Forum » Kaj kupiti » Katere zvočnike 2.0 za prenosnik?
Katere zvočnike 2.0 za prenosnik?
Fizikalko ::
Torej, rabim ene majhne, a dovolj glasne zvočnike (stereo, 2.0 komplet - brez posebnega wooferja) za prenosnika. V prenosnik vgrajeni zvočniki so namreč prešvoh in se ne sliši noben film, ki je recimo ac3, niti toliko, da bi razločil govorjenje. Rabim torej majhne, lahko prenosljive zvočnike, ki so dovolj močni za normalno gledanje filmov (tudi tistih, ki so posneti oz. kodirani zelo potiho, ala ac3). Kaj predlagate?
Bo npr. tole ok? Koliko so tile sploh veliki?
Aja, fino bi bilo, če ne rabijo dodatnega napajanja... kar za tiste v zgornjem linku najbrž ne velja, ali pač?
Vsak predlog dobrodošel...
Bo npr. tole ok? Koliko so tile sploh veliki?
Aja, fino bi bilo, če ne rabijo dodatnega napajanja... kar za tiste v zgornjem linku najbrž ne velja, ali pač?
Vsak predlog dobrodošel...
- spremenilo: Fizikalko ()
SepoX ::
Sej drugače imaš pa na AC3filtru GAIN funkcijo, kjer ojačaš zvok. Sem mel isti problem in sem dal gaine do konca, zdej je pa že skor prenaglas
Fizikalko ::
Mah, WinaAmp mi za video ne sede. Mam BSPlayer. A obstaja kakšen program, ki še loudness nabije?
5er--> ::
PS: saj ne predvajaš videa v winampu ampak bsplayerju... samo kodek podpira winampove plugine... (beri: naredi tako in bo vse lepo -> ja, tudi v bsplayer-ju)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27322 (11408) | Hrenowsky |
» | Katere zvočnike naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 1224 (978) | boris22 |
» | 5.1 sistemOddelek: Kaj kupiti | 1442 (1011) | jurcy |
» | Zvočniki: 5.1 ali stolp?Oddelek: Kaj kupiti | 2785 (2210) | xabre |
» | Kater Dolby 5.1 sistem zvočnikov priporočate?Oddelek: Kaj kupiti | 1083 (1009) | Tito |