Forum » Pomoč in nasveti » ATI Radeon 64 Mb TV OUT problem!
ATI Radeon 64 Mb TV OUT problem!
whatson ::
Nabavil sem grafično kartico ATI radeon 64MB s TV izhodom. Kartica deluje čisto v redu, vendar se mi pojavlja en problem.
Zaslonska slika na monitorju je OK. Problem je z zaslonsko sliko TV-ja. Sicer se na zaslonu TV-ja vidi vse, razen predvajanega divx filma, če tudi se film na monitorju vidi normalno, se mi na televiziji v oknu Windows media player-ja pokaže črno. Isto je pri full scren-u.
Kaj storiti?
Zaslonska slika na monitorju je OK. Problem je z zaslonsko sliko TV-ja. Sicer se na zaslonu TV-ja vidi vse, razen predvajanega divx filma, če tudi se film na monitorju vidi normalno, se mi na televiziji v oknu Windows media player-ja pokaže črno. Isto je pri full scren-u.
Kaj storiti?
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
cyber ::
Jap ni dovolj da sam kable povežeš treba je vklopit tud tv out v nastavitvah na kartici.
Potem spet kako imaš povezano, poišćeš tist kanal preko katerega imaš priklop.
Potem spet kako imaš povezano, poišćeš tist kanal preko katerega imaš priklop.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kdaj je grafična zanič?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1261 (874) | BorutK-73 |
| » | World of Warcraft opremlja vse zaslonske posnetke z izdajajočimi vodnimi žigiOddelek: Novice / Zasebnost | 5332 (4477) | techfreak :) |
| » | dva monitorja-ena grafična-deljena slikaOddelek: Zvok in slika | 1164 (934) | birtija |
| » | 2x 8800gt v SLI ali kaj drugega?Oddelek: Kaj kupiti | 1636 (1526) | JJM |
| » | Kako pretvorit datoteko *.prn v *.doc?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2933 (2729) | Zzzzzzz |