) je takih k mamo svojo predrago pa vseeno pogledamo (vsaj 4x na dan) za drugimi?
Ne, Perci, ga ne bere. Mam pač srečo in se rad s tem hvalim.
Jaz, pa še komentiram zraven. Moja pa tipe komentira, sam tam mi ni pa nič jasno. Bi bil bolj smešen homoseksualec, bi same čudne tipe šofiral.
Jaz, pa še komentiram zraven. Moja pa tipe komentira, sam tam mi ni pa nič jasno. Bi bil bolj smešen homoseksualec, bi same čudne tipe šofiral.
antonija ::
Jst tud mirno gledam druge in jih komentiram, pa ce je moja zdraven al pa ne. Vcasih me se opozori na kaksno micno gospodicno...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Vrtnyka, verjemi, toda zdaj si nikakor ne želiš zamenjati z mano! Bodi srečna, da imaš nekoga, ki ga imaš rada in te ima tudi on rad!
Sploh se pa ne da opredelit sanjskega moškega/punce... vedno potem nekoga srečaš, ki nikakor ne ustreza tvojim standardom sanjske osebe, pa se ti vendarle zasidra v srce... ima pač nekatere lastnosti, ki jih prej ne poznaš in zato tudi ne moreš vedeti, da so ti taki/take všeč... tako, da so vsi tisti opisi, ki jih radi fantje dajete: dolgi, blond lasje, modre oči in košarica najmanj c popolnoma odveč, ker sem 99% prepričana, da ne boste nikoli končali s tako... bo pa mogoče nekdo, ki bo svojo sanjsko žensko opisal kot kodrasto črnolasko z malo preveč kilami... tudi tisto, da ne sme znati uporabljati računalnika za drugo kot igranje minolovca, ali da mora znati kuhati... me zanima, če boste na koncu res pristali s tako...
Naj pa kdo pove, ki je že našel svojo sanjsko osebo... je res tak/taka, kot je bilo prvo prepričanje o sanjski osebi?
Sploh se pa ne da opredelit sanjskega moškega/punce... vedno potem nekoga srečaš, ki nikakor ne ustreza tvojim standardom sanjske osebe, pa se ti vendarle zasidra v srce... ima pač nekatere lastnosti, ki jih prej ne poznaš in zato tudi ne moreš vedeti, da so ti taki/take všeč... tako, da so vsi tisti opisi, ki jih radi fantje dajete: dolgi, blond lasje, modre oči in košarica najmanj c popolnoma odveč, ker sem 99% prepričana, da ne boste nikoli končali s tako... bo pa mogoče nekdo, ki bo svojo sanjsko žensko opisal kot kodrasto črnolasko z malo preveč kilami... tudi tisto, da ne sme znati uporabljati računalnika za drugo kot igranje minolovca, ali da mora znati kuhati... me zanima, če boste na koncu res pristali s tako...
Naj pa kdo pove, ki je že našel svojo sanjsko osebo... je res tak/taka, kot je bilo prvo prepričanje o sanjski osebi?
antonija ::
Moja je blond, modre oci, kosarica c,... Je pa res da nikol nisem delal blueprinta sanjske zenske...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
BigWhale ::
> dolgi, blond lasje, modre oči in košarica najmanj c
> popolnoma odveč, ker sem 99% prepričana,
Khm. No. Jaz sem potem v tistem 1%
:P
> popolnoma odveč, ker sem 99% prepričana,
Khm. No. Jaz sem potem v tistem 1%
:P
Veste kakšni tipi so pa men všeč? Z eno besedo lahko povem vse o njih: napačni!!!
Longinus ::
a ni smisel sanjske ženske da je nedosegljiva ?
wir sind die herscher,wir sind die sklaven
iggy ::
Looney - Ponavadi "grša" dekleta govorijo o tem kako so tipi, ki iščejo blondinke, c košarico itd. neumni, ker naj ne bi obstajale takša dekleta.
Preverjeno iz lastnih izkušenj!
Preverjeno iz lastnih izkušenj!
Hey, you're fat!
mzidy ::
Looney - Ponavadi "grša" dekleta govorijo o tem kako so tipi, ki iščejo blondinke, c košarico itd. neumni, ker naj ne bi obstajale takša dekleta.
Na kratko: "Grše" so jim favš!
Na kratko: "Grše" so jim favš!
keko ::
More bit z nasmeskom, plen drugih moskih, nedosegljiva.
Sportna postavca pa ne preveč pametna. :D
Sportna postavca pa ne preveč pametna. :D
iggy ::
@Mzidy: Ja sem samo skušal na lepši način povedat
EDIT: beseda preveč
EDIT: beseda preveč
Hey, you're fat!
