Forum » Izdelava spletišč » centriranje strani - css+html - po predelavi ne deluje razen v IE
centriranje strani - css+html - po predelavi ne deluje razen v IE
iso2000 ::
Ja, saj vem, sedaj mi boste napisali naj uporabim iskanje, ker je to že 1000x prežvečena zadeva. KOmur se da, naj bere naprej: Poizkušam narediti določeno spletno stran in imam velike težave s centriranjem na sredino zaslona. Najprej je bila stran zastavljena bolj preprosto, sedaj pa sem dodal še dve strani in malo sem jo našminkiral in ni več centrirana, pa da jo je**š! Če se komu da malo brskati po kodi: problematik ali ima kakšno dobro idejo kako to rešiti. Tukaj lahko vidite stran pred predelavo, ki je lepo centrirana. V IE je stran centrirana, ampak v FF, Koquerju ali Operi pa ni!
Hvala za kakršnokoli idejo!
LP
Hvala za kakršnokoli idejo!
LP
iso2000 ::
Veteran: Najlepša hvala!
Tole sem sicer imel: body { text-align: center; }, nisem pa imel #silos { margin: 0 auto; } in zato zadeva ni delala! Še enkrat hvala! Sem se šele začel ukvarjati z izdelavo strani in potem mi takele bedarije požrejo vso voljo.
LP
Tole sem sicer imel: body { text-align: center; }, nisem pa imel #silos { margin: 0 auto; } in zato zadeva ni delala! Še enkrat hvala! Sem se šele začel ukvarjati z izdelavo strani in potem mi takele bedarije požrejo vso voljo.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 345871 (5008) | sunniegoldie |
» | CSS problemi (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 9822 (7621) | nuuush |
» | HTML in resolucija ekranaOddelek: Izdelava spletišč | 1739 (1589) | MihaFirst |
» | Design 3 div okvirjev ?Oddelek: Izdelava spletišč | 1671 (1590) | mte |
» | DreamweaverOddelek: Izdelava spletišč | 1216 (1011) | mte |