» »

Kje kupiti "plonkarski" kuli/svinčnik ??

Kje kupiti "plonkarski" kuli/svinčnik ??

«
1
2

BladE_ ::

Uceri je sosolc prnesu en kuli v solo k je nadvse uporaben :D ! Gre za to da ima v notranjosti navit listek cca 10cm, ki pa ga enostavno razvleces iz kulija :D ! Je pa cist navadne velikosti kot usak drug nc šerši al pa vecji na prvi pogled sploh ne zgleda da je kej drugacn!

Evo se fotka ---->>


Zdej pa se bonus uprasanje :D --> kje ga kupt oziroma dobit ???
Akcija - Reakcija
  • zavarovalo slike: STASI ()

francka45 ::

tak kuli sem videl pri kolegu, a on ga je dobil nekje kot reklamo za neko firmo in je imel notri koledar(ki ga je on prelepil in uporabljal za plonk>:D )
sem ga tudi že jaz iskal, pa nisem nič našel...

BladE_ ::

Ma ja sj on ga je tut nekje za reklamo dobu! Kje bi se dal kej tazga kupt ? 1x sm vidu en katalog k mas notr use sorte kulijev pa takih stvari k se u fermi za nov let tala sam ne vem imena ferme k te stvari prodaja!! Tm bi se sigurn kej tazga nasl !
Akcija - Reakcija

Vice ::

Microsoft jih je talal za reklamo " Microsoft open license"

Doman ::

Knjigarne bi na tem lahko mastno služile:D

BladE_ ::

Kwa bi dau da bi se en najdu k ve kje jih dobit :D To bi ga plonku :D :D
Akcija - Reakcija

marnit ::

Če bo kdo najdu ta svinčnik v kaki štacuni naj hitro pove, ker zadeva je zanimiva :D (in uporabna>:D)

cryptozaver ::

Poslovna priloznost? Mislim da bi sli dobro v promet. Ajde kdo bo prvi! ;)

stromar ::

Poglej kdo je proizvajalec kemika, nato pa naroči kakšnih 1000 komadov. Potem daš na bolho oglas in prodajaš za jurja/kos :D

Lp

BigWhale ::

Dandanes se plonkat ne znajo vec brez pripomockov...

Ena sama zalost... ;>

Nejc Pintar ::

We just want to simplify the thing.;)
Lahko je biti prvi, če si edini!

Saladin ::

Bolj ko boste te kemike oglašal, prej bodo učitelji izvedeli za njih in prej boste doživeli neprijetno preesenečenje ;)
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

Nejc Pintar ::

Saladin mi zgleda kot prfoks.:)

Sicer pa učitelji vedo za veliko for pri plonkanju. Ampak pogosto je problem s preverjanjem, pogosto pa se jim tudi ne da ukvarjat s plonkci. Ponavadi se kaznuje le tiste ki ne znajo plonkat;)
Lahko je biti prvi, če si edini!

Azrael ::

Zakaj ne zmodificirate navaden kuli ? A ste slo-tech ali kar ene mone ?!?:D

Ampak, če že morate kupiti tak kuli (so bili že pred 20 leti) in jih v papirnicah in knjigarnah ni, povprašajte v podjetjih, kjer prodajajo poslovna darila.

Drugače pa iz lastnih izkušenj menim, da je najlažje plonkati ali kar lepo prepisovati iz knjige, če sediš v prvi klopi. Kar je vsem na očeh, ni opazno.

Pri pisanju kvalitetnega plonkca je obvezno, da ga napišeš sam. Če narediš vse skupaj kratko in jedrnato, ga pri testu v resnici ne rabiš, saj si v strnjeni obliki zapisali in se pri tem zapomnil pomembne podrobnosti.
Nekoč je bil Slo-tech.

blazzzzz ::

10x ga vn potegneš (listek) pa se fedra sfuka
vedno se najde kdo, ki se ti posmehuje

stromar ::

Jaz nisem nikoli tako kompliciral s plonkanjem. Velikokrat sem imel učbenik na kolenih, pogosto pa sem na torbo odložil odprt zvezek in sem obračal strani, ko profesor ni gledal. Plonkov sem v celi gimnaziji napisal mogoče 10. Vedno sem se učil zadnji dan, pa mi je zmanjkalo časa da bi jih napisal

Lp

misso ::

Pa če plonkaš zmerom enako plonkaj, da izpopolniš znanje o plonkanju, jest naprimer sem vedno imel plonkič v puloverju pa tako naštuderano da če je bil pri meni učitel sem lahko še naprej v miru plonkal :8) .

