» »

7800GTX@SLI

7800GTX@SLI

cole-22 ::

Včeraj sem imel na voljo na hito stestirati SLI sistem >:D
Res da je bilo bolj malo časa cca 2 urce, ampak napredek je bil viden...
Test je omogočil uporabnik -=OL=-

Nad rezultati sem bil res pozitivno presenečen! Predvsem FEAR in 3DM06 8-O In pa moj TAGAN 480W, ki se toliko "pluva" zadne cajte je vse prebavil brez problema :D

FEAR test z eno kartico!

-1280×960 VSE MAX 2×AA 16×AF brez SShadows

-1280×960 VSE MAX 4×AA 16×AF brez SShadows

FEAR test SLI!

-1280×960 VSE MAX 4×AA 16×AF + SShadows 8-O

3DM06 Res dober rezultat glede na to, da je test zelo odvisen od dvojedrnega procesorja. Vsaj 1000 točk več ne glede na grafično z dvojedrnim procom! Na kakem Opteronu 170 2×3000+MHz bi lahko samo 8-O

3DM05 nekako povprečno...

Še slikca sistema...

PS:Navijat se ni kaj preveč dalo, saj se je grafa od -=OL=- preveč grela ker je imela stoc quler + vmod! Tako, da so še velike rezerve pri rezultatih, da ne omenjam kakšnega močnejšega procesorja!
  • zaklenil: gfighter ()

Dr Evil ::

Za igre in video je crt še vedno prva klasa.

Pa kaj ma veze kera tipkovnica in monitor :\ ??? Če bi hotel bi že zdavni zamenjal za LCD! Samo dokler bo imel moj NF tako sliko, ki mene zadovoljuje (in še marsi koga) ne bom niti pod razno menjal!

Drugač je pa to čist offtopic!
Očitno na tem forumu, če se ne objavi nekaj EXTRA HUDEGA, se ne da normalno debato odpret :\ Pa še takrat se jih par najde, ki smetijo po nepotrebnem!

sid911 ::

Pohvale za trud. Na neumesne komentarje se ne oziraj. Fajn test si napravil in ga tudi predstavil. Edino če bi dodal kake grafe ( bolša primerjava podatkov ).
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

Bi bilo bolje, če bi bilo več časa! Samo kot sem že omenil je bilo vse tako na hitro stestirano, da sem samo par benchov in FEAR zagnal. Mogoče kdaj drugič bolj obširen test.

-=OL=- ::

LOL pa kaj vam ni jasno tu zacnete nabijati kolk boljs bi bilo met LCD in kaksno ima clovek tipkovnico mislim...lol s clovekom sva na hitro stestirala kako tole zgleda. Cole si je pa se cas vzel, da je tole spisal. prihajajo se testi z optijem 170 @ 3000MHz in dvema brutalno navitima 7800gtx. v roku 14 dni =D pa da boste veseli bom kupil logitechovo G15 in LCD z 200 jurjev k? aja a miska je kul? ker ni G7 btw...

gfighter ::

Z veseljem pričakujem rezultate, da vidimo do kam bosta spravila zverini. Tipkovnica pa naj bo zaradi mene od commodorja... :)
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam

-=OL=- ::

Danes je bil cajt, danes je bil opty in danes so padali rekordi. vec kasneje..

LP

Good Guy ::

OL weee need more info:D :D :D
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Muhahaha padali so SLO rekordi >:D

2 × Asus 7800GTX
2 × 512 MUSHKIN BH5
2 × 3000MHz Opty >:D
Tagan
Vodno + zračno :P

Več pa kasneje...

ok zdaj sem pa radoveden da takoj s stola padem....čim prej bi rad izvedo rezultate:D

cole ti pa OL se poznata da sodelujeta?

Ne ne poznava se on je na enem koncu jst pa na drugem in si telepatsko pomagava. LOL ;)

@sid911
Sej bo kmal >:D
No upam, da ne pričakujete zdej WR ;)

ok>:D

Škoda da jas nimam nobenega kolega ali znanca ki bi vsaj malo bil navijalsko razpoložen. Tut na našem koncu jih ne poznam veliko:'(.

Ok bom samo mal podražu >:D

Pomoje je bil sistem kr močn...

UT2004 1280×1024 8S-AA 16AF

Od 200-500FPSjev >:D

Hehe kolk je letel.
Morm zdej slike uredit, pa mal opisat, pol boste pa vidl!

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: kuglvinkl ()

rovtarček ::

tole z UT je zlo čudn, po vseh testih UT naj ne bi nič pridobil z SLi, mogoč pri tok visokem AA in AF, samo je že pri 9800Pro z high details čist CPU omejen spil, in ga ni proca trenutno, ki bi laufal špil z 300FPS

Ja nevem tole je pač single player! In nevem zakaj nebi blo mogoče! Je pa jasno da MP nebi moral takih FPSjev kazat! Sj če gledam na netu teste od FEARa na SLIju ni take razlike kot to kar sva midva z OLjem testerala!

