Forum » Pomoč in nasveti » Pokvarjene .doc datoteke
Pokvarjene .doc datoteke
Jakka ::
Imam nekaj .doc datotek, katerih se ne da odpret ne z openoffice-om, ne z ms word-om. Ob odpiranju javi napako "read error, error reading file". Če odprem datoteko z ms word-om z ukazom "open and repair", se vseeno pojavi napaka.
Ima kdo kakšno idejo kako popravit te datoteke. Google ne najde nobene uporabne rešitve.
Ima kdo kakšno idejo kako popravit te datoteke. Google ne najde nobene uporabne rešitve.
Sem še malo googlal, pa našel kar nekaj programov, ki to delajo, ampak ni noben free.
Advanced Word Repair
Recovery for Word
Stellar Word Recovery
Demo verzije so neuporabne, ali ne shranijo popravljenega fajla, ali pa ne popravijo vsega teksta.
Raje bi uporabil kakšno free alternativo, ne bi šel rad oropat cvetličarne. A verjetno mi kaj drugega ne preostane.
Advanced Word Repair
Recovery for Word
Stellar Word Recovery
Demo verzije so neuporabne, ali ne shranijo popravljenega fajla, ali pa ne popravijo vsega teksta.
Raje bi uporabil kakšno free alternativo, ne bi šel rad oropat cvetličarne. A verjetno mi kaj drugega ne preostane.
zee ::
če ti odpre -> copy & paste v Word
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Blond ::
Tudi sam se ubadam s podobnim problemom, vendar noben od naštetih programov ne pokaže uspeha.
Še kak predlog ?
Še kak predlog ?
www.galea.si
Odkup, prodaja in obnova nepremičnin
Posredovanje v prometu z nepremičninami
Odkup, prodaja in obnova nepremičnin
Posredovanje v prometu z nepremičninami
Meni je takrat z enim od zgornjih programov (seveda primerno modificiranim ) uspelo dobiti text z doc datotek, ki jih je bilo nemogoče odpret. Se mi zdi, da s prvim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MS Word & co versus diplomska naloga (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12639 (9762) | marflor |
» | Word 2007 datotekaOddelek: Pomoč in nasveti | 1659 (1512) | anretarded |
» | Skromna zastonjska alternativa MS Word-uOddelek: Programska oprema | 1736 (1528) | hokuto |
» | Open Office prednosti/slabostiOddelek: Programska oprema | 2811 (1782) | Jst |
» | TEžave z WordomOddelek: Pomoč in nasveti | 1275 (1155) | igi99 |