Forum » Pomoč in nasveti » Dell in njihova podpora
Dell in njihova podpora
CypherBit ::
V podjetju razmišljamo o nakupu 14+ računalnikov. Vsi računalniki do sedaj so bili Compaq/HP, vendar premišljujemo, da bi bili novi računalniki Dellovi.
Zanima me kakšne izkušnje imate s podporo Dellovih računalnikov, namreč slišal sem, da ni najboljša? Dobre, slabe, s katerimi podjetji? Vem, da recimo FMC in ostali ponujajo različne pakete, dodatne garancije, vendar mene zanima kakšna je ta že v osnovi.
Za zamenjavo pa se odločamo predvsem zaradi nižje cene (še posebej, ker ima podjetje posebno pogodbo kar se tiče cen s podjetjem Dell).
Hvala vnaprej.
Zanima me kakšne izkušnje imate s podporo Dellovih računalnikov, namreč slišal sem, da ni najboljša? Dobre, slabe, s katerimi podjetji? Vem, da recimo FMC in ostali ponujajo različne pakete, dodatne garancije, vendar mene zanima kakšna je ta že v osnovi.
Za zamenjavo pa se odločamo predvsem zaradi nižje cene (še posebej, ker ima podjetje posebno pogodbo kar se tiče cen s podjetjem Dell).
Hvala vnaprej.
- spremenil: CypherBit ()
Yohan del Sud ::
Beremo neodvisne forume. In upoštevamo mnenja. Mislim, da je že to prednost pred konkurenco...
V resnici, ne gre vedno po maslu, je preveč neznank, ampak se trudimo. Tudi na personalni ravni.
ZS.
V resnici, ne gre vedno po maslu, je preveč neznank, ampak se trudimo. Tudi na personalni ravni.
ZS.
www.strancar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dell spet DellovOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 12640 (11418) | Atos |
» | Dell ima več snubcevOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 4849 (4012) | BaToCarx |
» | Dell OEM Win XP in izgubljen CDOddelek: Operacijski sistemi | 2251 (2251) | Paramedic |
» | Dell prodal največ PC-jev v letu 2006Oddelek: Novice / Rezultati | 3469 (2831) | Jst |
» | Dellova linija namiznih računalnikov z LinuxomOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2549 (2549) | nurmaln |