Forum » Loža » Chio chips - nagradna igra
Chio chips - nagradna igra
Bob Rock ::
js mam levo stran od 1.000 in levo polovico od 20.000
hehe, zanimivo da je pri vsakem bankovcu ena polovica tako pogosta
Lahko je biti prvi, če si edini!
BluPhenix ::
Jaz imam levo polovico od 10k.
Damo napol?
Damo napol?
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
koyotee ::
my bad, je moja tut leva
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
PaJo ::
Res cudno to, vsi mamo neke leve polovicem jaz mam celo od 20k, ce najde kdo desno si lahko delima
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Saj ni pravi bankovec za 20k, tako kakor tudi ostali niso pravi bankovci ampak je pac protivrednost nagrade, ki jo lahko dobits takoj, pac nekako so imporvizirali zadevo
Sem pa ze naletel na prazen paket, ki ni imel nobene polovice bankovca noter
Sem pa ze naletel na prazen paket, ki ni imel nobene polovice bankovca noter
Gwanaroth ::
Pa je imel na embalazi nagradni trak? Ce ja, jih tozi! :)
Lights often keep secret hypnosis..
Kami ::
VREČKE BREZ KUPONČKA
Ali se vam je slučajno zgodilo, da v vrečki Chio Chips 175g s promocijskim trakom, niste našli nagradnega kupončka kot je navedeno na vrečkah?
Če ste med tistimi, ki se počutite ogoljufane, prosimo sprejmite naše opravičilo za neljubi dogodek! Naša družba proizvode uvaža in distribuira po Sloveniji, proizvedeni in pakirani pa so v tujini. Sam proces proizvodnje je zelo zahteven in včasih jo tudi tam zagode 'pakirni' škrat. Tako se zgodi, da v kakšni promocijski vrečki ni vloženega kupona, ki ga vstavlja avtomat. V nekaterih primerih pa lahko v eni vrečki najdete več kupončkov. Žal nam noben avtomat ne more jamčiti popolno zanesljivost in vedno delujejo z določenim odstopanjem.
Škoda je res nepopravljiva za tiste, ki ne najdejo kupončka v vrečki! V proizvodnji pa se bodo potrudili, da s povečanim nadzorom spremljajo celoten proces pakiranja, kar bo čimbolj zmanjšalo verjetnost napake. Celotna vsota kuponov bo do zaključka nagradne igre zanesljivo vstavljena!
V primeru, da imate tako vrečko še vedno pri sebi, nam prosim sporočite njeno kodo, odtisnjeno pod rokom uporabe, tako bomo lažje identificirali čas pakiranja in razlog za napako!
Intersnack d.o.o.
Barbara Pelhan, univ.dipl.ekon
Vodja trženja
Predstavljaj si da si bil na nakupovanju in da si kupil 10 takih vreck.... jaz bi zahteval, da mi za vsako dajo novo, tako ki ima kupon noter.
pajo: sej mene zanima kako zgleda tisti njihov 20k bankovec ... koga so dali gor in to
pajo: sej mene zanima kako zgleda tisti njihov 20k bankovec ... koga so dali gor in to
Eh, se ne sekiram kaj dosti za ta kuponcek :p
Bom poskeniral zadevo ko bom doma
Bom poskeniral zadevo ko bom doma
U, lol.
Triglav. Zakon. Edini bankovec, ki nima osebe gor . Sicer je pa manjši od tistega za 10k...
Triglav. Zakon. Edini bankovec, ki nima osebe gor . Sicer je pa manjši od tistega za 10k...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje zamenjati cekine v bankovce ?Oddelek: Loža | 18523 (16582) | stb |
» | Samopostrežna blagajna ima BUG!? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26157 (22255) | fosil |
» | Trafika - nima denarja za vrnit (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10278 (5378) | 'FireSTORM' |
» | Chio Chips nagradna igraOddelek: Loža | 1605 (1350) | Smorny |
» | Chio chips nagradna igraOddelek: Loža | 1774 (1336) | budili |