» »

Plonkanje

Plonkanje

«
1
2

andHoc ::

Zadnjič sedim na izpitu pa mi pade na pamet tale ideja da bi še vas malo povprašal kako kaj vi "plonkate" ...

Torej z idejami na dan ..>:D
...vse je relativno...

linker ::

V Wordu napišem, kar ne znam, potem dam velikost na 4 in sprintam. Potem listek izrežem in ga prelepim s salotejpom ( da se ne more zmočit ). Med kontrolno ga držim v eni roki, z drugo pišem. To mi je laufalo skoz celo osnovno šolo in skozi prvi letnik II. gim v MB (upam da profesorji tega ne berejo:D:D)
Link me!

Kekec ::

Ja sam mores se zmanjšat razik med vrsticami tako da jih dobis vec na en listek!

Tomi ::

Čisto preprosto, sploh ne, ker imamo na srečo lahko pri večini predmetov, kjer je treba znani formule lahko te na listih ( sedaj na faksu pri matematiki in fiziki, v SŠ pa pri fiziki ).
Na znanje na listih ne pa ne zanašam, ker je to čista neumnost..
metrodusa.blogspot.com

Huey P ::

Plonkcev si ne delam - mi ni treba. grem v šolo in tam dobim par plonkcev, potem pa si jih grem skopirat. Tako preprosto!

Plonkam pa tako, da imam plonk pod roko in samo prepišujem (hitro, učinkovito). Tako me še nikoli niso dobili!

..::DOOM III: The Legacy::..

TheHijacker ::

Naj vam še jaz izdam mojo skrivnost :D

Plonkec nima veze kol je velik. Ponavadi sem ga dal na 10x10cm papir. Nanj sem pisal ročno, ker nisem imel tiskalnika, ki bi lahko tiskal lepo fonte 4 ali 5. Najpomembnejša pa je bila lokacija plonkca. Od 7 razreda OŠ do zadnjega letnika srednje šole sem plonkec vedno dal med noge. Če sem ga hotel pogledat sem se preprosto naslonil na mizi in se naredil kakor, da razmišljam. Edino kar sem opazil je to da ne smeš hkrati gledati dol in pisati, ker potem si že sumljiv. Kako plonkec obrnt, če je dvostranski? Čist izi. Če si desničar naj ti leva roka visi s mize dol(komolec imaš na mizi) in s to roko ga obrneš.

Kot sem že rekel:
Works anytime!
Pa veliko sreče...:D
http://www.google.si

LuiIII ::

Plonkanje!
Uf to je pa že daleč. Jaz sem razvil kar nekaj originalnih metod. 1. Ker sem delal srednjo štromarsko smo pri večini predmetov uporabljali kakšna ravnila. Jaz sem imel prozorno ravnilo za arhitekte na katerem je bilo polno noranjih elementov z merami,... Vzel sem rotring in dopisal na ravnilo formule. Sploh se ni poznalo. Nekoč mi je prfoksa celo vzela ravnilo in si ga je na hitro ogledala. Nič ni opazila.
2. Ta metoda je zelo uporabna za učenje ob izdelavi plonka. Zakaj gre? Princip plonkanja je v tem, da imamo pod mizo na samolepilnih nalepkah napisan plonkec. Na nogi imam zrcalo (majhno) s katerim potem ta plonkec berem. Edini problem je, da mora biti plonk napisan zrcalno. Danes to ni problem, ga pač tako sprintamo. Včasih, ko sem to delal sam pa to ni bilo možno. Zato sem tako pač pisal.
3. Uporabno samo za kratkovidne. Sem kratkoviden in zato na blizu lahko berem od 5cm naprej. Imam kapico s ščitnikom na katerem imam prilepljene plonkce. Še nasvet: glej nad očali, se vidi bolje.;)
Načinov plonkanja je neskončno....
Lui

Ljubavnik ::

Jst mam en dobr sistem za plonkanje, sam kurc raj ga zdj ne povem bohvej ker profesor bi to bral in ga jebnem, cak da dam izpite ces junija pa ti pol povem :D
Mr. LoverBoi

abcde7 ::

ma al pa če tist(a) k zdi zraven tebe vse ve...

A.J. ::

Jst si ponavad na papir sprintam čimmajnš plonk, pol ga zvijem in spravm u prazno bombico levičarskiga nalivnika (je več placa), pol se pa nardim kao "o šit bombico morm zamenat" pa plonk uzamem ven. Mam tud predelan brisalc črnila za XXXL plonke. Druga možnost je pa de mam hlače k majo še na stran žepe, pol pa plonk spravm tko notr za žep, pol ga pa med "praskanjem" po stegnu vn potegnem.

