Forum » Zvok in slika » 970P nastavitve
970P nastavitve
Muzo ::
Živjo,
mal mam težave, nastavit najboljšo sliko na samsungu 970P in me zanima, kako imate vi nastavljeno? kontrast, svetlost in ostale opcije magic bright in podobno).
Hvala
mal mam težave, nastavit najboljšo sliko na samsungu 970P in me zanima, kako imate vi nastavljeno? kontrast, svetlost in ostale opcije magic bright in podobno).
Hvala
kixs ::
In kaksne tezave imas?
Saj nastavitve za kontrast/svetlobo se nastavijo cisto po okusu... naceloma pa so LCD-ji prevec svetli, zato se uporabi kontrast na cca 85% in svetlost na cca 30%.
Mislim, da ima tale Samsung tudi vgrajene nastavitve za Text, Internet in Video.
Ni drugega, kot da se malo poigras.
PS:
Za vsak slucaj napisem: upam, da imas na pravi resoluciji (1280x1024).
Saj nastavitve za kontrast/svetlobo se nastavijo cisto po okusu... naceloma pa so LCD-ji prevec svetli, zato se uporabi kontrast na cca 85% in svetlost na cca 30%.
Mislim, da ima tale Samsung tudi vgrajene nastavitve za Text, Internet in Video.
Ni drugega, kot da se malo poigras.
PS:
Za vsak slucaj napisem: upam, da imas na pravi resoluciji (1280x1024).
Tomay ::
jaz imam kontrast na 80 svetlost pa na 10, pa še to je ponoči preveč in mi kuri fokuse :)
Voodoo 4Ever
Muzo ::
jst sm mel kontrast nekje na 60 pa svetlost na 40 :P
Kaj pa ostale funkcije, mate vklopljene tiste magic color pa katero barvno shemo uporabljate?
Kaj pa ostale funkcije, mate vklopljene tiste magic color pa katero barvno shemo uporabljate?
OldSkul ::
Probaj na kakšni strani, kjer so ga testiral najti nastavitve. Jaz sem najdu za svojga tako, pa je ok.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nastavitve monitorjaOddelek: Zvok in slika | 1421 (1318) | tt2 |
» | LCD 24"Oddelek: Kaj kupiti | 1298 (1137) | bluefish |
» | barvne nastavitve monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1039 (957) | Pyr0Beast |
» | Problem z glavobolom za PC-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 1741 (1543) | BluPhenix |
» | Kao pretemen tekst ....Oddelek: Slo-Tech | 2032 (1950) | Primoz |