Stromar ti si se zadnji dan učil jest se še to nisem.

BladE_ ::

Zdej sm 4. letnik in me prfoks se ni dobu plonkat (zaenkrat):D! Zdej pa mamo enga zajebanga prfoksa za fizko in se dobesedno ne upam met plonkca zato bi rabu tak kuli, k tok pamtn pa ni da bi pogruntu kuli! Pa uporabn bi biu ce slucajno na plonkucu zmanka placa pa das se mal v kuli :D

@stromar ne vem ce je tok u izi s knjige na kolenih plčonkat :D
Akcija - Reakcija

iggy ::

eh fantje to je n00bovsko na kolenih met knjigo. Jest sm pri geografiji pr nemi karti odpru atlas pa najprej lepo poiskov u kazalu, pol pa še lepo odpru na strani. Fora je v tem, da se delaš kot da ni nič sumljivega. Prfoks preprosto ne pogrunta da nekaj ni uredu. :)
Hey, you're fat!

muzičar ::

plonkanje je že tok popularno da se neda več tako simpl plonkat kot v starih dobrih časih... imam pa podatke da se da nalimat plonke na noge, od gležnja pa tudi do kolena in potem samo hlačnice (morajo biti dolge hlače) gor potegneš (prej daš tisto nogo na kateri imaš določen plonk na drugo nogo - koleno), prebereš in če profesor slučajno pogleda daš nogo dol iz druge in ti hlačnica sama zleze dol tako da nisi očiten... drugače se mi pa ne zdi tale kuli kaj preveč kvaliteten

Trubadur ::

Še boljš je s kratkimi hlačami ;)
Nalimaš na stegno in bereš :)
Berite Thomasa!

francka45 ::

jest še vedno prisegam na varijanto papirčka v roki>:D pač ga tako gledaš da nihče ne vidi...
me še nikoli niso dobili, in tudi upam da me nebojo.

klemen22 ::

To s plonkanjem so pa že prov cele znanosti.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Korenchek ::

Ti kuliji so mi bili v veliko pomoč pri reševanju testov. Zelo so uporabni, prav navezal sem se nanje :D
For those about to rock - we salute you!

BigWhale ::

Najbolj retardirano plonkanje je tisto s prepisovanjem iz knjige in/ali zvezka.

klemen22 ::

Najbolj retardirano plonkanje je tisto s prepisovanjem iz knjige in/ali zvezka.

Je pa zato po večini najbolj učinkovito + ne rabiš časa za plonkec kreirati.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

BigWhale ::

Najbolj ucinkovito? Res? Lazje je iskati po knjigi, kot pa preleteti listek z enem povzetkom?

To bo ena nova verzija besede ucinkovito.

klemen22 ::

Najbolj ucinkovito? Res? Lazje je iskati po knjigi, kot pa preleteti listek z enem povzetkom?

Če si knjigo prebereš je stvar precej trivialna ne.
Če si hočeš narediti "kvaliteten" plonkec rabiš precej časa (da se iz njega znajdeš) ali pa v tem času prebereš knjigo. Seveda to pride v poštev pri učiteljih kjer se da te stvari lažje uporabljati. Pri drugih je plonkec še vedno najboljša možnost.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: klemen22 ()

glinik ::

Najbolje je plonkal kolega, joj kako sem se mu moral smejat, ko sem videl tiste švinglce .... :D

Na gležnje si je nalepil list ali kar nanje (gležnje na nogi) pisal snov. Nogo je med izpitom dvignil na koleno in si počasi potegnil hlačnico navzgor. Pri enem izpitu je imel cele noge popisane, tega ne bom nikoli pozabil :D :D

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

Azrael ::

Moram priznati, da sem imel večino profesorjev (žal pa ne vse) zelo naprednih in so vedeli, da se je v času računalnikov (to že 20 let nazaj), zelo neumno učiti na pamet. Zato so dovolil, da si imel pri pisnem testu lahko vse na mizi, od različnih knjig, učbenikov, zvezkov, do plonkcev. Bil je en sam pogoj, strogo prepovedano je bilo prepisovati od drugih.

