Forum » Zvok in slika » Ozvočitev 3 prostorov = ????? (kako priklopiti 3 pare zvočnikov (3x stereo))
Ozvočitev 3 prostorov = ????? (kako priklopiti 3 pare zvočnikov (3x stereo))
Joze_K ::
Delamo en mali kmečki turizem...
Imamo 3 lokacije, ki bi jih, po moje, bilo fino ozvočiti - tako da se lepo v ozadju radijska postaja vrti in sicer: degustacijska soba (šank), posebna soba in zunanja terasa.
Zanima me kakšno opremo je potrebno imeti, da bo vse laufalo (3x stereo) - po možnosti, da se bodo dali ločeno regulirati?
Sem razmišljal - mogoče en receiver, nimam pojma kako potem krmiliti 3 pare zvočnikov (in kako vse tri pare na en izhod obesiti), kako jih regulirati, kako posamezne vklopiti, itd.... (na receiverju se da potem z nastavitvami kaj krmiliti - sicer po moje je to za kelnarco pretežavno ),
Ali pa en stolpič pa nekako 3 pare zvezati, ...
Ali pa narediti eno polje neke vrste "dimmerjev",....
skratka, mislim, da sem opisal problem, kako ga speljati - tukaj pa upam na dober nasvet....
hvala, Jože
PS: pa vabljeni na turizem / ko bo zalaufal - kar upamo, glede na investicijo / tam nekje od junija dalje... predvidoma
Imamo 3 lokacije, ki bi jih, po moje, bilo fino ozvočiti - tako da se lepo v ozadju radijska postaja vrti in sicer: degustacijska soba (šank), posebna soba in zunanja terasa.
Zanima me kakšno opremo je potrebno imeti, da bo vse laufalo (3x stereo) - po možnosti, da se bodo dali ločeno regulirati?
Sem razmišljal - mogoče en receiver, nimam pojma kako potem krmiliti 3 pare zvočnikov (in kako vse tri pare na en izhod obesiti), kako jih regulirati, kako posamezne vklopiti, itd.... (na receiverju se da potem z nastavitvami kaj krmiliti - sicer po moje je to za kelnarco pretežavno ),
Ali pa en stolpič pa nekako 3 pare zvezati, ...
Ali pa narediti eno polje neke vrste "dimmerjev",....
skratka, mislim, da sem opisal problem, kako ga speljati - tukaj pa upam na dober nasvet....
hvala, Jože
PS: pa vabljeni na turizem / ko bo zalaufal - kar upamo, glede na investicijo / tam nekje od junija dalje... predvidoma
- zaklenilo: Stepni Volk ()
zlabo ::
Predvidevam da niso v vlogi moči večjega ranga? ali pač? verjetno bo tam okoli 2*50, ali bo več?
Stepni Volk ::
Tema, ki obravnava tvoj problem obstaja: [Hi-Fi] - Vpliv prostora na zvok.... Odgovarjam ti v omenjeni temi. Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali se splača nadgraditi obstoječi hi-fi sistem iz bookshelf na floorstanding zvočnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1597 (1178) | mihec87 |
» | Radio in trije različni prostoriOddelek: Zvok in slika | 5649 (4385) | Ales |
» | Moške kavbojkeOddelek: Loža | 9489 (7701) | gruntfürmich |
» | [Hi-Fi] - Vpliv prostora na zvok... (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12827 (9976) | miko 55 |
» | CopatiOddelek: Loža | 3654 (3140) | small_f |