» »

Windows pictures and fax viewer-kako ga aktivirati?

Windows pictures and fax viewer-kako ga aktivirati?

ttommy ::

Prosim,če mi kdo pove,kako bi nastavil v Windows XP SP3,da bi mi vsako sliko odpiralo z Windowsovim Picture and fax viewer programom.Nekaj sem zabrklal,ko sem inštaliral ACDsee in mi je potem samo s tem programom odpiralo.Ko sem ga odstranil,mi pa odpira s Slikarjem.Pa čeprav sem kliknil na sliko,lastnosti in za opdpiranje uporabi Windows pictures and fax viewer in potrdil z uporabi.
Hvala za pomoč in LP
Gamer

Testman42 ::

Probaj desni klik -> odpri z ... -> Windows pictures and fax viewer, ter spodaj obkljukaj z "vedno odpri s tem programom"

Saj v tem je problem,ker nimam možnosti obkljukati tega.Nastavim da z windows.......... odpira,pa ne gre.Sedaj sem si downloadal Picasso-hitreje odpira slike,samo jaz bi vseeno rad da z Windows pictures and fax viewer programom slike odpiram in gledam.
Kaj se da narediti?Vem pa,da je težava nastala potem,ko sem inštaliral ACDsee..
Gamer

huek111 ::

Desni klik/Lastnosti/(za odpiranje uporabi)Izberi/Windows pictures and fax viewer

Desni klik/Lastnosti/(za odpiranje uporabi)Izberi/Windows pictures and fax viewer

To mi še pa ni padlo na misel.......
Ne resno-kako lahko spremenim,da bom imel možnost spet odpirat slike z Windows fax and pictures viewer?
Nimam možnosti odkljukati gumb vedno odpri s tem programom...
Gamer

Mare2 ::

Ne smeš it direktno na Windows pictures and fax viewer.

Izbrati ga moraš v nadaljevanju iz datoteke oz. programa.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Adobe Photoshop CS3 - problem?

Oddelek: Programska oprema
91069 (912) luksorzi
»

Rotiranje fotk

Oddelek: Zvok in slika
202179 (1891) Ziga Dolhar
»