» »

Novi Media Player classic

Novi Media Player classic

LordWorm ::

verzija 6.4.8.8. je zunaj in je kul, sploh napredek pri dekodiranju mpeg2 (dvd) formata, ker podpira deinterlacing in se par funkcij.
Edino en hrosc je nov, ko dvokliknes na ekran, se pravi full screen on/off se zvok za sekundo zatakne.

Temo odpiram zato, ker je slika se vedno velik lepsa na PowerDVDju, mogoce kdo ve zakaj? Imam en koncert na DVDju in ze v samem meniju se opazi bolsa jasnost crk in kontrast, ce gledam s PD.

->Ali je mozno da bi MP Classic uporabljal mpeg2 dekoder od PowerDVDja in kako??

(primerjal sem samo text in barve v meniju, kak test z barvnim dimom med bendom bom pa se sprobal)
ni podatka
  • spremenil: LordWorm ()

Quikee ::

mislim, da je mozno uporabit PowerDVD-jev mpeg2 dekoder (vsaj jaz sem ga lahko v starejsi razlicici PowerDVD-ja) - mores pa izklopit interni mpeg2 dekoder ter vse, ki imajo prednost PowerDVD-jevim.

LordWorm ::

Jep hvala, mi je ratal in sedaj uporabljam od windvdja, ker sem ugotovil da ima najbolso sliko, sledi mu powerdvd ki ima nekako tweakane barve, zadnji pa je MPC.
Oba predvajalnika imata deinterlacing, s tem da ima windvd se TrimensionDNM, ki mi ne dela z dvdji.Vam dela?

Ce ima kdo dobre zvocnike naj prosim proba kak AC3 alpa DTS koncert in naj pove ce slisi razliko med pdvd6.0 in windvd7.0
Opazil sem da pri pdvdju ni ostrih "s-jev", ko povec rece kako besedo na s. Najprej sem mislu da je to stvar sobne akustike pa ni.
ni podatka

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
12412614 (10469) Jst
»

Kje dobiti kodek za predvajanje VCD oz. SVCD datotek?

Oddelek: Pomoč in nasveti
61256 (1165) neres
»

MPEG "seek" problem

Oddelek: Zvok in slika
5973 (910) Jackal
»

Zvok DVD-jev ali AC3 v Power DVD

Oddelek: Zvok in slika
61227 (1154) mamut
»

Katera zvočna