Forum » Loža » Kakšna dekleta so vam všeč???
Kakšna dekleta so vam všeč???
Razerzone ::
dobr zj r5r, razn ce ni Looney pr teb, ga tud ne rabmo
sicer smo pa ze offtopic
sicer smo pa ze offtopic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Razerzone ()
klemen22 ::
15 je
Svašta no. A zdej smo prišli celo do tega, da je Slo-tech postal popularen celo pri junfarski mladini. Verjetno je to zato ker je Mn3njalnik zaprt za nove člane.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
r5r ::
Dobro, gremo nazaj na bistvo teme. Ena bi bila skoraj popolna, če bi ji bil všeč.
And it makes me wonder.
Idealne ženske ni. Daleč od tega. So le približki tej "skorajšni idealnosti". Sicer luštni približki.
Avenger ::
Ne vem zakaj ampak všeč mi je če ima dolge, enakomerno tanke prste. Ni nujno, ampak ne prenesem pa takih, rahlo korenčkastih. Postava - čim bolj suha, 50-52 kil pri nekaj nad 165cm, spet, ni nujno. Ostala periferija niti ni tako pomembna, je pa blazno pomembno kako se da z njo pogovarjat. Več pa ne bom povedal.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Vidim da je tukaj precej amaterjev, da ne rečem kaj drugega.
Gremo kar na dejstva:
Kot že sam naslov teme pove "Kakšna dekleta so vam všeč???" (zakaj že trije "?") je potrebno razlikovati med dvema in edinima stanjema.
1. One night stand || 2. resna zveza
Pri prvem so seveda kriteriji popolnoma drugačni kot pri drugi varianti. Za prvo varianto je na prvem mestu lepota same deklice (lahko tudi starejše ženske - po želji) in seveda celoten vizualni vtis. Ker v postelji ti višji IQ ženske za eno noč kvečjemu škoduje kot koristi. Verjetno se vprašate zakaj? Ker dick ne vidi (in mu roko na srce) ni potrebno gledati vsebine (njene bolj ali manj polne glave). Tako da nekaj splošnih priporočil in zraven še moje osebni ideali na tem področju (varianta 1)
One night stand girl must have:
1.1 bolje povprečni kot nadvpovprečni IQ. Seveda tiste s podpovprečnim ne pridejo v poštev zaradi določenih (znanih) razlogov
1.2 imeti mora svetleče črne lase, ki delujejo naravno afrodiziaško
1.3 zelo pomembna lastnost so oči. Te morajo biti v navez z točko 1.2 pač črne. In sicer tiste velike črne očke, ki ti dvignejo pritisk (seveda tudi ostalo) ko se globoko zazre v tebe. Ta lastnost še posebej pride do izraza pri samem BJ!
1.4 imeti mora izrazite nežne ustnice
1.5 rit je važna in pika. Seveda je bolje da je malo bolj rejena (na pravih mestih) kot ena anoreksična suhica. To je zagotovo. Pač mora imeti breskvico
1.6 glede prstov na rokah mi je vseeno. Čeprav je seveda precej lepše če nima 10cm nohtov.
1.7 hudo važna je sama urejenost - šminke ravno toliko da ne izgleda kot ku*ba v bližnjem bloku, torej toliko, da se njena privlačnost še poveča
1.8 mora biti cute
1.9 še veliko malenkosti vendar glavne sem naštel, seveda so to le moje zahteve za tovrstno zabavo
Če se boste držali zgornjih besed boste drug dan še bolj veseli, vsekakor pa vaš najboljši prijatelj. That's sure.
2. resna zveza:
Napišem morda prihodnjič ker tukaj se pa zahteve spremenijo.
Gremo kar na dejstva:
Kot že sam naslov teme pove "Kakšna dekleta so vam všeč???" (zakaj že trije "?") je potrebno razlikovati med dvema in edinima stanjema.
1. One night stand || 2. resna zveza
Pri prvem so seveda kriteriji popolnoma drugačni kot pri drugi varianti. Za prvo varianto je na prvem mestu lepota same deklice (lahko tudi starejše ženske - po želji) in seveda celoten vizualni vtis. Ker v postelji ti višji IQ ženske za eno noč kvečjemu škoduje kot koristi. Verjetno se vprašate zakaj? Ker dick ne vidi (in mu roko na srce) ni potrebno gledati vsebine (njene bolj ali manj polne glave). Tako da nekaj splošnih priporočil in zraven še moje osebni ideali na tem področju (varianta 1)
One night stand girl must have:
1.1 bolje povprečni kot nadvpovprečni IQ. Seveda tiste s podpovprečnim ne pridejo v poštev zaradi določenih (znanih) razlogov
1.2 imeti mora svetleče črne lase, ki delujejo naravno afrodiziaško
1.3 zelo pomembna lastnost so oči. Te morajo biti v navez z točko 1.2 pač črne. In sicer tiste velike črne očke, ki ti dvignejo pritisk (seveda tudi ostalo) ko se globoko zazre v tebe. Ta lastnost še posebej pride do izraza pri samem BJ!
