Forum » Pomoč in nasveti » nova zvočna blokira pc
nova zvočna blokira pc
surf ::
zdravo!
imam resen problem, in sicer mi je na matični plošči crknil čip za zvok. vredu, kupil sm zvočno kartico, ki pa ob vstavitvi v pc povzroči da zmrzne cel arčunalnik. ko jo dam ven, pc normalno dela. kartica dela, ker sem preveril v trgovini. nato sem kupil novo, ki naredi (oz. nič ne naredi) isto.
prosil bi celotna in podrobna navodila o reševanju težave.
kolega ki se malo spozna na bios mi je (po dalšem mučenju in ugotavljanju kaj je s kartico narobe) celo v biosu izbrisal stare nastavitve glee zvoka, pa vseeno ni spremembe.
računalnik zamrzne takoj ko se pokaže napis windows, tako da po tem ko kartico vstavim, ne pridem sploh v windowse.
prosim za natančno pomoč, pa prosim da pišite res samo tisti, ki se na to spoznate.
hvala!
imam resen problem, in sicer mi je na matični plošči crknil čip za zvok. vredu, kupil sm zvočno kartico, ki pa ob vstavitvi v pc povzroči da zmrzne cel arčunalnik. ko jo dam ven, pc normalno dela. kartica dela, ker sem preveril v trgovini. nato sem kupil novo, ki naredi (oz. nič ne naredi) isto.
prosil bi celotna in podrobna navodila o reševanju težave.
kolega ki se malo spozna na bios mi je (po dalšem mučenju in ugotavljanju kaj je s kartico narobe) celo v biosu izbrisal stare nastavitve glee zvoka, pa vseeno ni spremembe.
računalnik zamrzne takoj ko se pokaže napis windows, tako da po tem ko kartico vstavim, ne pridem sploh v windowse.
prosim za natančno pomoč, pa prosim da pišite res samo tisti, ki se na to spoznate.
hvala!
polde66 ::
sm mel ist problem z geniusovo 5.1 zvočno,
probej v kak drug pci vtaknt al pa drugo nabavt
probej v kak drug pci vtaknt al pa drugo nabavt
polde
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvoka niOddelek: Pomoč in nasveti | 2138 (1187) | Han |
» | Problem z Genius 5.1 surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 5493 (3843) | fulgur |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16647 (10586) | FlamE#7 |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11342 (5150) | Sarimner |
» | Statika v zvocnikih (pri maticni A8N-e) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4168 (3679) | Mac Gyver |