Vse deluje. Z nalivnikom in brisalcam sem preplonku cel tekst (k se mi ga ni dal učit:D).

bosstjann ::

uno foro z ediksm gotov že vsi veste k daš plonk na ediks pol pa čes listek ki ga nekje tako prelepiš s selotejpom da se vid skoz listek pol vrtiš in bereš plonk

POZOR ste vedeli da obstaja tudi goljufanje pri spraševanju

vzameš dva mobitele v enega priklopiš slušalke drugega daš sošolcu ki bodi si zna ali pa ti bere iz zveska pogoj vprašani mora imeti dolge lase da se slušalka ne vidiče želite podrobnosti napiši

webcreator ::

PAZI TO:

Kupiše EDIGS (belilo) tisto normalno, ko mas flasko pa "čopič" (neki tazga k je lak za nohte). Malo ga zmočiš in pazljivo vzameš dol nalepko. Nato nardiš plonk tako velki, da lepo paše na tist edigs. Tisto nalepko, ki si jo vzel dol oblebiš iz obeh strani s selotejpom in to tako, da je vmes malo prostora (za branje). To položiš nazaj na edigs (na katerem je zdej naliman tud plonk!). To lahko sedaj po mili volji vrtiš in bereš plonk!!! Na plonku pa morš pustit tolk prostora, da lahko tako zavrtiš, da se na plonku nič ne bere!
bullet proof taktika.>:D>:D>:D
To all the virgins: "Thanks for nothing!"

mmisv ::

webcreator: upam da nisi mislu da si kej novga pogruntu ker tale stvar laufa od parih dni po tem, ko se je edigs znašel na prodajnih policah v trgovini.
plonkanje? seveda. z desno pišš pr levi maš pa plonkc pa je
Čist trivialna stvar...

malinavc ::

jst mam celo srednjo šolo plonke na levi nogi, sedim pa ob steni, poleg mene je pa še en sošolc in me še nikol niso dobil! Sem pa pršu že do tretjega letnika na tak način, pa še služim cca. 1.500 SIT na eno kontrolko, ker jst ponavad nardim plonke, pol jih pa drugim prodajam po 100sit, ql...seveda vsi ne kupijo, zato je pa sam 1,5k sit, peezda tut drugi se bojo moral nehat učit, jst rabm dnar!
...odvisno s katere perspektive gledamo...

DrSergioDJ ::

malinavc: hehe, kr računaš al kaj. Pr men, k jih itak vsi kopirajo ( tud uni uiber piflarji ), bi jest tud po 3k na test dobu :D drugač pa še ena huda fora, saj mene pa kolega je še vedno skozi vsak test prepeljala ( tudi če foksa stoji točno nad tvojo mizo, pa gleda, pa ni šans da vidi ). Torej, nardiš plonkič, mere so po želji ( kolega ma ponavadi širino A4 lista in cca. 6 cm višine, jst običajno 5x5cm, pisava je na 5 ), lepo v Wordu vse spišeš, potem pa ga nalepiš ali na buler ( kolega ) ali pač na nogavico ( obvezne pač dolge hlače -> v času poletja smo bli mal sumljivi, ma k te nikol ne dobijo ), in pol lepo prekrižaš nogo, pa samo z levico, ki počiva na mizi, z prsti lepo počasi premakneš hlačnico navzgor in bereš. Se da tudi istočasno brati in pisati, ma moreš se delat, kot da pišeš zadnje vprašanje :D
...

PsiHO ::

jest sm se tud enga nacina navadu:

doma napises listek 3x5 cm z najmanjso vidno pisavo(kokr jo ti vids.

pol pa uzames edigs pa tist listk k gor pise edigs
dol das(more bit cel) pol pa okol nlimas listek in das tist okol.Pol pa med testom sam tazgornji(tist k pise EDIGS) listk drzis s pokrovckom pa obracas.

probite
i fell the need, the need for mhz speed

rooster ::

Najraje uporabljam plonk kot pravi DrSergioDj, ker ko prihaja profesor oz. kdo kaj sumi, lepo položiš nogo nazaj na tla, tako da pade hlačnica čez.
Pa ta dva sta tudi dobra:
Z edigsom premažeš kemik, pol pa gor napišeš formule. Profesor nikol ne šteka da ima plonk pred očmi. Aja, pa lahko imaš v peresnici več "istih kemikov"...

