» »

Sony....you suck

Sony....you suck

hob-bit ::

Najprej se opravičujem vse ljubiteljem tega elektronskega giganta, ampak se mi zdi pa smešno, da si lahko tako podjetje, pa ne samo sony, ampak tudi ostala velika podjetja, privoščijo tako podle in zanemarjene, a obvezne, programe, ki jih dobimo poleg nakupa kašnega njihovega izdelka. Nisem vedel kam točno umestit to temo... Ali med programske težave, med strojno opremo, no odločil sem se za audio. Problem pa je sledeč: kot darilo sem dobil nov mp3 player in sicer sonyev - netwrok walkman nw-e405. Zgleda hudo, dost mejhn in privlačen, pa odlična je postavitev naštimal za predavanje. Težava? Kako dafak naj gor musko naložim... Če mi ga model mori, da morm uporablat en njihov je...n program, k se zruš vsake 2 sekundi, ne prepozna tričetrt mojih komadov, kr neki jih samo narobe razvršča in preimenuje, tist kar mi pa uspe na mp3 player naložit, pa mi le-ta zabije elegantno: format error.
Prosil bi za nasvet, če slučajn gdo uporabla isto ali podobno mašinco, kako naj se lotim vsega tega.. Če je seveda sam znal se lotit na pravilen način ta problem (predvsem če obstaja alternativna možnost kokr pa ta njihov retardiran program).
Za pomoč še link mojega mp3 playerya: KLIK
"supports wma, wav audio formats: the network walkman player plays back atrac3, atrac3plus format and mp3 files, and supports wma and wav. "... Moj k... ja

Vnaprej se lepo zahvaljujem.
Ps: mogoče pa sm jst samo glup, sam k... gdo bo šu kr neki spreminjat format.xxQ&%$"

EDIT: Na forumu se ne psuje, če še tako nečesa ne maramo.

psychoshorty ::

Pozdravljen.

Ne bos verjel, ampak sam sem imel isti problem z programovjem Sony(a) in na sreco obstaja alternativa. Programcek, ki ga najdes tukaj z vsemi navodili kako ga instalirati kliknime sem ti podal na tej povezavi. Bodi res pozoren pri navodilih z instalacijo. Programcek se namesti v spomin playercka in tako ga lahko nosis zraven brez skrbi, da bi moral na vsak racunalnik instalirati SonicStage. ;) Upam, da sem ti pomagal.

P.s.: Ce ne najdes navodil za instalacijo, klikni na plusek pri Download and Installation procedure. ;) N-joy. :)

Lp.

Daedalus ::

Kaj pa kupuješ izdelke firme, ki med drugim uporabnikom podtika rootkite na glasbenih zgoščenkah...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

klemen22 ::

hob-bit: a je možno da ti ne znaš zadeve pravilno uporabljati?
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Gwanaroth ::

Daedalus, in kaj ima to veze z njegovim mp3 playerjem ter crappy softwarom ??
Lights often keep secret hypnosis..

sid_dabster ::

Daedalus: sej je dedi napisal, da ga je dobil za darilo :D

Sicer pa, kdo se se sekira zaradi sonyjevega rootkita... Samo ne uporabljati windowsov za poslusanje in ripanje cdjev, pa te bas briga, kaj so na cd zraven nasrali.
Fallen beyond all grace deeper and deeper
The sound of her own blood dripping
Like sacred tears from a bleeding rose...( Embraced, Within)

ShowDown ::

Nevem no....PSP mi špila vse. :P

mare_ ::

Hm, jst imam pa podobno izkušnjo glede sonyjeve dvd kamere & softwera zraven. Kamera sama je super, enostavna za uporabljat, dela brez problema, program zraven je pa za popi****. UI je groza, povsem nelogičen, 'standardne' bližnjice na tipkovnici(npr. ctrl+c, ctrl+v, ctrl+a ...) ne delajo - (hell, saj sploh nima nobenih bližnjic na tipkovnici), velikosti okna se ne da spreminjat in je 800 x 600 px, počasen je ko sto hudičev - klikneš na en knof, greš na kofe, prideš nazaj, pa se je mogoče že kaj zgodilo, sesuva se vsakih 5 min, angleščina je grozna in, kar mu najbolj zamerim, če že nekako uspeš naklikat par clipov skupi in hočeš potem iz njih naredit film, ti ali nekje na sredi javi neko napako ali pa zvok ni sinhroniziran s sliko (pa ne tako, da bi npr. skoz zaostajal/prehiteval za sekundo ali dve, kar se da npr. z virtualdubom relativno enostavno popravit, ampak enkrat sekundo prehiteva, drugič zaostaja...).
Poleg tega ima stvar seveda še par bugov v stilu, da če spremeniš dolžino dodanega avdio tracka, tega seveda ne upošteva, pri previewu, je to, ali prikaže dodane efkte, odvisno od tega, ali zunaj pada dež ali sije sonce itd ... Skratka, zanič program.

bluefish ::

težave niso edino, kar pesti priloženo programsko opremo. Pred karatkim sem kupil digitalni aparat, kjer je bil priložen nek program. Najprej ga nisem namestil, ker uporabljam Adobe Bridge, pozneje pa me je premegala radovednost in sem poizkusil.
Program se je izkazal za popolnoma nefunkcionalnega, ni zmogel prikazati info o sliki, navigacija je bila obupna,... Po 10 minutah je letel z diska.

Sledi vprašanje: zakaj proizvajalci sploh prilagajo programe, če so slabši, kot Microsoftov Picture and Fax Viewer?

Matev ::

Microsoftov Picture and Fax Viewer


ta je pa prav super programčič
meni deluje 100% zanesljivo

kriko1 ::

Že ki smo tukaj:
Pozna kdo alternartivo sonicstageu za kreiranje atrac cd-jev (za sony mp3 CD predvajalnije)? Ker to žre resourse u božju mater ko »prenaša« na CD. Sem probal na nameščenih win ter v Vmwareu (v vseh primerih je sistem neuporaben ko tole »dela«).


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DLNA mreža za TV (PROGRAM)

Oddelek: Programska oprema
83494 (2640) radmannsdorf
»

Windows pictures and fax viewer-kako ga aktivirati?

Oddelek: Pomoč in nasveti
5871 (803) Mare2
»

mp3 player

Oddelek: Kaj kupiti
343607 (2812) w3t80y
»

Noče odpirat slik

Oddelek: Pomoč in nasveti
8957 (917) Evil mind
»

ERROR 1335 med inštalacijo

Oddelek: Pomoč in nasveti
5748 (708) dvokolaš

Več podobnih tem