» »

easyjet se naj bi dokončo umaknil z brnika

easyjet se naj bi dokončo umaknil z brnika

Jan987 ::

Easyjet se naj bi do konca septembra dokončno umaknil z brnika. Tako piše na več forumih, pa me zanima, koliko so te informacije preverjetne ker če je to res bo lahko wizzair navil cene na 15k za let tko k je mel zdej easyjet.

Stepni Volk ::

Za umik linije Ljubljana Berllin se je ugotovilo po tem, da po marcu 2006 ni bilo več mogoče kupiti/rezervirati kart.

ja sej za london se tud ne da več

St@jler ::

sej karte za te lete so vedno drage, če jih kupuješ 1 tedn pred letom. pocen so, če kupiš 3-4 mesce prej. i think.

Samo to žal ni dokaz. Mislim, da ravno oktobra in marca letalski prevozniki menjavajo zimsko/letni plan...

Sej jest glih sprašujem če je to res?

grex ::

Na njihovi strani je še vedno "Letite v Berlin že za 4xxx SIT"....

nikoli ni bilo od njih nobenega uradnega obvestila o ničemer. Jst bi samo to rekel, da na njih ne računaj, ker se skrajno neresno obnašajo. Sicer res, da je bilo tako poceni, da neke ekstremne resnosti ne bi pričakoval, ampak če lahko urejajo lete po internetu, bi lahko tudi napisali kakšno korektno sporočilce tu in tam.

V glavnem, jaz ne bi na njih računal sploh - če maš za opravit kak let čez malo dalj časa, pojdi z drugimi prevozniki, ker če bo pr EasyJetu šlo kaj narobe, boš lahko res samo domov spakiral (če boš imel to srečo, da se bo kaj narobe zgodilo v Ljubljani, sicer pa bog ti pomagaj, ker oni ti ne bodo).

no očitno temu ne bo tako kot sem zograj napisal, saj se sedaj normalno da rezervirati do 28. oktobra kot na drugih linijah

Je pa tukaj Wizzair, ki leti v Bruselj in London - Luton

sid_dabster ::

The sooner the better.
Fallen beyond all grace deeper and deeper
The sound of her own blood dripping
Like sacred tears from a bleeding rose...( Embraced, Within)

Ja sej wizz air je itak skoraj vedno cenejši od easyjeta sam k maš iz stanstada veliko več povezav naprej kot pa iz lutona

dobaluka ::

Groza. Še adrio ukinejo pa vlake pa smo spet slovenci lah samo doma. Mogu bi easyjet ostat pa še razširt ponudbo ampak sj kaj to revnim zaplankancem koristi ane.
status quo

Nejc Pintar ::

@dobaluka: easyjet bo zamenjal wizzair:\
Lahko je biti prvi, če si edini!

jest mam občutek da vsi nizkocenovni prevozniki ki letijo v slo. živijo samo od tujcev, ker slovenci večinoma vse naprej planiramo in kupmo najugodnejšo verzijo potovanja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jan987 ()

@jani123: V zelo veliko primerih je letalo najcenejša varianta. Do Londona in do Berlina mislim da bi te avtobus prišel dražje.

Tr0n ::

Ne ga zdaj srat s tem ravno v casu, ko si planiram dopust. |O

Ja nizkocenovniki so sihurno cenejši, sploh če potuje samo eden. jest sm sam resku da nizkocenovniki od slovencev nimajo veliko koristi, ker slovenci večinoma poberejo najcenejše sedeže, ostalo pa tujci, čepa tujcev ni pa so prazni (primer Berlina).

Sedaj se nekaj napoveduje da bo wizz odpru še nekaj linij z brnika, pa če kdo mogoče ve v kateri smeri se pgoovarjajo naj prosim pove. Zelo zanimivi bi bili kakšna barcelona in moskva pa morda še rim.

V moskvo bi šel z veseljem če bi bil avion:)

jest tud. Sej zanč sem nek zasledu da iščejo nizkocenovnika za v Moskvo, sam kolkr sem gledov nuben evropski nizkocenovnik ne leti tja (vsaj od večjih).

Drugač bi blo pa dobr še v kakšno varšavo al pa kej tazga, da bi blo še za ns ena taka destinacija, k so mal nižje cene, tko k majo recimo angleži slovenijo

Soniux ::

Tud jaz sem zasledil da se vraca Berlin...