Na kos prosojnega papirja napišeš oz. sprintaš text, pol pa ga položiš na mizo. Samo mora bit miza mal počečkana.

Ševedno pa najboljši plonk je v glavi!
A s ti tut not padu?

Tomi ::

Ahem, malinavc, si pa materialist.
Jaz sem cele svoje prvomajske praznike in še par vikednov žrtvoval za prevode nekih besedil ( vse skupaj 100 ur dela, 56 strani in 18.000 besed ), pa zadeve lepo dajam okoli ( ok, res je, da imam skoraj samo sošolke, ampak ok ), edino forokopirnica je zaslužila na moj račun. So shame on you;((
metrodusa.blogspot.com

JurijTurnsek ::

ne plinakm, kr bi me itaj takoj dobli...
http://www.slatnaskejta.com

jurcek ::

He he linker!Zdaj pa si se zasral!To so prebrali vsi učitli II gim!Zaj si pa v zosu!Upam da ne vejo da tudi jaz v prvi klopi tak ko ti v zadnji švinglam!He he!Maš pa lep način izdelave plonkcov!!!He he!!!

OZZY ::

Kako plonkam. Ponavadi si v wordu napišem in stvar pomanjšam .Zrabven uporabim še tisto opcijo markiranja z rumeno barvo, da imam boljši pregled nad vsebino.
Samo kok plonkam je vprašanje. Večinoma jih imam samo kot pomoč, če se kaj ne spomnim.
Je pa na mojem faksu kar dost možno uporabljat te pripomočke.
Go with the flow.

Binji ::

Damn jst sm enkrat celo zgodbico preplonkal pol sm pa tel sam prevert ce je prav pa lih takrat je mogu hudic prfokso prnest kja. Sreca da mi je sam tisto nalogo odbila:D
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Muflon1 ::

1 način: na geotrikotnik nalepiš plonkič in geotrikotnik obrneš s plonkčem proti mizi in ga imaš na listu papirja če je plonk bel in list bel se ne vidi da je kaj na geotu...

2 način: že zgoraj opisano EDIGS

3 način: če imaš kalkulator ki se mu sname pokrov in daš pokrov pod kalkulator daš na notranji strani pokrova plonk
Stran za ljubitelje skuterjev http://runnerklub.20m.com

||_^_|| ::

čim manjši plonkič v roki al pa pod listom. Nikol še dobil.

Elemen_T ::

bizi10 in drugi: Saj ne obstaja samo matematika in geotrikotniki ter podobno...kaj boš ti k nekem družboslovnem predmetu privlekel ravnilo ali celo kalkulator?! Mislim da ne.
Kolikor sem jaz informiran večina profesorjev schekira edigse in podobne sumljive pripomočke, tak da to ni pametno ker ostaneš bre "glave".
Zelo všeč mi je metoda LuiIIIja z ogledalom ;-)
Profesor nebi pokapiral pa če bi se na glavo postavu, če ti pa sikne zakaj maš ogledalo pa preprosto rečeš da je to talisman >:D>:D

blue96 ::

jest obrazce npr. na zadnjo stran kalkulatorja, če to pri kemiji/fiziki/matematiki pa še kje kaj pomaga...
.

R0K ::

moj način :

na prozorno folijo (res je malo draga) na printaš plonkec, ga daš u žep.ko dobiš test daš pa plonkec samo na miszo in bereš iz njega ! Na mizi ga sploh ne opaziš.seveda morajo bit mize bolj svetle barve.

DrSergioDJ ::

amm, eni moji sošolci majo recimo ene ''kao'' posebne kulije, k so ravno prav temni, da si dajo na notranjo stran plonkič, pa se lepo vn vidi pol, majo točne mere pa pisavo, ker drugače ne gre not, je pa treba izkoristit vsak milimetrček :D ga pa ne vidiš, če ne gledaš z 20cm :D
...

blue96 ::

jou, a so te že kdaj dobili, ker če si bolj spredi si v ku*cu.
.

andro ::

Danes sem pisal fiziko pa sem mel vse napisano na kalkulatorju.
Aja pod mizo pa sem mel na A4 listu rešen celi test (sem si ga skopiral ko je en drugi razred pisal):D.
To have no errors, woud be life without meaning . No strugle no joy!

