Forum » Omrežja in internet » LinkSYS BEFSX41 - nastavitev
LinkSYS BEFSX41 - nastavitev
Riri ::
A se da nastaviti dostop do interneta za samo določene računalnike (MAC adrese) , vsi ostali pa imajo onemogočen dostop ? Ta druga skupina, ki ji želim onemogočiti dostop do interneta nima znanih MAC naslovov ?
Ne vem namreč kako bi omejil dostop na samo določene MAC naslove (rabim 11 MAC naslovov Wifi in LAN) .
Težava se mi pojavi ko nastavim pod Restrict Internet Access skupino, ki ji dovolim dostop do interneta (vpisani MAC naslovi), da ne vem kako naj vpišem vse ostale, ki niso v seznamu,... Rad bi uporabil MAC filtriranje če je le možno.
Ne uporabljam DHCP-ja. Na računalnikih imam nastavljene statične IP-je.
S tem bi rad preprečil dostop različnim računalnikom, ki niso moji na vtičnice razmetane po stavbi.
LP
Ne vem namreč kako bi omejil dostop na samo določene MAC naslove (rabim 11 MAC naslovov Wifi in LAN) .
Težava se mi pojavi ko nastavim pod Restrict Internet Access skupino, ki ji dovolim dostop do interneta (vpisani MAC naslovi), da ne vem kako naj vpišem vse ostale, ki niso v seznamu,... Rad bi uporabil MAC filtriranje če je le možno.
Ne uporabljam DHCP-ja. Na računalnikih imam nastavljene statične IP-je.
S tem bi rad preprečil dostop različnim računalnikom, ki niso moji na vtičnice razmetane po stavbi.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Minutna" omejitev dostopa na internet na dan..Oddelek: Loža | 8703 (7142) | badabim |
» | Dva računalnika v študentskem domuOddelek: Omrežja in internet | 2948 (2197) | malini |
» | povezava laptopa s kabelskim internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 2657 (2276) | orangebud |
» | Kabelski internet - 2 PCOddelek: Omrežja in internet | 1508 (1508) | balocom |
» | pomoč pri vezavi omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1252 (1092) | Pinzl |