Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se resetira na 5min
Računalnik se resetira na 5min
[DaDo] ::
ni mi jasno zakaj se računalnik skos resetera po petih minutah al manj, mam 3 mesce star računalnik AMD Athlon 3000+
2x 512mb DDR
matična asus nforce4?
se komu sanja kej a je to virus al hardware?
2x 512mb DDR
matična asus nforce4?
se komu sanja kej a je to virus al hardware?
SimplTech ::
Ali se ti na enkranu pojavi sporočilo, v katerem piše, da se ti bo računalnik izklopil po x minutah in ti potem te minute odšteva?
Če je tako potem si fasal eno izmed različic Blaster črva.
Če je tako potem si fasal eno izmed različic Blaster črva.
delfinus ::
Ce pa ni tisto kar ti govori Simpltech pa je potrebno.... dvigniti napetost CPUju, odviti nastavitve, ce je slucajno kaj navito, pretestirati RAM z Memtestom, preveriti kako je s temperaturo na CPUju, poskusti z drugim napajalnikom. To je to. Lp, D.
ne tist s emi ne od[teva, rame sm 40min preverjal z memtestom pa ni najdl nobenega errora, ampak v 40min mi komp ni crknu takoj ko sem prisel v winse pa je po 4min reset, in pol spet tko da ne vem kaj je to... a je mozno da je z graficno kej?
jah fora je da sm ga sam odpru k sm dau ram notr in se mi ni dal ceu vikend cakat, tko da ne vem zdej a se steje se to pod garancijo al ne?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ugasne/ zmrzne - overclocking failed (nič ni OC)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2745 (2120) | Han |
» | samodejno rebootanje računalaOddelek: Pomoč in nasveti | 1524 (1204) | primmy |
» | Blue screen...kaj bi lahko bilo narobe? ( servis ni popravil :) )Oddelek: Pomoč in nasveti | 2430 (1974) | amigo_no1 |
» | dfi lanparty in htt?!? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3802 (3362) | gfighter |
» | Računalnik zmrzne!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1257 (1063) | planetparty |