Forum » Operacijski sistemi » logiranje dogajanja na računalniku
logiranje dogajanja na računalniku
Doman ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če kdo pozna kak program, ki bi analiziral kaj se je na nekem računalniku (winXP) dogajalo pred izklopom oziroma resetom. To potrebujem zato, da vidim zakaj se je računalnik resetiral oziroma ugasnil ko me ni bilo zraven.
Lp
Zanima me, če kdo pozna kak program, ki bi analiziral kaj se je na nekem računalniku (winXP) dogajalo pred izklopom oziroma resetom. To potrebujem zato, da vidim zakaj se je računalnik resetiral oziroma ugasnil ko me ni bilo zraven.
Lp
cila22 ::
Mislim, da to kar iščeš, že imaš v windowsih,kontrolna plošča->skrbniška orodja->pregledovalnik dogodkov
Kdor visoko leta,ne pade daleč od drevesa
Good Guy ::
mislem da je to to ..
desni klik na namizju->lastnosti->ohranjevalnik zaslona->napajanje->mirovanje->kljukica in to je to :D
desni klik na namizju->lastnosti->ohranjevalnik zaslona->napajanje->mirovanje->kljukica in to je to :D
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Pavilion - ventičOddelek: Pomoč in nasveti | 3553 (1589) | jackorsen88 |
» | Zaseg telefona v postopku preiskaveOddelek: Loža | 12439 (10268) | poweroff |
» | Hofer-> Medion-> Garancija (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Strojna oprema | 92768 (49901) | joze67 |
» | Prihajajo novi spamerjiOddelek: Novice / Zasebnost | 5625 (3620) | BlueRunner |
» | zakaj je takšen računOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1380 (972) | PPG78 |