Forum » Strojna oprema » nx6125 in problem z zvokom
nx6125 in problem z zvokom
_pobesneli_ ::
Problem je sledeč.Na mojem prenosniku je začel zvok trokirat.ko poslusam mp3je vsake 3 sekudne trokira.tudi ob priziganju windowsa zvok zatrokira vmes tako da zveni zelo grdo popačeno.na novo sm namestil zvočno.pa i pomagalo.občutek je kot da se računalnik ob izvajanju zvoka preobremeni.Res ne bi rad formatiral..to je zadnja stvar ki jo bom naredil.
Prosim za kakšen nasvet!!jaz se ne morem domislit nobene rešitve več :((
Prosim za kakšen nasvet!!jaz se ne morem domislit nobene rešitve več :((
Gregor
Rokic ::
odstrani, vse gonilnike (čipovje, zvočna, slika,...) pa naloži vse ponovno.
Ko boš predvajal MP3je, poglej v Task Managerju, kateri proces, ti najbolj obremeni procesor. Če je predvajalnik, probaj z drugim, drugače pa je nekje drugje problem.
Ko boš predvajal MP3je, poglej v Task Managerju, kateri proces, ti najbolj obremeni procesor. Če je predvajalnik, probaj z drugim, drugače pa je nekje drugje problem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | računalnik freezne ampak slišim zvokOddelek: Pomoč in nasveti | 1340 (1055) | loveJDM |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11355 (5163) | Sarimner |
» | 192 ali 256 kbit-na muska ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 8713 (7108) | tha_man |
» | Rabim pomoč PC-ojačevalec dolby digitalOddelek: Zvok in slika | 1436 (1194) | gumby |
» | winamp equalizerOddelek: Zvok in slika | 2116 (1860) | LordWorm |