Forum » Zvok in slika » Driverji za SB live! za XP
Driverji za SB live! za XP
XWY ::
Evo sm prepričan da si vas je velik že snel dol dolgo pričakovane driverje za Creative Sound Blaster Live, ki naj bi kartico uspešno popeljali v winse XP.
In sedaj moj problem: 1.) V EAX Control Panel ne morem nasneti svojih presetov, oziroma ikona z disketico ostaja bleda (se pravi, da je ne gre pritisnit).
2.) Presete v surround mikserju mi sicer gre nasnet, samo potem teh presetov enostavno ni, kot da jih nebi posnel - pise le (no efect), pa tudi pod task pise samo (costum).
3. Pri auto EAX nimam nobenega preseta (spet samo (no effects)).
Zdj me pa zanima če ma še kdo kakšne probleme, oziroma kako jih popravit, oziroma kje bi lahko snel kake presete za auto EAX, npr. za Q3A (na CDju za win2000 so po inštalaciji gor, na Creativovem sajtu pa ni nč pamtnga).
Djte se mal razpisat se o tem!
In sedaj moj problem: 1.) V EAX Control Panel ne morem nasneti svojih presetov, oziroma ikona z disketico ostaja bleda (se pravi, da je ne gre pritisnit).
2.) Presete v surround mikserju mi sicer gre nasnet, samo potem teh presetov enostavno ni, kot da jih nebi posnel - pise le (no efect), pa tudi pod task pise samo (costum).
3. Pri auto EAX nimam nobenega preseta (spet samo (no effects)).
Zdj me pa zanima če ma še kdo kakšne probleme, oziroma kako jih popravit, oziroma kje bi lahko snel kake presete za auto EAX, npr. za Q3A (na CDju za win2000 so po inštalaciji gor, na Creativovem sajtu pa ni nč pamtnga).
Djte se mal razpisat se o tem!
Al pa tud ne?!?
GeoZ ::
ma s temi driverji sm mel tut jest včer eno sranje, po instalacji so se wisni rebutal in se niso več zbudil oz. je vse delal blazno počas + kr neki errorje so ven metal (celo printer je javlju da nima papirja!!?!??!?!- kr nekej)
poskusi pognat windows xp update, tm namreč dobiš en popravek prav za sb live!, čeprav men ne pomaga glih najbolj, zvok je še bedno nekoliko slabši (preveč doneč), kot je bil pod win2k
LP
poskusi pognat windows xp update, tm namreč dobiš en popravek prav za sb live!, čeprav men ne pomaga glih najbolj, zvok je še bedno nekoliko slabši (preveč doneč), kot je bil pod win2k
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prihaja Ubuntu Studio (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 9655 (6656) | Matevžk |
» | nastavitev zvočne k. Live 5.1Oddelek: Pomoč in nasveti | 894 (717) | aambro |
» | kX SBLive! GonilnikiOddelek: Zvok in slika | 1552 (1266) | KiLLeeY |
» | SB live valueOddelek: Strojna oprema | 1399 (1124) | jamiroq |
» | SbLive! 5.1 in DTT2200 - kaj nardit da bi delu center?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1542 (1473) | Putimir |