1.4 imeti mora izrazite nežne ustnice
1.5 rit je važna in pika. Seveda je bolje da je malo bolj rejena (na pravih mestih) kot ena anoreksična suhica. To je zagotovo. Pač mora imeti breskvico
1.6 glede prstov na rokah mi je vseeno. Čeprav je seveda precej lepše če nima 10cm nohtov.
1.7 hudo važna je sama urejenost - šminke ravno toliko da ne izgleda kot ku*ba v bližnjem bloku, torej toliko, da se njena privlačnost še poveča
1.8 mora biti cute
1.9 še veliko malenkosti vendar glavne sem naštel, seveda so to le moje zahteve za tovrstno zabavo
Če se boste držali zgornjih besed boste drug dan še bolj veseli, vsekakor pa vaš najboljši prijatelj. That's sure.
2. resna zveza:
Napišem morda prihodnjič ker tukaj se pa zahteve spremenijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: klemen22 ()
;-) ::
Avenger punca z 50-52 kil ma noge k zobotrebce...
Moja Idealna more met tud kaj, da maš za kaj primet torej do 55kg/0.5kg gor al dol , nad 170 vendar pod 176,5 ; Rebra se ji nesmejo videt na daleč!!!Nesme pa met zalita z saj veste čem...maščobe ne-maram. Črni lasje, ker v blond ne vrjamem več da je kira normal**.
Lepo je da ma modre oči, drugače je pa lepše da ma čimbolj temne (ne male k da meži, ne velke k žaba)...
Ma na nekaj pozabljate...punca more met stil!, mora se dobr oblačit in bit urejena!
no če ni ritke dobre, pol vse zgornje propade. !!!
"rit je važna in pika. Seveda je bolje da je malo bolj rejena (na pravih mestih) kot ena anoreksična suhica. To je zagotovo. Pač mora imeti breskvico"
breskvico HaHa klemen-marelico more met
Moja Idealna more met tud kaj, da maš za kaj primet torej do 55kg/0.5kg gor al dol , nad 170 vendar pod 176,5 ; Rebra se ji nesmejo videt na daleč!!!Nesme pa met zalita z saj veste čem...maščobe ne-maram. Črni lasje, ker v blond ne vrjamem več da je kira normal**.
Lepo je da ma modre oči, drugače je pa lepše da ma čimbolj temne (ne male k da meži, ne velke k žaba)...
Ma na nekaj pozabljate...punca more met stil!, mora se dobr oblačit in bit urejena!
no če ni ritke dobre, pol vse zgornje propade. !!!
"rit je važna in pika. Seveda je bolje da je malo bolj rejena (na pravih mestih) kot ena anoreksična suhica. To je zagotovo. Pač mora imeti breskvico"
breskvico HaHa klemen-marelico more met
"1.2 imeti mora svetleče črne lase, ki delujejo naravno afrodiziaško#
klemna ne poslušat z svetlečimi lasmi je mislil mastne olje pa je dovolj poceni da ga kupiš
klemna ne poslušat z svetlečimi lasmi je mislil mastne olje pa je dovolj poceni da ga kupiš
Sba ::
Se nekako strinjam z EWEERjem.
Punca mora imeti stil in mora biti urejena! Make up, če že, naj bo čim bol naravnega videza.
Uči naj bodo modre, ali pa temne. (čeprav mi je trenutno všeč ena s svetlimi) Sicer pa se mi zdijo punce z "velikimi" učmi simpatične.
Za las pa nisem siguren. Eni paše ena, drugi druga barva. Morajo pa biti lasje dolgi. Glede dolgih, črnih, svetlečih se las pa natanko vem, kakšne misli klemen22 (smo imeli tako na šoli).
Ritka je važna.
Skoraj sem pozabil na še eno pomembno lastnost, mora se znati pogovarjati in posledično imeti nekaj v glavi.
klemen22 me prav zanima kakšne kriterije bi postavil za resno zvezo. Tako ali tako ti mora biti dekle všeč.
