» »

Možnost multiplayerja na enem rač.

Možnost multiplayerja na enem rač.

bj3l1 ::

Lep pozdrav.

Torej, situacija je naslednja: imam igrico winning eleven 9 ( nogomet ) , ter rad bi igral proti nasprotniku na istem računalniku , imam dve tipkovnici ( ena je preko ps2 to usb ) , druga pa je v ps2 direktno v računalnik. Vendar tu nastane problem. Windows mi tipkovnici prepozna , vendar jih automatsko združi , in sta kot nekakšen "Klon". Enako je če tipkam na tipkovnici #1 oz na tipkovnici #2. ( Ko pritisnem caps lock se tudi na drugi tipkovnici prižge lučka) . Torej rabil bi pomoč , kako bi ju lahko ločil , da bi lahko igral 1vs1 na dveh tipkovnica .

Za pomoč in nasvete se že v naprej zahvaljujem!

zuz3k ::

Sicer ne poznam špile ampak vem da to ni možno - logično ( možno da se motim ) jaz imam 2 miški in ko eno premikam in drugo sta obe še zmer 1 MIŠ :) Bolj logično je da bi na eni tipkovnici oba igrala. Bl logično je da mata 2 monitorja pa usak v svojga gleda in eno tipkovnico. Edino če ni to kakšna posebna špila ampak mislim da se ne motim.
Life is a psychological game.

Rotaidal ::

2 tipkovnici nevem če bo šlo!
Jaz sicer to igro(sicer pes5, ki je enaka oni tvoji) igram z tipkovnico in game padom! To si kupi(dobrega dobiš že za 4k) in bote zlahka 2 igrala:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA 2K13 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
739305 (7961) Seljak
»

Street Fighter IV (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
716243 (3610) jRk0
»

Dobesedno cudni stvari ???

Oddelek: Strojna oprema
282584 (1450) *ziga*
»

Valve ne mara PS3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
7011484 (9494) BigWhale
»

Guitar Hero 3: Legends of Rock (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
668862 (5927) dinozaver7

Več podobnih tem