» »

Tipkovnica in miška do skupno 12k

Tipkovnica in miška do skupno 12k

Peterbald ::

Ker moja trenutna cherry tipkovnica dosega že hvalevrednih 7 let uporabe in mi že druga miška logitech pilot (res dobre osnovne miške) zaključuje z življenjskim ciklom, se oziram k novim rešitvam, ki jih ponuja trg. Apeliram na tiste uporabnike, ki so na tem področju bolj vešči ali pa so si svoje izkušnje pridobili na bolj neposreden način, da mi svetujejo glede nakupa nove tipkovnice in miške, ki morata ustrezati samo štirim zahtevam:

-miška naj bo optična in žična
-oprema se bolj rabi pisanju in ustvarjanju v programih kot pa igranju zato je ergonomija bolj visoko na seznamu
-čas uporabnosti naj bo vsaj 2 leti
-skupna cena obeh produktov naj se nahaja ne območju med 10-12k sitnih

Isht ::

Vseeno ti priporočam brezžično rešitev, je veliko bolj praktično. Pa tudi večina kompletov zdaj na trgu je Cordless, ne vem če boš dobil ožičen komplet, razen če boš kupil posebej tipkovnico in miško. To pa se ti ne splača, saj te pride na koncu dražje kot komplet iste kvalitete.

link 1 - 16k SIT
Link2 - 20k SIT Tega toplo priporočam, ker ga imam tud sam in je enkraten komplet. Miška je velika in udobna, tipkovnica je pa ekstremno ergonomska. Je vredno dat nekaj več denarja, verjami.
Link3 - 18k SIT

tvoj cenovni rang:
link 1 - 13k SIT
Link 2 - 11k SIT
Link3 - 9k SIT

Ti pa predlagam Microsoftovo rešitev, meni osebno je boljša/bolj udobna/bolj ergonomska (ker je miška večja kot običajno in je to super varianta). Dvajset jurjev ni malo, ampak ko boš začel delat s tipkovnico in miško, ti pa ne bo žal.

Rešpetlin ::

Sam bi vzel kaj takega: klik

Po par letih uporabe sem Cherryjevo tipkovnico menjal za Logitech UltraX. Zaenkrat mi je vsec, tipke so podobne tistim na laptopu (vseeno se s kako IBM-ovo tipkovnico ne more primerjati :)), pa v primerjavi s Cherryjevo so dosti tisje. Lahko vzames tudi posebej, npr. tipkovnica Ultrax za 6k ter mis Logitech G1. Oblika miske je skoraj enaka kot pri navadni Pilot opticni, delovanje pa malo boljse. Prvi komplet je pac brezzicni, kar pa si napisal, da ne rabis. Glede ergonomije ti ne morem nic pomagati...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

nov racunalnik za 250k

Oddelek: Kaj kupiti
233161 (2659) gumby
»

Dobra brezrepna miš

Oddelek: Kaj kupiti
232649 (2210) reptilia
»

Katero tipkovnico (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
796673 (5333) Jan987
»

Katera brezžična tipkovnica?

Oddelek: Kaj kupiti
222991 (2412) ddeben
»

Nova tipkovnica

Oddelek: Kaj kupiti
272182 (1725) roli

Več podobnih tem