Punca mora imeti stil in mora biti urejena! Make up, če že, naj bo čim bol naravnega videza.
Uči naj bodo modre, ali pa temne. (čeprav mi je trenutno všeč ena s svetlimi) Sicer pa se mi zdijo punce z "velikimi" učmi simpatične.
Za las pa nisem siguren. Eni paše ena, drugi druga barva. Morajo pa biti lasje dolgi. Glede dolgih, črnih, svetlečih se las pa natanko vem, kakšne misli klemen22 (smo imeli tako na šoli).
Ritka je važna.
Skoraj sem pozabil na še eno pomembno lastnost, mora se znati pogovarjati in posledično imeti nekaj v glavi.
klemen22 me prav zanima kakšne kriterije bi postavil za resno zvezo. Tako ali tako ti mora biti dekle všeč.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
jype ::
Za one night stand je najbolje, če ima iQ bistveno višji od vašega, da vam lahko nudi psihološko pomoč ob izbruhih privzgojenih občutkov krivde, ki vas sicer (odvisno od vaše mentalne kapacitete) spremljajo še nekaj časa po dogodku.
Za resno zvezo je pa pomembno zgolj življensko zavarovanje in seveda dejstvo, da ga dekle čimprej napiše na vas. Včasih zaleže že osebno premoženje, a takih primerki so redki.
Za resno zvezo je pa pomembno zgolj življensko zavarovanje in seveda dejstvo, da ga dekle čimprej napiše na vas. Včasih zaleže že osebno premoženje, a takih primerki so redki.
perci ::
Moj sodelavc pravi:
1) Če nisi zbirčen, se tut kašna dobra vmes najde .
in
2) Tok grdih sem že pof****, da so se mi lepe zagravžale .
in
2) Tok grdih sem že pof****, da so se mi lepe zagravžale .
DavidJ ::
ROFLMALOMLOL!
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
glinik ::
vrtnyka,
daj kakšno slikco gor
klemen22,
tako govoriš sedaj ... Ko boš malo starejši boš ne vse te točke pozabil, ki si jih naštel. Videl boš da takih punc NI, razen če si "nekdo" in imaš veš kaj ... !!! Navadni smrtniki si lahko kupujem Playboy-ja in tam samo gledamo zretuširane slike lepih punc in o njih sanjamo ... Takšna je realnost. Tudi jaz sem bil takšen kot ti ...
Lp
daj kakšno slikco gor
klemen22,
tako govoriš sedaj ... Ko boš malo starejši boš ne vse te točke pozabil, ki si jih naštel. Videl boš da takih punc NI, razen če si "nekdo" in imaš veš kaj ... !!! Navadni smrtniki si lahko kupujem Playboy-ja in tam samo gledamo zretuširane slike lepih punc in o njih sanjamo ... Takšna je realnost. Tudi jaz sem bil takšen kot ti ...
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: glinik ()
Tear_DR0P ::
punca za one night stand more bit hiper inteligentna - drugač se lahko obesi na vas. če pa je res zelo inteligenta je prava bitch in vas bo samo izkoristla
aja pa kaj ženska more met in kaj ne - sam osebno sem do 16 leta tud mel take preference, danes pa točno vem kaj mi je na ženskih postavah všeč, ampak večkrat najdem kakšno ki je čist mim
aja še en kriterij ki sem ga imel kot najstnik - bit more manj kosmata kot jst, pa met more večje zize - danes je to že kr hud kriterij, ker sem poraščen kot medved in ženske ki so kosmate malo manj kot jaz pač niso seksi - drugo je pa to, da mam zize že kar za večjo B košarico in pol že kr velik del punc odpade
aja pa kaj ženska more met in kaj ne - sam osebno sem do 16 leta tud mel take preference, danes pa točno vem kaj mi je na ženskih postavah všeč, ampak večkrat najdem kakšno ki je čist mim
aja še en kriterij ki sem ga imel kot najstnik - bit more manj kosmata kot jst, pa met more večje zize - danes je to že kr hud kriterij, ker sem poraščen kot medved in ženske ki so kosmate malo manj kot jaz pač niso seksi - drugo je pa to, da mam zize že kar za večjo B košarico in pol že kr velik del punc odpade
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
jap vsi so se tepli: ti jo me, jaz jo nočem
EDIT: drgač pa ne govorte da z leti vse mine...Moj (c00l) dedi je star 60 let pa še mu ni minlo Vsi se mi čudjo da se mi da it po 14dneh morja še z dedijem za 14dni...men se ne zdi čudno. Če greš z njim po plaži, ti takoj pove kera je dobra oz kera ni...in stari ma dejansko okus ...
