Forum » Pomoč in nasveti » Čuden problem
Čuden problem
Tomostra ::
Katero koli stvar npr. Slike, programi itd. Ko si jih dolpotegnem in shranim v namizje delajo normalno. Ko pa jih prestavim v kakšno mapo pa ne delajo več npr. Slike se nočejo odpret. Ne vem kaj bi bilo ali je kakšen virus ali kaj podobnega. Prosim za čimprejšne odgovore
Tomo
- polepsalo: Stepni Volk ()
Oprosti ampak ne vem kaj bi bilo narobe. Pa še nestrpn sem
No a kdo ve kaj bi bilo narobe?
No a kdo ve kaj bi bilo narobe?
Tomo
Izi ::
Glede tega ti ne bo nihče mogel pomagati, ker si nekaj narobe razložil ali pa nekaj pozabil razložiti.
Namizje je prav taka mapa kot vse druge.
Nahaja se ponavadi na "C:\Documents and Settings\Tvoje ime\Desktop
Torej imaš stvari v mapi z imenom "Desktop" in delujejo ko pa jih kopiraš ali prenašaš drugam pa ne delujejo več ali kaj?
Med kopiranjem in prenašanjem je bistvena razlika. Probaj oboje in poročaj kdaj ne deluje in kam si prenesel datoteko in kakšno napako ti javi?
Če datoteko kopiraš, prvotna datoteka še vedno ostane tam kjer je bila, na novem mestu pa se naredi nova datoteka. Katera sedaj ne dela prva druga ali obe?
Če pa datoteko samo premakneš v drugo mapo potem pa je ta datoteka na disku ostala nedotaknjena. Spremeni se samo pot do nje. Torej se ne more pokvariti, ker se nič na disku ne prepiše. Ali ti to deluje?
Seveda testiraj RAM z MemTest 86 v DOSu in pa diske, če ni kje kakšnih napak.
Ali imaš kaj navito?
In pa seveda napiši kakšna sporočila o napakah dobiš in kaj točno si naredil preden ti je javilo napako.
Namizje je prav taka mapa kot vse druge.
Nahaja se ponavadi na "C:\Documents and Settings\Tvoje ime\Desktop
Torej imaš stvari v mapi z imenom "Desktop" in delujejo ko pa jih kopiraš ali prenašaš drugam pa ne delujejo več ali kaj?
Med kopiranjem in prenašanjem je bistvena razlika. Probaj oboje in poročaj kdaj ne deluje in kam si prenesel datoteko in kakšno napako ti javi?
Če datoteko kopiraš, prvotna datoteka še vedno ostane tam kjer je bila, na novem mestu pa se naredi nova datoteka. Katera sedaj ne dela prva druga ali obe?
Če pa datoteko samo premakneš v drugo mapo potem pa je ta datoteka na disku ostala nedotaknjena. Spremeni se samo pot do nje. Torej se ne more pokvariti, ker se nič na disku ne prepiše. Ali ti to deluje?
Seveda testiraj RAM z MemTest 86 v DOSu in pa diske, če ni kje kakšnih napak.
Ali imaš kaj navito?
In pa seveda napiši kakšna sporočila o napakah dobiš in kaj točno si naredil preden ti je javilo napako.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
Oprostite ker nisem dobro opisal. Se opravičujem.
Zadeva je takšna. Ko si iz neta prenesem katero koli datoteko (program, slika,..) mi še normalno dela. Ko pa datoteko prenesem ali kopiram v mapo, ki sem jo ustvaril sam (v tej mapi imam zlo veliko različnih stvari), mi pa ne dela več. Inštalacijski program ki si ga prenesem ali kopiram v to mapo mi ne dela več. Za slike mi napiše predogled ni na voljo, za dukomente mi napiše dostop zavrjen, itd. Prosim a kdo ve kaj bi bilo narobe ker so kar resni podatki v mapi.
Zadeva je takšna. Ko si iz neta prenesem katero koli datoteko (program, slika,..) mi še normalno dela. Ko pa datoteko prenesem ali kopiram v mapo, ki sem jo ustvaril sam (v tej mapi imam zlo veliko različnih stvari), mi pa ne dela več. Inštalacijski program ki si ga prenesem ali kopiram v to mapo mi ne dela več. Za slike mi napiše predogled ni na voljo, za dukomente mi napiše dostop zavrjen, itd. Prosim a kdo ve kaj bi bilo narobe ker so kar resni podatki v mapi.
Tomo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | farming simulator (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 40575 (1249) | IL_DIAVOLO |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 441255 (6936) | jedateruk |
» | Pri urejanju ne pokaže vseh particijOddelek: Operacijski sistemi | 3631 (3112) | Malajlo |
» | Meni neznan problem prosim pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1158 (960) | St235 |
» | Zunanji disk težavaOddelek: Strojna oprema | 4049 (4049) | diative |