» »

Comp ocitno se dela...zvoka, slike ni...kladivo v kotu stoji...

Comp ocitno se dela...zvoka, slike ni...kladivo v kotu stoji...

pURan ::

skratka najprej da vam povem nekaj o sebi... nisem noben racunalniski guru, prakticno nikoli se ne preseravam z navijanjem pa loadanjem kakih milijon programckov, ampak komp uporabljam zato : da grem malo na MSN .nato pozenem WoW-a. Naslov te teme prakticno pove ze vse kar mora - medtem ko spilam, gre zvok in slika v maloro , monitor se da v standby mode , racunalnik pa se naprej laufa.. da ga zbudim moram pac uporabiti "magicni gumbek" ki resi vse probleme - reset . ce se mi to ne bi zgodilo vsake pol ure se mogoce celo ne bi pritozeval... a zadnje case je postala stvar silno moteca , zato vas lepo prosim ce mi lohka kdo pomaga.

(AMD 3000 64, 1024MB rama , radeon 9600- na to pac nisem ponosen sam klinc..dela pa ... )

rovtarček ::

ja pol pa uzam kladu, pa tolč gor dokler ne bo delal, pa ne prehit obupat, res si uzam čas, pa fajn mahi.

OZZY ::

probaj ugasnit hkratno hapisovanje (fast writes) in pa VPU recover v nastavitvah od kartice v windovsih.

Druga opcija pa je, da te zafrkava napajlanik. Sam sem imel take težave ko je napajlnik delal probleme in je prihajalo do iste situacije. Po zamenjavi z močnejšim je stvar špilala. Sami napajalniki se z leti ''obrabijo'' oz. se njihovi kondenzatorji, ki izgubijo moč. če so le ti kvalitetni potem je ta čas daljši..

Poglej tudi če slučajno niso kje kaki napihnejni kondenzatorji na plošči ali pa imajo na vrhu celo že kako rjavkoasto stvar...Če je temu tako je treba menjat plato ali pa kondenzatorje.
Go with the flow.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: OZZY ()

filtr ::

Nevem točno na katero temo naj se obrnem, zato sem se odlocil vprasati tukaj. Namrec, tezave imam z monitorjem. Na vsake prblizno 5 minut mi zacne utripat tako, da spreminja odtenke iz warm na normal. Se pravi, kar je belo postane nekoliko oranzkasto. In tako utripa kakih 10 - 15 minu!, nato se ustali na normalno, ter cez 5 minut ista zgodba:P

Kaj se da narest? Ali se ga splaca nest popravit?

Monitor je: Hansol 920D 19" CRT

LP FiLtR
jah takle mamo, talke se gremo, pa nkar ne porajtj:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Monitor blinka

Oddelek: Strojna oprema
222530 (2142) Nwanko
»

Lastniki poceni LCDjev- pozor na slabe kondije ! (strani: 1 2 )

9710970 (5581) Pyr0Beast
»

Računalnik ne štarta dokler se ne "ogreje"?? -> čuden problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
171145 (1145) StratOS
»

Bo 300W napajalc dovolj za...

372182 (1275) laaz
»

Katero maticno plato kupiti ??? asus vs dfi