vi pa obupate že pri 30ih
EDIT: drgač pa ne govorte da z leti vse mine...Moj (c00l) dedi je star 60 let pa še mu ni minlo Vsi se mi čudjo da se mi da it po 14dneh morja še z dedijem za 14dni...men se ne zdi čudno. Če greš z njim po plaži, ti takoj pove kera je dobra oz kera ni...in stari ma dejansko okus ...
vi pa obupate že pri 30ih
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
Looney ::
Amir, da te ne bo konc: Miss.FunnyBunny@hotmail.com
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
asgard2.0 ::
Bejba mora met kej v glav sele pol se gleda v rit in tako. Men so pa itak bolj vsec mal bel okrogle (okej lih presc zavalen ne sme bit) ne maram pa tistih obesalnikov za cunje ka misljijo kaj so, v resnic pa sam reklamo za zobotrebce delajo. De tako f... se ti še odrgne
Šiht, CPU , Hrana, Spanje, Šiht ....
JAO NA POLT SMO PA ČIST POZABLI
mal bore bit zapečena, da ne dela reklame za probiotični jogurt
mal bore bit zapečena, da ne dela reklame za probiotični jogurt
antonija ::
Sam zdele pa res ze mal pretiravate... A zna kdo povedat kaksna je njegova sanjska jed, sanjska slika, sanjska muzika, sanjska karkol.... Pa ne mi rect da so to cevapcici, ker ga tukej ni heroja ki bi lahko petrkat na dan jedu (uzival) cevapcice, vsak dan, vsak teden, do konca zivljenja,...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
antonija zakaj ravno čevapčiče, sej ne govorimo direkt oeni punci, pol raje reči jedi z žara..pol se pa stvar spremeni
Tero ::
Večkrat pravijo da če spijes nekaj alkohola so ženske lepše. Včeraj sem to zvedel iz lastnih iukušenj
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
asgard2.0 ::
To pa sploh ni res. Jaz če spijem preveč mi je še moja preveč. Ko se pije se pije, babe se gleda drugič. Ne morš takih stvari združit razen če tud bejbe pijejo. Pol pa itak postanejo preveč potrebne in je treba nehat pit. Tako da al se pije al pa sexa
Šiht, CPU , Hrana, Spanje, Šiht ....
Bob Rock ::
joj eweer...kak so pa to dokazal?
pa kak glih 11%?
ce spijem js dva piva al pa en 15 letnik, ko se ni nikol prej pil al pa vsaj ni navajen alkohola je pomoje % okajenosti in spust merila kr razlicen...
pa kak glih 11%?
ce spijem js dva piva al pa en 15 letnik, ko se ni nikol prej pil al pa vsaj ni navajen alkohola je pomoje % okajenosti in spust merila kr razlicen...
EWEER to si gledal na Brainiacu ne?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
BlackHole ::
pa kak glih 11%?
Mogoče, ker sta dva piva 2 x 5.5%=11%. Ne spremljam, ampak sklepam da ima pivo 5.5% alkota.
Mogoče, ker sta dva piva 2 x 5.5%=11%. Ne spremljam, ampak sklepam da ima pivo 5.5% alkota.
LP Marko
No odvisno od piva.
Sicer pa pri braniacsu več ali manj vidimo nadležno prodajanje buč
Sicer pa pri braniacsu več ali manj vidimo nadležno prodajanje buč
glinik ::
Looney, je punca predvidevam ... ?
Je dala svoj mail ...? Raje pokaži kašno slikco
Lp
Je dala svoj mail ...? Raje pokaži kašno slikco
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Dala je svojo sliko itak in to takšno kjer se vidi camel toe
strictom ::
CamelToe + 15 let - No no.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
antonija ::
Jst mam en sprej pa nic ne pomaga...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Looney ::
Dala je svojo sliko itak in to takšno kjer se vidi camel toe
WTF????
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
Goldee ::
Se strinjam s Strictomom. Dejmo no, da bi vas zdej mama slišala
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
Tear_DR0P ::
ka zej 15 letnice so čist kul - starejši ko si bolj so fajn, pa več tvegaš
"Figures don't lie, but liars figure."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | moški in "čekiranje" žensk/fantazije (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 10403 (9807) | Mesar |
» | obožujem debeluške (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 38707 (33285) | Silck |
» | Ti(p)čki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 11420 (7086) | SebaR |