Lunik ::

DrSergioDJ, ja taki kuliji so zlo uporabni za kakšne formule... :))

Kaiser ::

Jest vzamem bronstejna, notr nalimam 20 listov in lepo na siroko in pregledno napisem vse kar mi lezi na dusi:D.... Ja, tud faks ma svoje prednosti8-)

MadMax ::

En iz mojih solskih dni:
1. nardis si A4 velik plonk
2. po hrbtni strani ga poflacas z nalivnikom in zmeckas
3. ko te prfox vprasa, kaj ti bo ta kepa papirja, mu reces, da ti nalivnik pusca...

Seveda se razume, da moras kontrolko pisat z nalivnikom8-)

V mojih dneh 100% uspesno.

Golden eye ::

bom "oživel" to temo, ker me zanima, če so že kakšne druge, nove metode plonkanja! Napište še kaj novga:

ena moja fore: napišeš v wordu plonk v stolpce pisava 4 al pa 5 pol pa zrežeš stolpce, jih skupi zlimaš, pol jih zložiš v obliki harmonike. Pol pa sam listaš med testom. Pa ga lahko zviješ n a tolk majhno da ga v roki držiš in listaš....uporabno za plonke k maš full snovi za splonkat 0:)

Zgodovina sprememb…

DimmniBurek ::

Mah nikol kompliciru, nikol me niso dobili...
Najraje-pozimi oz. ko sm v dogi majci, al dam v rokav, pa pol pač ko rabiš vn potegneš in daš pod roko, drugo roko si daš na čelo-šilc na kapi style, tko da ti ni videt oči-kam gledajo, pol čist uizi prebereš in napišeš...

Če ni dolgih rokavov, pol daš enostavno v žep, kjer maš tudi robček, znameš ven, pri tem čim več gledaš prfoxa, ko te slučajno pogleda vzameš robec in si obrišeš nos, in pol daš nazaj, spotoma vzameš plonkič...

Ene prakrat sm tudi tko da si daš plonk v žep tko da ga ti vidiš, žep je kot ena skodelca-če maš kake take hlače..., če pride prfox, ga spet popravš not in si spet nos obrišeš:D

Ena zelo dobra varjanta, to res morte sprobat, plonk na papir, papir pa na eno tršo lepenko nalimejte, puste en zavihek, na katerega daš risalni žebljiček, tega prbiješ pod mizo, plonk pa samo obračaš, če pride prfox, ga lepo elegantno not obrneš da je pod mizo...

Varjanta je tudi da če so mize ki imajo tisto železo čez celo, da ga not daš-med les in kovino, sam more bit plonk mal večji, in pol ga enostavno iz spodnje notranje strani mize potegneš vn, daš na rob in bereš, pol pa sam not daš

Na kalkulator napišeš s svinčnikom na sivo al plavo plastiko od calca, mal obračaš, da se grafit zasveti in to je to, lepo se ga zbriše s prsti če je nuja

Matr sm se razpisu, nevem če se vam bo dalo brat, sam se splača probat...
There Is No Stronger Drug Than Reality

Boeing ::

Golden eye: moja metoda excactly, vsa 4 leta gimnazije, pa še kako prej...


Zdaj sem tehnološko napredoval, uporabljam PDA. Prfoxom nič jasno :)
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

Microsoft ::

Kot je ze nekdo napisal, tisti nacin, da si kupis napol prozorne kulije in noter nameces, je men pomagal celo srednjo solo.
Pac, kupis ene 10 kulijebv, pa one skejtarske hlace (al pa kake druge), da imajo ob strani zepe. Pa si kulije nataknes na en zep. Potem pa vleces enega po enega, izpolnes, kar lahko, das kuli v zep na drugi strani in potegnes naslednjega. Presvinglal dosti sranja, med drugim zandji test iz slovenscine, da nisem padel.
In dobit te ne morejo, razen ce ne vejo za to ali pa si tolko tumast in gledas v kuli kot bi bil mal zmesan.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Zgodovina sprememb…

boby1 ::

Ja Uv-svincniki rulajo. Popises si cist prazn list, pa se pod navadno svetlobo nc ne vid, pol mas pa na drugi strani svincnika lucko, pa z njo posvets pa se vse vid8-).Res huda scena, na faxu sploh.

