Forum » Pomoč in nasveti » Network Cable Unpluged ???
Network Cable Unpluged ???
ExSpirit ::
Včeraj mi je na PRENOSNIKU prekinilo povezavo in napisalo "Network Cable Unpluged". Imam mrežu preko HUBa, vsi PCji delajo razen na prenosniku. Zamenjal sem kabel in ni učinka. Uninstaliral sem tisti 2 povezavi v mojih povezavah, pa se vedno nic... To se mi je ze zgodilo na PCju, v tem primeru sem izklopil iz elektrike za 10 min kabel in je delovalo. Kako naj to storim na prenosniku? Odstranil sem napajanje in baterijo, vendar se vedno ne deluje...
pitbul ::
Reinštalirej gonilnike za kartico, preizkusi kabel na kašnem drugem računalniku, drgač je pa velika možnost da ti je mrežna shodila.
Sem mel v dveh tednih dva primera pri kolegih, ko so pocrkacle mrežne. sploh ena serija Toshib je občutljiva na to.
Sem mel v dveh tednih dva primera pri kolegih, ko so pocrkacle mrežne. sploh ena serija Toshib je občutljiva na to.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pitbul ()
Bom danes kupil novo kartico in upam da bo delalo. Koliko pa pridejo kartice za prenosnika? Je kaj pomembno katero kartico se kupi? Uporabljam Gericom Masterpiece...
Gwanaroth ::
Kupi PCMCIA kartico, najbolj zanesljiva. Ne priporocam USB-to-Ethernet vmesnikov ker so drek od dreka.
Stane okoli 5 jurjev.
Recimo tale:
http://www.mimovrste.com/katalog/product.php?product_id=1140050011&category_id=40&keywords=pcmcia&x=0&y=0
Stane okoli 5 jurjev.
Recimo tale:
http://www.mimovrste.com/katalog/product.php?product_id=1140050011&category_id=40&keywords=pcmcia&x=0&y=0
Lights often keep secret hypnosis..
Raje bi jo imel v prenosniku kot preko PCMCIA.
V device manegerju mi kaze vse normalno pod network adapters, ali to pomeni da je z mrežno vse OK? Na kakšen način jo lahko stestiram?
V device manegerju mi kaze vse normalno pod network adapters, ali to pomeni da je z mrežno vse OK? Na kakšen način jo lahko stestiram?
Gwanaroth ::
Raje bi jo imel v prenosniku kot preko PCMCIA.
Bolj kot ne je to iluzija. Mrezne so ponavadi integrirane na plati.. in za zamenjat tisti cip, CE se sploh da, bos placal kar konkretne denarce.
To, da ti jo pokaze v device managerju se ne pomeni, da je delujoca. Meni tudi pokaze skurjen MP3 player kot prenosni disk, o delovanju pa ne duha ne sluha.
Testiras jo enostavno tako, da poskusas kaj prenasat po mrezi, prek nje.. Ce deluje mreza vredu, potem je verjetno z njo vse OK.
Lights often keep secret hypnosis..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GeForce 6800GSOddelek: Strojna oprema | 1357 (1098) | igor0203 |
» | routerOddelek: Kaj kupiti | 1266 (1113) | AndrewSmith |
» | DVI kabel 10mOddelek: Kaj kupiti | 2100 (1987) | WarpedGone |
» | Router (kateri router nej kupim?)Oddelek: Kaj kupiti | 1436 (1319) | zee |
» | Povezovanje dveh računalnikov prek USB-ja?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1156 (1003) | Caligula |