Za lenuhe so bili ti testi nočna mora, saj niso delali zapiskov, v knjigah pa itak niso znali nič najti, saj so bile naloge malenkost drugačne kot v knjigah. Prepisovanje je bilo učinkovito onemogočeno, saj naj je bilo v razredu le 11.

Tisti prfoxsi, ki so zahtevali do zadnje pike enake definicije, kot so bile zapisane v knjigah, pri njih pa se je bilo vsekakor treba vsesti v prvo klop in potem lepo prepisati iz knjige, saj so ti primerki vzeli pod drobnogled tiste učence v zadnjih klopeh, saj so tisti v prvih klopi vsekakor zelo pridni:) .
Nekoč je bil Slo-tech.

delfinus ::

Izkusnja s srednje sole... imel sem posebno plonk mikico s sirokimi rokavi. Ne teh rokavih je bilo kar nekaj prostora za nalepke. Na te nalepke sem s svincnikom cisto na drobno napisal vse kar sem potreboval. Uporabljal sem tako levi kot desni rokav. Roke so bile konstantno na mizi. Ker so bili rokavi tako siroki sem jih lahko samo malo spodvil in nalepke so bile popolnoma zakrite, ko je bilo potrebno kaj preplonkat sem samo nagnil malenkost roko in videl vso vsebino na rokavih. Ko je prisla nevarnost samo nagnil malo nazaj. Poleg tega pa ker je bila mikica siva in nalepke bele napisane s svincnikom je bilo to odlicno kamuflirano in skoraj popolnoma nevidno za osebka, ki nas je pazil. :P Fora je bila tudi, da v tem primeru plonkanja glave ne obracas v nobeno cudno smer. Roke so bile vedno okrog lista papirja na katerega sem pisal test. Nobenega skliljenja cudnih gibov ipd. Samo rahla rotacija rokava. S to mikico sem dosegal nadpovprecne rezultate in je bila moja lucky. Sicer pa se kvalitetne plonke splaca pisat, sploh kaksne miselne vzorce okrajsave ipd. Ob pisanju plonka si tudi veliko zapomnis in naucis. Tako da plonk uporabljas le v 1/3 primerov 2/3 pa tako ves.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: delfinus ()

BigWhale ::

Knjigo prej preberes kot naredis plonk listek? Must be new kind of science...

Nejc Pintar ::

@delfincek: miselne vzorce na plonk? Škoda placa:\
Lahko je biti prvi, če si edini!

klemen22 ::

Knjigo prej preberes kot naredis plonk listek? Must be new kind of science...

Ja pa ZAPISKE no. Sej tut da "osvojiš" plonkec rabiš nekaj časa a? Moraš parkrat prebrati.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

BigWhale ::

Ne, sproti, ko beres, si delas listek. Simple enough in ko se prezvecis skozi knjigo imas listek. Ce pa ti knjigo enkrat preberes, pa se bos bolj tezko spomnil kje je kaj.

Poldy ::

Ko sem še hodil v sredno, sem odlepil nalepko iz edigs (ne vem kako se reče, korektor, tisto belo) in jo zaselotejpal da je pasala nazaj na flaško (kot tulec). Potem sem dal mini plonkič pod to nalepko, bral sem pa čez "okenček" v nalepki.

Sicer zelo majhen plonkec, vendar povsem neopazen (si pač živčen in vrtiš edigs po rokah).
Vse lepo in prav, dokler ni pol razreda kar naenkrat začela uporabljati to pripravco...
Danes je to finto gotovo že neštetokrat povozil čas.

Nejc Pintar ::

danes so edigsi pri večini testov ilegalni.
Lahko je biti prvi, če si edini!

karabin ::

ko smo ravno pri plonkanju... Zanima me, če kje prodajajo kombinacijo mini slušalke in mikrofona, preko katere bi ti lahko nekdo med izpitom narekoval snov. tisti ki bi narekoval snov bi bil pred predavalnico, jaz bi pa v miru poslušal in pisal :d. :8)

ahja....piflarijaaaa:\ ;( 8-O

Bob Rock ::

za to lahka GSM ponucas
___________________________________________________
gance hale ale cuzamen

Nejc Pintar ::

Eh, za to se lahko ponuca kakršnokoli wireless tehnologijo. Itak maš lahko pol zadevo u žepu:\
Lahko je biti prvi, če si edini!

