Forum » Omrežja in internet » Nastavitve WL-500G Deluxe routerja
Nastavitve WL-500G Deluxe routerja
TBit ::
Imam problem z nastavitvijo routerja in povezavo na internet (kabelsko omrežje telemach)
Zanima me če omenjeni router podpira kloniranje MAC addresse.
To sprašujem zato, ko prikopim in konfiguriram 3 računalnike, se mi na internet lahko poveže le tisti računalnik, kateri ima mrežno kartico, za katero je ISP dobil MAC addresso. Poskusil sem z vnosom te addresse v okno pri nastavitvi routerja, vendar to nič ne pomaga. Zato me zanima, ali je sedaj nujno da sporočim ISPju MAC adreso od routerja, ali je problem lahko rešiti na kak drugi način brez vmešavanja ISPja.
Najlepša hvala.
LP, Tomaž
Zanima me če omenjeni router podpira kloniranje MAC addresse.
To sprašujem zato, ko prikopim in konfiguriram 3 računalnike, se mi na internet lahko poveže le tisti računalnik, kateri ima mrežno kartico, za katero je ISP dobil MAC addresso. Poskusil sem z vnosom te addresse v okno pri nastavitvi routerja, vendar to nič ne pomaga. Zato me zanima, ali je sedaj nujno da sporočim ISPju MAC adreso od routerja, ali je problem lahko rešiti na kak drugi način brez vmešavanja ISPja.
Najlepša hvala.
LP, Tomaž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z Linksys Wireless- WRT54G routerjemOddelek: Strojna oprema | 3744 (1663) | AC_DC |
» | Kako nastaviti router na računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 946 (816) | play4fun |
» | router- interneta niOddelek: Omrežja in internet | 2408 (2020) | ultimated4 |
» | Kako priklopit brezžični router?Oddelek: Omrežja in internet | 17029 (16274) | Tilen |
» | omejevanje dostopa do internetaOddelek: Omrežja in internet | 1967 (1840) | bartmatej |