Forum » Omrežja in internet » Slovenske strani
Slovenske strani
Tomi ::
Že eno uro imam problem pri nekaterih slovenskih straneh, email.si, HMZ RS, pa še nekatere druge.
Ima kdo kaj pojma, kaj bi lahko bilo narobe, glede na to, da vse ostalo dela brez problema.
Ima kdo kaj pojma, kaj bi lahko bilo narobe, glede na to, da vse ostalo dela brez problema.
metrodusa.blogspot.com
Elemen_T ::
Tomi:
Email.si res trenutno ne dela. Itak napak spet prihaja iz njihove strani...Žal pa oni tega nikoli ne poročajo..
HMZ pa je še danes, pred kako uro ali dve normalno delal.
Kaj je zdaj - nevem. Imaš Arnes?
Email.si res trenutno ne dela. Itak napak spet prihaja iz njihove strani...Žal pa oni tega nikoli ne poročajo..
HMZ pa je še danes, pred kako uro ali dve normalno delal.
Kaj je zdaj - nevem. Imaš Arnes?
Tomi ::
Meni je email.si začel včeraj malo po sedmi delati, sedaj pa dela tudi HMZ.
Sicer pa sem skoraj 100% preko Arnesa, ker ne vem, če imajo na faksih kaj drugega.
Sicer pa sem skoraj 100% preko Arnesa, ker ne vem, če imajo na faksih kaj drugega.
metrodusa.blogspot.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
AlienGT ::
S tem email.si je kar naprej nekaj narobe.
Včasih dela, včasih ne. Pa kaj za vraga počnejo.
Mislm, kako si lahko privoščjo takšno nestabilnost.
Če ne bi imel še rezervnega mejla, že ne vem kolkrat
ne bi mogel sploh nikamor nič pošiljat (ja, ja vas že slišim da so gratis, kaj pa pričakuješ), pa vendarle.
Včasih dela, včasih ne. Pa kaj za vraga počnejo.
Mislm, kako si lahko privoščjo takšno nestabilnost.
Če ne bi imel še rezervnega mejla, že ne vem kolkrat
ne bi mogel sploh nikamor nič pošiljat (ja, ja vas že slišim da so gratis, kaj pa pričakuješ), pa vendarle.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Email.si spet crknil!Oddelek: Omrežja in internet | 4710 (2773) | Matheeew |
» | Vprašanje o Email.siOddelek: Omrežja in internet | 2763 (2763) | OmaDesala |
» | spet problemi z email.si (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5702 (4318) | Gandalfar |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17884 (14566) | the_unborn |
» | e-mail (dot) siOddelek: Omrežja in internet | 1294 (1069) | lordgreg |