Forum » Pomoč in nasveti » Odpiranje OpenOffica namesto Worda - Shell problem ?
Odpiranje OpenOffica namesto Worda - Shell problem ?
KOCJANČIČ ::
Pozdravljeni,
Imam program,ki ga zaganjam v Windowsih in po obdelavi podatkov mi rezultat izpiše v Wordu.Rada bi da bi se izpis izpisal v OpenOffice ali katerem drugem brezplačnem programu.Odstranila sem Word in namestila naveden program vendar se na zaslonu javi WIN REP :ERROR OCCURED MAY BE MS-WORD IS NOT INSTALLED CORRECTLY -CLASS NOT REGISTRED ,kljub temu, da sem asociacije popravila in Word datoteke asocirala z OpenOffice.
Imam inštalirane win xp ter 98 težava se pojavlja pri obeh sistemih.
Hvala za vaš trud,
Marina
Imam program,ki ga zaganjam v Windowsih in po obdelavi podatkov mi rezultat izpiše v Wordu.Rada bi da bi se izpis izpisal v OpenOffice ali katerem drugem brezplačnem programu.Odstranila sem Word in namestila naveden program vendar se na zaslonu javi WIN REP :ERROR OCCURED MAY BE MS-WORD IS NOT INSTALLED CORRECTLY -CLASS NOT REGISTRED ,kljub temu, da sem asociacije popravila in Word datoteke asocirala z OpenOffice.
Imam inštalirane win xp ter 98 težava se pojavlja pri obeh sistemih.
Hvala za vaš trud,
Marina
Kar ne vidimo ni nujno ,da ne obstaja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Znane cene in izdaje Office 2010Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 8048 (6600) | JayKay |
» | ISO zavrnil pritožbe glede standardizacije OOXML (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 8353 (6402) | darkolord |
» | IBM izziva Microsoft z brezplačnim pisarniškim paketomOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5392 (3487) | jype |
» | Katere officeOddelek: Programska oprema | 1403 (1232) | VolkD |
» | Kupujem OFFICEOddelek: Programska oprema | 2366 (1807) | LIPSI |