» »

Problemi z graficno!!

Problemi z graficno!!

paolo ::

ZIvjo!

Mam hude probleme z graficno. Sicer je ze stara... sam vseen. S3 Twister K, 16 Mb, integrirana v notebook Compaq Presario 714EA. Ob predvajanju XVid ali vcasih tudi DivX fajlov se cez cas pojavi BSOD (Blue Screen of Death) in sistem se restarta. Probal sem ze VSE mogoce driverje (tiste ki sem jih nasel), VSE raznorazne kodeke, playerje, se igral z BIOSom, pisal na Compaq, S3... pa nc! V bistvu me to ne mot, sam kr zarad tega ne morm v miru pogledat enga bozga filma. Zadevo tud testiru, pa je ocitn vse uredu. A ma kdo kaksn link za ksne "dobre" driverje, al pa razlago, zakaj se to dogaja? :(

Hvala!

n1-gik ::

Fant moj, tehnologija gre naprej prav tako filmi in računalniki..........kupi novo grafo!

Goldee ::

Kolk je pa procesor na tem tvojem prenosniku? Ker ni use sam od grafe odvisno ane? Kolk maš pa rama? Ktere windowse? Mal opiš ane. Men so filmi drgač delal na 8MB grafični kartici, tako za informacijo.

/btw n1-gik - Paolo je 5 let starejši od tebe :D
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Goldee ()

paolo ::

btw... n1-gik.. napisal sem da je cip intergriran.. tk da se ga ne da zamenat. problem je pa na nek nacin ze resen. s hp-ja so mi odpisal, da je ze kar nekaj ljudi v preteklosti pisalo glede enakega problema.. nekaksna serijska napaka. lp

cultko ::

če je serijska napaka bi mogl pa oni to popravt
amd 2,7

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung Galaxy S3 ali S4 nakup rabljenega (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
539145 (8347) lovro535v2
»

Prenosnik zmrzne

Oddelek: Pomoč in nasveti
243097 (2862) DeeCoy
»

Lepo vas prosim pomagajte mi....laptop HP pavilion

Oddelek: Pomoč in nasveti
258098 (4800) SmeskoSnezak
»

"Umiranje" digitalnih kamer/fotoaparatov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
9414600 (7153) Dr_M
»

Odklenjeni P4 procesorji

Oddelek: Novice / Procesorji
102596 (2596) Bistri007

Več podobnih tem