Forum » Programska oprema » Program za spremembo naslavljanja particij
Program za spremembo naslavljanja particij
Valuk1 ::
Alo!
Mi lahko priporočate enostaven free programček za spremebo naslavljanja logičnih particij?
Npr.: particijo E: bi spremenil v particijo I:.
Ampak samo oznako, nič drugega.
Hvala vnaprej!
Mi lahko priporočate enostaven free programček za spremebo naslavljanja logičnih particij?
Npr.: particijo E: bi spremenil v particijo I:.
Ampak samo oznako, nič drugega.
Hvala vnaprej!
AndrejS ::
... Lahko bi še podelili en naziv takim ki ne znajo zastavit vprašanja. Še 1x se je pokazalo da nekateri sploh ne vedo kaj je Operacijski sistem. ...
Verjetno uporabljaš winXP : Start -> (desni klik) My Computer -> Manage -> Disk management -> (Desni klik) na želeno particijo -> Change drive latters.....
Verjetno uporabljaš winXP : Start -> (desni klik) My Computer -> Manage -> Disk management -> (Desni klik) na želeno particijo -> Change drive latters.....
Valuk1 ::
>startus
in po čem sklepaš, da ne vem kaj je operacijski sistem?
AIl po tem, ker ga nisem posebaj navedel?
Kar dodeli mi nekakšen naslov!
in po čem sklepaš, da ne vem kaj je operacijski sistem?
AIl po tem, ker ga nisem posebaj navedel?
Kar dodeli mi nekakšen naslov!
Stratus ::
WTF kaj sem pa jaz zdaj kriv!!?? Valuk1 še enkrat poglej kdo je kaj napisal in potem odgovori.
MOJE VPRAŠANJE SE GLASI: KATERI OS IMAŠ INŠTALIRAN ??
P.S.
LoL
1.) Nauči se postavljati vprašanje tako da daš tudi kakšen podatek več
2.) Nauči se pravilno prebrati odgovore in reply-e naslavljati na prave osebe
MOJE VPRAŠANJE SE GLASI: KATERI OS IMAŠ INŠTALIRAN ??
P.S.
LoL
1.) Nauči se postavljati vprašanje tako da daš tudi kakšen podatek več
2.) Nauči se pravilno prebrati odgovore in reply-e naslavljati na prave osebe
Nije žvaka za seljaka !
A ma kdo žvečilni :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stratus ()
Stratus ::
Drugače pa tudi v Windows 2000 velja enako kot je napisal AndrejS, če pa imaš win98 ali starejše ti bo verjetno pomagal samo kakšen Partition Magic ali kaj podobnega. Seveda ti še vedno ostane najzanesljivejša metoda FORMAT
Nije žvaka za seljaka !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj je C: še vedno glavni disk?Oddelek: Operacijski sistemi | 5792 (4248) | mojster_joni |
» | PARTICIJA - kako na obstoječem disku z OSOddelek: Pomoč in nasveti | 4101 (2529) | solatko |
» | free program podoben partition magic-uOddelek: Programska oprema | 2911 (1967) | izi12 |
» | Nov članek: Vzpostavitev v celoti šifriranega sistema na Ubuntu FeistyOddelek: Novice / Nova vsebina | 5707 (4064) | poweroff |
» | SUSE LINUX 9.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4913 (3901) | Gandalfar |