Forum » Zvok in slika » zvok v BSPlayerju
zvok v BSPlayerju
rontajzel ::
Pozdravljeni!
Imam sledeč problem z zvokom v filmu. Dobil sem en film in ko ga odprem z BSPlayerjem mi zvok piska hrešči, če pa film odprem z WMP, WinAmp, RealPlayer pa zvok deluje normalno! Problem se pojavi samo pri tem filmu, medtem ko sem pregledal na stotine fillmov in različnih posnetkov različnih formatov in nisem imel težav!
Torej kaj je vzrok?
Imam nameščene kodeke: AC3 filter, ffdshow, poizkusno sem namestil tudi divx vendar ni pomagalo!
hvala za pomoč
Imam sledeč problem z zvokom v filmu. Dobil sem en film in ko ga odprem z BSPlayerjem mi zvok piska hrešči, če pa film odprem z WMP, WinAmp, RealPlayer pa zvok deluje normalno! Problem se pojavi samo pri tem filmu, medtem ko sem pregledal na stotine fillmov in različnih posnetkov različnih formatov in nisem imel težav!
Torej kaj je vzrok?
Imam nameščene kodeke: AC3 filter, ffdshow, poizkusno sem namestil tudi divx vendar ni pomagalo!
hvala za pomoč
~rontajzel~
AMD A64 3800+ X2; ASUS A8N-E ULTRA; ATI RX1600pro;LC600W; DDR 3GB; SATAII 820GB
AMD A64 3800+ X2; ASUS A8N-E ULTRA; ATI RX1600pro;LC600W; DDR 3GB; SATAII 820GB
gumby ::
katri kodek je za zvok in katere imas namescene?
btw divx ima toliko veze z zvokom, kot jaz z kitajskim cesarjem iz 2500BC
btw divx ima toliko veze z zvokom, kot jaz z kitajskim cesarjem iz 2500BC
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PodnapisiOddelek: Pomoč in nasveti | 1528 (1272) | Pro-Gamer |
» | Snemanje avi filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 3271 (2667) | gruntfürmich |
» | [divXvid] štekanje/trzanje pri predvajanju (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13709 (7598) | yoco |
» | Razlika med SB Live! 5.1 digital in SB Live! 5.1 PlayerOddelek: Strojna oprema | 926 (844) | Eagel |
» | DivX problemi pod WinMEOddelek: Zvok in slika | 1561 (1295) | RudeBw |