~b4g~ ::

Ej res, carja sta!

want more info:D
in b4g we trust

Hmmm problem :\
Hotel sem dati rezultat 3DM03 na net, ki sem ga prej shranil samo nastane problem. Ja bil je scrackan :8) No ker pač nisem mogel dati na net, sem v registru pobrisu kodo in odinstalliru! Ampak to ne pomaga :( Ammm kdo ve kako nej rezultat zdej dam na ORB? Z 05 in 06 ne bo težav, ker nista bila scrackana...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: cole-22 ()

mtosev ::

Da ga kupiš. Takoj bo delalo.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

mykeos ::

al pa sam snapshot varianto uporabi,pa ni treba na ORB dajat.:P
Bonus falus pax in domus!

X6800,P5W DH DELUXE,G.SKILL 2GB 6400,7800 GTX,Silverstone ZEUS 550W

probi projekt shranit, pa na drugi mašini objav.

Ja itak ga že kupujem :\
Vem da se je dalo, če si zbrisal kodo. Samo očitno ne gre več ali je pa trba na kak drugačen način!

Uporabi System Restore. Daj pa čas preden si skrakal pa bo.

@mtosev
Pa sej nisi resn!
Drugač nisem danes crackal, ampak pol leta nazaj!

Tak dela.

LittleDevil ::

A pa bi lahko povedal te nesrečne rezultate al mormo na 3. svetovno vojno počakat...? :\

LP

Kaj si tolk neučakan a lahko prpopam slike pa zravn kj dopišm? Al nj sam dam rezultate vn pa je?

Pa ne gre se tukaj, da jaz sedaj to obešam na veliko in široko! To temo sem naredil, ker sem pač testiral SLI! Objavil sem par slikc in to je to! Omenil sem, da bo možno kdaj prišlo do testa na kakem močnejšem procu in boljšem hlajenju (se je veliko folka odzvalo, da bi blo to fino)! Ta priložnost se je pokazala danes/včeraj ;) In test je padel! Pač potem sva z OLjem omenila, da sva pač stestirala in da rezultati sledijo...
Vse lepo in prav, dokler pač neučakani in zateženi uporabniki tega foruma ne začnejo težit!
Nevem kaj se zdej nekateri greste pa govorite kot, da zdej jst omenjam, da sem nevem kaj naredu?!?
A zdej se ne sme več nič napisat, če ni WR al kaj? Mislm sj to ni res :\

LittleDevil ::

Brez žalitev prosim...!

cole odlični rezultati, ali sta tudi 2003 pa 2001 kaj testirala?

LP

Zgodovina sprememb…

kuglvinkl ::

Dost rdečga je tle. Če se kdo ne strinja, ima pritožbe. Držte se teme, namreč, enostavne predstavitve.
Your focus determines your reallity

kuglvinkl ::

Ravno smo se v AA pogovarjali o splošni pomilostivti. Bom proti, pa še kakšen naziv nalimam.
Your focus determines your reallity

klemen22 ::

cole-22: nalimaj rezultate oz. rezultate testov skupaj s komentarji ko boš uspel vse skupaj dokončati. Verjetno nisem edini tukaj ki ga to zanima.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Za tiste, ki še niso opazili sem odprl novo temo, ker je bilo v tej preveč neumesnih komentarjev določenih osebkov...

LD (če nisi opazil)lahko v novi temi nadaljujemo o scorih in podobno! Je par slikc nalimanih pa tko. Kar tam naprej sprašujte, če vas bo kaj zanimalo pa še kako novo slikco bom dal.
LINK

pač resnica boli, vi si pa še kr zatiskate oči, bo pač pol bol boleče.

dxx ::

@GMK
@cole Hudi frajer si kateri skoraj 1 leto stari grafi testira. Naslednji projekt bo verjetno test SLija na Voodoo 2 na PCI vodilu.

Ti si pa zgleda hudi frajer ker spamaš po takem topicu. Dej mi povej kdo hudiča te sili da klikaš v ta topic.
Iz takih zamisli kot sta jo naredila Cole22 in -ol- al kaj sta že se rojevajo novi in novi rekordi, nima veze kdaj je ST to testiral in ali sploh je. Fanta sta naredila manjši projekt in nam ga predstavila nekateri pa ste tuki sam zato da vsem poveste da to ni nič novega in da sta totalno bedna ker delata test na tolk starih karticah;zaradi tega ta forum počasi razpada, zaradi takih se opravičujem izrazu gnilih osebkov ki samo spamajo in se delajo pametne. Povejte mi "ta pametni" kaj vas moti da ma CRT in kaj vas mot da nima take tipkovnice kot bi si jo vi kupil?
Ti GMK in seveda ostali pametnjakoviči si odprite novo temo in v njej testirajte X1900XT Crossfire in 7900GTX SLI, če jih premorete vsi skupaj vsaj en par, pa tam pametujte pa spamajte. Če vas žene lahko testirate tudi voodoo 2 SLI če vas mika, me ne moti. Moti me da ko začnem eno temo ki mi je zanimiva brat in vidim en sam SPAM. Se opravičujem vsem za offtopic sam ste me pa določeni res razjezil.

Cole-22 le tako naprej!!!

gfighter ::

Tema gre v zaklep, nadaljevanje najdete tukaj.
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gaming PC by cole :P (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
8312062 (7593) Janac
»

Sapphire Radeon X1900XT 256MB na testu (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Navijanje
19711405 (7428) tiborrr
»

New/old ATI user! Need some help :) (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
936084 (4099) Good Guy
»

7900GTX se predstavlja... (strani: 1 2 3 )

1228412 (5776) arabc
»

Test SLI sistema

422259 (1500) arabc

Več podobnih tem