No sedaj sem za foro malo pogledal njihovo stran in sem probal rezervirat par letov, na kar sem ugotovil da je za julij že ene 10 letov do konca razprodanih, na večini pa tudi ne more biti več veliko prostih sedežev, saj so cene nekje tudi že preko 50.000sit. Tako da jum gre sedajle poleti ta linija kar vredu, in preprišan sem da bi bilo tako tudi z ostalimi linijami če bi leteli v ljubljano poleti, zato ne razumem zakaj berlin samo pozimi, saj je denimo za split kamor iz londona easy jeti samo poleti, po cenah videti, da je manjše zanimanje kot za ljubljano.

No po pisanju dnevnika, easyjet resno razmišlja v dodatnem letu v London zaradi velikega zanimaja, ter kot piše dnevnik bo verjetno iz maribora kljub samo 2 letni pogodbi med državo in letališčem začel leteti ryanair!

No očitno se nam obetajo časi, ko nam ne bo za začetek vsakega potovanja treba stati v vrstah proti letališču v Trevisu!

No zdej bomo imeli novega nizkocenovnika v sloveniji. Iz portoroža namreč septembra začne leteti srbski nizkocenovni prevoznik Centavia in seicer v BEOGRAD. Več o frekvenci letov ne vem. Tako da če kdo ve kaj več kot jaz naj prosim napiše

Zeberdee ::

Po mojih vedenjih portoroško letališče za letala + 20 sedežev sploh ni primerno.

To je 100 sedežno letalo. Ima pa 4 motorje tako da lahko vzleta tudi v portorožu. gre za BAE 146

bae146 je t.i. Jumbolino. Odvisno od modela (glej tehnične podatke.PDF) potrebuje za vzlet pri nadmorski višini 1100 do 1200 metrov letališke piste (višja, ko je višina ali temperatura - daljša mora biti pista).

Glede nato, da je pista v Portorožu dolga 1200 m, bi to za modela RJ70 in 80 moralo zadostovati.
Poleg tega mislijo "ljubljančani" pisto podaljšati. Ljubitelji solin, ptičev in narave, seveda tega ne dovolijo.

Možina vs. ornitologi.
neobjavljeno.blogspot.com

LoneWolf ::

V Portorozu so letos spomladi obnavljali in ojacali stezo ter nosilnost glavnega aprona, zdaj lahko sprejmejo tudi malce vecja/tezja letala. Hendikep letalisca je dolzina steze, 1200m je premalo za vecino komercialnih potniskih letal s primernim stevilom sedezev (vzletati morajo napol prazna, z manj goriva ipd.) Nacrtuje se nujno podaljsanje steze za vsaj 200m (po nekaterih informacijah 500m), kar bi omogocalo normalen sprejem letal z do 50 sedezi.

Monster ::

edino pravilno!
Ka zaboga...

Sej nej malo na hrvaško rasširijo pa joškotu ali pa kakšnemu njegovemu sosedu poderejo bajto pa tm naredijo letališče njega pa preselijo v ljubljano da ne bo delal komfliktov:D :D :D Pa majo dve muhi na en mah:D :D :D

kekz ::

U ti boga. Samo 1200m? V Bovcu je travnik, ki ga tam imenujejo letališče dolg 900m, pa se je zgodilo, da je bilo včasih za jadralno letalo skoraj premalo.

Lej kolk potnikov ma londo city pa je steza tud dolga sam 1,3 km.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jan987 ()

No pa ena malo bolj vesela noviča. kokr piše na wikipediji 8in ponavadi je kar zanesljivo)bo wizz naslednje leto začel leteti v Dortmund in Stockholm. Upam da bo res kaj iz tega, ker mi je sploh skandinavija mikavna:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Letalski prevozniki namerno razsedajo družinske člane, da bi več zaslužili (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
6116162 (10665) stara mama
»

Iskanje nizkocenovnih letov po EU

Oddelek: Loža
145355 (1000) BorutO
»

Najceneje do Londona

4410370 (7858) innerspace
»

Kako najceneje iz Nizozemske in nazaj (strani: 1 2 )

509403 (8218) _marko
»

Adria vs. Ryanair - kateri je boljši?

375024 (4176) BigWhale

Več podobnih tem