Forum » Omrežja in internet » wireless problem
wireless problem
Pupa ::
Imam problem pri postavljanju wireless. Imam rutar asus wl-530G. Nanj imam priklopljena dva računalnika in internet dela super. Toda prenosni računalnik rutarja ne zazna. Prenosnik je pa HP Compaq nx6110. Prosim za pomoč!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Pupa ::
Mislim da imam. Na faksu se komot povežem na wireless. Zdej pa ne vem, a je prav za ta ruter potrebno imet posebne gonilnike. Kartica je pa intel( R) pro/wireless 2200bg network connection.
windsurf ::
Najlažje je tako, da neseš router in laptop v štacuno, kjer so ti ga prodali in ti naj nastavijo, da bo delalo.
pujsek_ ::
Ja na faxu imaš morda dobro delujoč DHCP! Doma bo pa potrebno nastavitve ročno...
Welcome shop.wlan-sat portal...
DejaVu ::
jaz pa imam problem, da mi wireless dela/ne dela. cisto tak. med vstopno tocko in prvim laptopom je povezava ok, dela vse tak kot treba, brez prekinjanj. med vstopno tocko in drugim laptopom pa me cel cajt jebe, da dela al pa ne dela. a je lahko problem v nastavitvah al gre za hardwarski problem?
pujsek_ ::
Ja kaj ti to dela z isto kartico ali je drug proizvajalec...
Welcome shop.wlan-sat portal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52138 (23888) | simone |
» | Aretirana trojica voditeljev španske sekcije AnonymousaOddelek: Novice / Varnost | 10001 (8270) | MrStein |
» | Izšel je Ubuntu 8.10 - Intrepid Ibex (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 9629 (6686) | McMallar |
» | wireless vprašanjeOddelek: Omrežja in internet | 1034 (876) | c5n9 |
» | wireless mreža (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12779 (9333) | pujsek_ |