» »

Telemach, stara-nova pogodba

Telemach, stara-nova pogodba

Simko ::

Navajen sem na kabelski internet od Triere v MB. Sedaj bom nekaj časa živel v LJ v podnajemniškem stnaovanju, kjer je lastnik očitno vezan s pogodbo na Telemach. Tako, da v bistvu ne preostane drugega, kot da koristim njihove storitve.

Na računih (december 2005, januar 2006, februar 2006) piše, da se plačuje t.i. mini paket, za katerega je na telemachovi strani deklarirane hitrost 256/128. Ampak že po kratki uporabi sem ugotovil, da deluje s polovično hitrostjo, torej 128/64.

Kličem na klicni center, kjer tehnik pove, da je lastnik vezan na staro pogodbo in na star mini paket. Vprašam , kako to, da je cena tega paketa celo višja od novega mini paketa. Me veže h gospe za splošne informacije. Ta mi pove, da pogodba ni bila "osvežena" in je lastnik tako ostal na stari hitrosti in tudi na stari ceni.

Torej:
stari mini paket: 128/64, 5000 SIT
novi mini paket: 256/128, 4990 SIT

Če ne podpišeš nove pogodbe, lahko plačuješ staro ceno za nižjo hitrost (ki se uradno sploh ne prodaja več) v neskončnost - očitno.

Zanima me, ali so pri temelachu pozabili "preklopiti" na nov paket, ali je tak način stalna praksa pri tem podjetju. Triera npr. pri spremembi hitrosti oz. paketov, te avtomatsko spremeni in ni potrebniih nobenih novih pogodb...

Lahko morda stare račune reklamiram?

Narcos Satanicos ::

nč niso 'pozabil', problem je v tem, da bi se ta lastnik zopet moral vezat za 2 leti, če bi hotu na nov paket, telemachu pa itak bolj ustrezajo starejši paketi (manjša hitrost, večja cena).
SPORT THE WAR, WAR SUPPORT

Simko ::

Torej, če hočem sedaj nov paket, potem se moram celo vezati za dve leti?

Nameravam celo zvišati hitrost na standard paket. Bodo podaljšali za štiri leta? ;(

Še kakšno presenečenje lahko pričakujem? Da bodo zaračunali samo spremembno hitrosti mogoče?

Triera, "dej prid u LJ no"!

antonija ::

Telemach je dal ven nove pakete da je dobil spet 2 leto fore... po teh dveh letih sklepam da bo prislo do novih "ugodnosti za uporabnike", seveda z novo vezavo za n let. Jaz mam se vedno star paket, pa to samo zato ker grem na T-2 takoj ko bo mozno met se telekomov telefon zdraven (zelje lastnika stanovanja). Vprasaj lastnika(co) kaj meni o moznosti T-2ja in ji razlozi cenovno politiko in politiko vezave na enega ponudnika...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

simoncek ::

Sem mislil da se to samo pri siolu dogaja pa vidm da ne.
simoncek

antonija ::

Od najljubsega ponudnika kabelskega interneta ™ lahko pricakujes podobno kot od siola... mogoce ratajo malo bolj ustrezni ko jim razlozis da gres h konkurenci takoj ko bo mogoce, sam tud to je bolj izjema.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

ScSIII ::

Pri TM se pri spremembi iz starega v novi paket NI potrebno več vezati za 2 leti.
Preverjeno na lastni koži. :D

LP ScS|||

JerKoJ ::

Jep vezava ni vec potrebna pri prehodu iz starega na novi paket.
Ugotovil po tem k sem sulna T-2 in sem su odklopit telemach.

Sam so kekci, konc oktobra mi je preteku status studenta in so hotl da grem
na nove pakete + podpisem za 2 leti. Kr kol sem se kregu niso popustil tut za mm.
Sem jih nekam poslov, brat zrihtu nov acc prek arnesa ter ostal na starem std. paketu.
Resitev sevada ni bla dolgorocna zato sem su na T-2. Pol pa k jim prinesem podpisan
dopis o odpovedi interneta in modem v vrecki bi pa kr naenkrat radi vidl da bi bil pr
njih - mozno brez vezave, cenej, hitrej, .. ma kekci !

Kajzar ::

Ne borba, ampak mesarsko klanje za slehernega internetnega naročnika v Sloveniji naj se začne. :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telemach hitrejši in cenejši (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
21024009 (12873) smash
»

UPC Telemach

Oddelek: Omrežja in internet
231456 (1456) TechBeats
»

AMIS internet

Oddelek: Omrežja in internet
325182 (3528) Cinderela
»

telemach