Zgodovina sprememb…
- spremenila: iggy ()
Tear_DR0P ::
Sicer pa .. res pa je, da punce velik vec damo na notranjost kakor na videz. Ko vidimo nekoga, k nam je usec, nas ze zacne zanimat kaj skriva pod
tudi moški ne damo toliko na videz (vsaj jaz ne) - takoj kot vidim žensko me zanima kaj skriva pod obleko
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
;-) ::
@Koci2 raje ne odpisuj iggy-ju da nebo zarad tebe šla tema v zaklep...
@Looney ti pa pomoje neveš kaj bi rada. Pomoje si ena razvajena 15 letnica, ki čaka princa na belem konju (beli konj je lahka tud računalnik ).
Ko sm bral Looney-jine texte sm se vprašal zakaj sploh sodeluje v tej temi, ki je naslov Kakšna dekleta so vam všeč???, pol sm še mal bral pa nevem če sem kje opazil da so ji všeč tipi(beri: izključno v tej temi!)....
@Looney ti pa pomoje neveš kaj bi rada. Pomoje si ena razvajena 15 letnica, ki čaka princa na belem konju (beli konj je lahka tud računalnik ).
Ko sm bral Looney-jine texte sm se vprašal zakaj sploh sodeluje v tej temi, ki je naslov Kakšna dekleta so vam všeč???, pol sm še mal bral pa nevem če sem kje opazil da so ji všeč tipi(beri: izključno v tej temi!)....
mzidy, iggy... sploh nisem govorila, da take ženske ne obstajajo, navedla sem zgolj najbolj pogost opis sanjske ženske. Če pa mislita, da sem jim fovš... se hudo motita... katera koli se lahko pobarva na blond in si naredi vsadke...
Mislita si pa kar hočeta... zarad mene... me prav mal briga, če mislita, da sem grda in fovš blondinkam.... I give a damn about it!!!
Mislita si pa kar hočeta... zarad mene... me prav mal briga, če mislita, da sem grda in fovš blondinkam.... I give a damn about it!!!
mzidy ::
Glej, niti na kraj pameti mi nisi ti pršla, ko sn pisu post
Pač je ta tema bolj namenjena za pubece in ženske vidijo pač mal rdeče zaradi marsičesa
Sicer pa moj profil nesanjske ženske: žaželjeno, da je blont, pamet pred lepoto, sicer pa kot je že bilo omenjeno neka vizualna privlačnost more bit med očema, če ne vemo kam pele pol vse skup...
Pač je ta tema bolj namenjena za pubece in ženske vidijo pač mal rdeče zaradi marsičesa
Sicer pa moj profil nesanjske ženske: žaželjeno, da je blont, pamet pred lepoto, sicer pa kot je že bilo omenjeno neka vizualna privlačnost more bit med očema, če ne vemo kam pele pol vse skup...
Blondinke so za mene po večini omledne. Črni lasje in velike črne oči in nikakor presuha. Predvsem pa je pomembna skladnost.
Pa ne mi o neki notranji lepoti, lepo vas prosim, kaj a ma lepa jetra al kaj. Če te partner vizualno ne privlači, pozabi na dolgo srečno skupno življenje, pa naj bo še tako dober po srcu. Prej ali slej se zjutraj zbudiš in se vprašaš: "pa kaj za vraga jaz blefiram".
"Je mela neki v očeh, k' me je sililo v greh" evo to mora bit.
Pa ne mi o neki notranji lepoti, lepo vas prosim, kaj a ma lepa jetra al kaj. Če te partner vizualno ne privlači, pozabi na dolgo srečno skupno življenje, pa naj bo še tako dober po srcu. Prej ali slej se zjutraj zbudiš in se vprašaš: "pa kaj za vraga jaz blefiram".
"Je mela neki v očeh, k' me je sililo v greh" evo to mora bit.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: madmitch ()
Razerzone ::
Looney dej MSN
Jah itk da te ne more privlacit "notranja lepota" ker prvo kar vidis na zenski je zunanjost, tko da nehite sami seb lagat.
Jah itk da te ne more privlacit "notranja lepota" ker prvo kar vidis na zenski je zunanjost, tko da nehite sami seb lagat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Razerzone ()
Amir: nič ne bo z zmenkom preko Slo-techa. To si lahko siguren. No razen če bojo morda Looney določene potrebe pač silile v ta skrajni način navezovanja stikov.
Razerzone ::
eh klemen sej se ne gre za zmenek ali kaj podobnega. Looney je itk premlada, pa se ona hoce r5r-a, tko da ne rabim msn za to...
Looney: kok si stara da ocenim če si res premlada za tovrstno akcijo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | moški in "čekiranje" žensk/fantazije (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 10493 (9897) | Mesar |
» | obožujem debeluške (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 38876 (33454) | Silck |
» | Ti(p)čki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 11470 (7136) | SebaR |