Forum » Loža » A je to še komu sumljivo...
A je to še komu sumljivo...
Fatboyslim ::
Moj sošolc je kakšen mesec nazaj poslal telefon v nigerijo in dobil nakazanih okoli 150k zanj. Prav tako je prodajal preko bolhe.
Možno da ni nateg al pa mafija al pa FBI or whatewer
Možno da ni nateg al pa mafija al pa FBI or whatewer
madviper ::
Kul te če mu je uspelo. Jaz raje nisem tvegal, pa mi tud nič ne manka. Če pa hoče kdo zaslužit na ta način pa me naj kontaktira za telefon (to ni oglas, le ta je pod malimi oglasi oz. na bolhi ).
I'd like to do something crazy!
Shadowman-x ::
Tudi sam sem dobil že kar nekaj takšnih e-mailov za stvari, katere sem prodajal na bolhi. Eden izmed njih (iz VB) je hotel postati celo moj partner.
Ko sem se malo pozanimal o njegovih podatkih (e-mail, ime in priimek) preko interneta sem ugotovil, da prodaja tudi vozila - avtomobile po sumljivo nizkih cenah.
Ker se mi ni dalo z njim ukvarjati sem raje e-mail zbrisal.
Glede poslovanja preko Western Uniona pa se raje pazite, posebej ko kupujete stvari. Je bil kakšen mesec ali dva nazaj članek v sobotni prilogi dela o nategih. Že kar nekaj Slovencev je ostalo brez denarja (kolikor se spomnim tudi nekaj 1000 EUR) in "kupljene" stvari.
Naivnost in pogoltnost se lahko drago plačata.
Ko sem se malo pozanimal o njegovih podatkih (e-mail, ime in priimek) preko interneta sem ugotovil, da prodaja tudi vozila - avtomobile po sumljivo nizkih cenah.
Ker se mi ni dalo z njim ukvarjati sem raje e-mail zbrisal.
Glede poslovanja preko Western Uniona pa se raje pazite, posebej ko kupujete stvari. Je bil kakšen mesec ali dva nazaj članek v sobotni prilogi dela o nategih. Že kar nekaj Slovencev je ostalo brez denarja (kolikor se spomnim tudi nekaj 1000 EUR) in "kupljene" stvari.
Naivnost in pogoltnost se lahko drago plačata.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Shadowman-x ()
Jst ::
Glede na to, da večina scama prihaja iz Nigerije - zakaj ne bi preprosto izklopili Nigerijo iz interneta? :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal-Bolha goljufija? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17368 (9687) | Furbo |
» | Pošiljanje paketa v Nigerijo (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 24135 (14020) | St235 |
» | Nokia n95 8GB verzija (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14622 (2756) | gasperxp |
» | Je tole z Bolhe nategancija? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8018 (4508) | nokia6310 |
» | Mednarodna prodaja!Oddelek: Loža | 5112 (4465) | razzor |