Tic ::



persona civitas ;>

Nejc Pintar ::

A to so plonkci za gospodinjstvo:D
Lahko je biti prvi, če si edini!

roli ::

Kaj pa nevidna črnila? klik kljok
Nekoč je imel moj sošolec ogromno radirko na katero je napisal plonkec.
http://www.r00li.com

BladE_ ::

LOL a naj UV lampo sabo nosm ?? Pa tut po denv se nebi dobr vidl!!
Akcija - Reakcija

Nejc Pintar ::

UV lampa je AFAIK v kuliju.
Lahko je biti prvi, če si edini!

sm0key ::

o, super! plonkanje je zakon! ga ni večjega adrenalin rusha blo u sredni! samo zaradi plonkanja sem pisal nemščino 4, ustno mel pa komaj 2 :D

anyway, tehnike?
največkrat je bil to listič popisan na obeh straneh (cca. 6x3 cm) in oblepljen s salotejpom da ni šumel v levi roki. nihče ni videl. kar se tiče pa "izumov":
- kalkulator Canon f-603 je imel tako super plastično podlagico med tipkami, na katero si lahko pisal s tehničnim svinčnikom. med tipkami sem imel za matematiko/fiziko napisane vse možne formule & axiome, catch je biu u tem, ker se je napis s svinčnikom videl samo pod posebnim svetlobnim kotom, ki sem si ga v naprej nastavil. tako je lahko profesor celo "pogledal" kalkulator če mam kaj gor (kar se je zgodilo dostikrat - nič ni opazil - smeha polno) :D

- kakšne majhne stvari sem si napisal na prste in sicer ob straneh (tako da sem lahko pokazal dlan, da je čista)

- enostavna fora je bla da si meu A5, ali pa A6 list POD testom in med obračanjem testa (kao "kaj sm že napisal na uni srani") sem lahko mirno prebral vse na listku + list me je kril :D

- super fora je bla med 5-minutnim odmorom napisat ključne stvari napisat na zgornji rob mize s tehničnim svinčnikom, rahlo, zELOOOooo majhno

sicer pa nekateri jamrate nad "učenjem" listka (?!) halo, sej že ko ga pišeš si zapomniš, sam sem si posamezne rubrike označil z barvnimi markerji...moram se pohvalit da so bli moji plonkci u bistvu pomoč in ne edini vir znanja, zato so bli ponavadi pisani u smešnih abreviacijah in asociacijah, v katerih sem lahko strnil en stavek v 2 besedi. zakon! na koncu sem pisal plonkce za pol razreda in vedno so si jih kopirali od mene. za ceno kave, seveda >:D

eh, kje so ti cajti........

pingec ::

Kaj pa tisto ki kažejo v filmu, kjer določeno črnilo vidijo s posebnimi očali, ki pa ne zgledajo nič posebnega, al je sam še en bull to?
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

Kami ::

Ja nekaj takega.

Drugače pa če z lučko svetiš je tud malo čudno, mogo bi met taka očala :P

Al pa kot so že omenli mikrofon pa čisto mala slušalka.

Mam bluetooth slušalko ampak je na žlost prevlka. Mogoče bi še lahko če bi mel dolge lase, ampak jih nimam in je ne morem skript :)

Tic ::

Lasulja?

Usej za pusta bi blo uporabn..

plonkič ::

najbl zanesljivi so prozorni kuliji jih samo rašravšaš in v njih daš listek :)
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Plonkanje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7522476 (10014) Grizzly
»

Goljufiva izobrazba (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Šola
15632068 (25076) celada
»

Elektronski papir na Fujitsu način

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
154405 (3577) ziga321
»

UV pisalo za plonkat... :)

Oddelek: Šola
378636 (6228) merihuana
»

Revolucionarna studentarija

Oddelek: Loža
82196 (1880) Ziga Dolhar

Več podobnih tem