» »

[Spominske kartice] katero Secure Digital - SD?

[Spominske kartice] katero Secure Digital - SD?

Bug ::

ellow

na tem naslovu sem nasel SD kartico 1 GB za 5.696 SIT...

Zdaj glede cene mislim, da ni dvoma, da se splaca nabavit...samo me zanima zakaj je tolko cena spuscena... je mozno, da je kvaliteta vprasljiva?
Garancijo ima 3 leta....

Imam namen nabavit SD kartico pa sem naletel na to ponudbo....zato vprasam za nasvet... nebi rad metal denarja proc :)

lp,
bug

#000000 ::

Jest če bi rabu bi kupu dve, sej če ti ena crkne maš še drugo, mislim da ni tok slaba kvaliteta, verjetno je poceni zaradi česa drugega, ne pa zaradi salbe robe. LP

muzičar ::

Hitrost mogoče. Sicer pa Viking firma ni nevemkako znana zato verjetno ne grejo v prodajo in so znižali ceno, ti pa jaz povem da ima Viking odlične ram-e tako, da sem prepričan, da ima tudi zelo dobre SD kartice.

sash ::

Cena je verjetno znižana zato ker gre za kartico starejše generacije - kar pomeni da ni tako hitra kot so novejše Ultra II in Extreem 3 verzije, ki dosegajo hitrosti ki se lahko primerjajo z HDD-ji.

Če ne rabiš hitre karte ti je to izjemen nakup.
--------------------
Think different...
TOROiD Group

Bug ::

ellow

Pa ja...ne rabim prevec hitre kartice... rabil jo bom v dlancniku da bom potem mel za mp3 player...
Mam eno 32 MB SD ki tudi ni neke novejse generacije (ni potem kaj hitra kot te Ultra variante) in mi lepo bere podatke (ni prekinjanja)....torej bo ta lih pravsnja...

Kupujem torej... :D

hvala za nasvete...

lp,
bug

1309976 ::

Bom vprašanje dodal kar tejle temi, ker me zanima ista kartica in njena 512 MB verzija.

Kako pomembnaje HS (high speed) oziroma razlika v hitrosti pri tej kartici in njeni HS verziji za uporabov digitalnem fotoaparatu?

Lep pozdrav

p.s.
uporabljam starejši Minoltin Z1 digitalni fotoaparat z 3.2 MP.:\

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 1309976 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri ROUTER za cim večjo hitrostjo prenosa (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
7022066 (16267) broken/link
»

"Pimp my Canon": navijanje Canonovih digitalnih fotoaparatov

Oddelek: Novice / Ostale najave
449961 (2795) Pyr0Beast
»

Test Radeona X2800 XTX (R600)? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
719245 (5775) Pesimist
»

Se en friendly tip Slo-techovcem-Benq 3410 za 10 jurjev v HArveyu

Oddelek: Kaj kupiti
262072 (1333) K0K0

Več podobnih tem