Forum » Zvok in slika » Divx audio dva jezika
Divx audio dva jezika
neptun ::
Zdravo, dobil sem Divx kjer je zvok dvojni. Istočasno govore angleškoin menda slovaško. Verjetno gre za dvokanalni stereo. Na kak način bi zbrisal iz datoteke enega od njiju?
LP
Bojan
LP
Bojan
podtalje ::
Če govorijo sočasno, potem je to stero zvok, kjer je na levem kanlu (zvočniku) zvok angleški, na desnem pa slovaški.
Če hočeš predvajati samo angleško, potem v nastavitvah za zvočnike prestavi Balance v levo (ali desno).
Če pa hočeš odstaniti ven npr. zvok iz desnega zvočnika, pa sem jaz to delal z VirtualDubMod.
Za video izbereš DirectStream copy, za Audio pa vklopiš Advance filtering, ter dodaš
Input, Stereo Split in Output filtre, ter jih povežeš med sabo.
Če hočeš predvajati samo angleško, potem v nastavitvah za zvočnike prestavi Balance v levo (ali desno).
Če pa hočeš odstaniti ven npr. zvok iz desnega zvočnika, pa sem jaz to delal z VirtualDubMod.
Za video izbereš DirectStream copy, za Audio pa vklopiš Advance filtering, ter dodaš
Input, Stereo Split in Output filtre, ter jih povežeš med sabo.
Quikee ::
Lahko pa sta 2 locena audio zapisa v filmu (ce ni tako lahko recem samo lol tistemu, ki je divx skupaj delal). Ce nimas instaleiranega audio switcherja ali ce ga predvajalnik nima vgrajenega, potem v pirmeru, da ima film 2 audio zapisa se oba predvajata hkrati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki - DVD. Pomoč prosim.Oddelek: Zvok in slika | 1868 (1481) | BOCo. |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11346 (5154) | Sarimner |
» | Hišni kino nastavitve zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 2068 (1920) | TMN |
» | [Hi-Fi] Zvočne kartice (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 12765 (8653) | OwcA |
» | AC97 na ABITKD7 + zvok na bsplayerjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1170 (1072) | Blup |