Forum » Programska oprema » MSN emoticons
MSN emoticons
Landowner ::
Pozdravljeni, zanima me, če kdo ve, kako iz MSNja izvoziti smileye. Imam jih ogromno, naloženi pa so bili ročno ali pa kopirani od drugih. Torej nimam nobenega programa, da bi jih lahko ponovno naložil. Če se jih ne da izvoziti, bi vsaj kdo vedel, v kateri mapi se nahajajo ali v kateri datoteki so?
To bi se mi ful ustreglo, da bi ob formatiranju obdržal stare smileye, saj nameravam dati tudi novejšo verzijo MSNja.
Hvala!
Simon #7
To bi se mi ful ustreglo, da bi ob formatiranju obdržal stare smileye, saj nameravam dati tudi novejšo verzijo MSNja.
Hvala!
Simon #7
God is good
jurre ::
drugace je bilo ze nekajkrat povedano...drugace pa so v c:\documents & settings\ime_userja\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\kr_ena_cifra\custom emoticons.
So pa v formatu .dat, ki ga moras spremenit v .gif, nazaj uvozit jih moras pa rocno vsakega posebej (ce se ne motim).
So pa v formatu .dat, ki ga moras spremenit v .gif, nazaj uvozit jih moras pa rocno vsakega posebej (ce se ne motim).
urosz ::
Moje vprašanje je povezano z msn messengerjem, zato ne bi rad odpiral nove teme in bom napisal kar tu.
Imam svoj msn space, v katrega pišem blog in to
in sedaj mam problem, da se moja vizitka, v kateri se vidi vsebina space-ja ne obnavlja... mislim da drugi vidijo vse, ko dodam kaj novega, jaz pa ne, saj msn ne vzpostavlja povezave, da bi videl kaj mam na spaceju, ampak mi prikaže stare stvari.
kaj moram naredit, da bo msn konektal, da bi jaz sam videl, kaj se vidi na moji vizitki
Imam svoj msn space, v katrega pišem blog in to
in sedaj mam problem, da se moja vizitka, v kateri se vidi vsebina space-ja ne obnavlja... mislim da drugi vidijo vse, ko dodam kaj novega, jaz pa ne, saj msn ne vzpostavlja povezave, da bi videl kaj mam na spaceju, ampak mi prikaže stare stvari.
kaj moram naredit, da bo msn konektal, da bi jaz sam videl, kaj se vidi na moji vizitki
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76333 (16974) | tilinho20 |
» | MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 9398 (6583) | klemenSLO |
» | MSN live messengerOddelek: Pomoč in nasveti | 9525 (5098) | Zoro3 |
» | msn messengerOddelek: Programska oprema | 2958 (1861) | teedy |
» | MSN Messenger 7.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 37137 (35209) | R33D3M33R |