LoOna ::

Plonkanje 4ever!!! :P
Priznam, da SEM ze plonkala in to kar posteno. Ena sansa je na "rob" prsta. Kaksno besedico al pa obrazlozitev kaksnega pojma. Druga varijanta pa so listici. Nekaj na racunalnik, pisava ravno taka, da se lahko bere... Ali pa res small rocno napisano.
Ooo, s plonkceglci sem jaz dobila najlepse ocene... To so bili tisti casi.... *se zamisli*

Lp, Lara
Wanna have some fun???

kopriwa ::

plonkou sm v prvi vrsti, prfoksa pol metra pred mano, v levi roki plonkec (najmanša možna pisava, ki jo vidiš), skratka adrenalin dela... me je pa enkrat ena druga dobila ko me je presedla (jst pa plonkc velikosti pol A4 lista v test dau:D ). Najbolš je pa ko se s sošolci dobiš pa mal pokomentiraš te zadeve, pa se mal narežiš za nazaj

Ch4N93 ::

najlepše je, ko obstajajo 4 različice izpita (a,b,c,d), ki so že leta v uporabi
doma si izpit rešiš, na faksu pa samo oddaš :)

če sediš nekje na sredini, da prof. ne hodi mimo tebe, si sprintaš A4 list z rumeno barvo pisave
list imaš na mizi kot "konceptni" list, za skice... od daleč se sploh ne vidi da je kaj na njem

z GSM pokličeš kolega, ti na izpitu, kolega zunaj s knjigo, pa ti lepo narekuje

tudi SMS-i so uporabni: pošlješ vprašanje sošolcu, on pa tebi odgovor (priporočljivo je imeti telefon na tiho :))
Ni nam lahko...

mare_ ::

Eh, al pa če pred kontorlko kar na mizo napišeš ... ;)

Golden eye ::

jah srednja šola ja -> to je bl mal snovi za naučit
k pa na faks prideš rabš pa že mal bl obsežen plonkce pisat;(

a obstaja UV printer??

Zgodovina sprememb…

WarpedGone ::

Moj princip u osnovni še, nekoč davno :)

Kontrolke smo pisal na liste strgane iz zvezka, vprašanja je pa učitlca nato narekovala.
In si si lepo v naprej pripravu list iz zvezka, na zadnjo stran bol na rahlo napisal s svinčnikom kake detajle, lepo rešu stvar in poradiral odvečno solato.

100% proof 8-)
Zbogom in hvala za vse ribe

SkIDiver ::

Za velik snovi je uporabna metoda rolice. Napišeš plonk v wordu v stolpce, natisneš, zrežeš, zlimaš in potem zviješ v dve rolice. Na rolico natakneš prozoren pas, ki ga lahko narediš tudi iz selotejpa in potem sam rolaš naprej/nazaj. Ogroomno se da napisat gor.

Pa najboljše se da plonkat v prvi vrsti! Jz sem v srednji sedel sam v prvi vrsti pa sem vedno plonkal brez težav.

dela ::

Na SŠ nisem plonkal, odkar sem na faksu pa uspešno plonkam vsak pisni test.

Vsedem se v predzadnjo vrsto v sredino, kamor profesorji zelo težko pridejo in tudi presedejo me ne, ako je prva vrsta prazna. Ako je potrebno, sem za to prisoten že uro pred izpitom.Dobra pozicija je nepogrešljiva.

zmanjšam v wordu, vržem v torbo. Velikost plonkov je lahko le malce manjša, kot a4. Po kakšnih 5 minutah (ko se podpišem na polo s številko indeksa) indeks pospravim in obenem vzamem plonke iz torbe, ter jih zadegam pod polo. Nato celo uro konstantno prepisujem. Ko mi začne pešati koncentracija, pogledam v zrak, si pihnem v lase, da izgleda, kot da razmišljam. Profesorja nikoli ne pogledam v oči. Oblečene imam nevpadljive barve. Orientiram se po zvoku. Ko profesor oznani konec izpita, počakam trenutek, da začnejo ostali vstajati in ta trenutek zmešnjave izrabim za to, da plonke pospravim nazaj v torbo.

Glavno je, da imaš pregledne plonke, da veš kje imaš kaj napisano (že od tega se dejansko naučiš veliko snovi) in da si med plonkanjem totalno miren,

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dela ()

korenje_ver2 ::

moram rect da v zivljenju se nism plonkal... pred casom smo pisal izpit racunalnistvo in informatika, pa je bil tolk lahek, da sm se kr cudu ka sm vidu da sosolci plonkajo... matr cudni so vsi. tudi v sredni soli so vsi plonkal, medtem ko sem jaz uporabljal znanje iz glave. res da sem na ta nacin imel tudi najboljse ocene v razredu :) .

dobra fora je bla pri predmetu varstvo pri delu, ko smo na prvem roku komot lahko plonkal, ker je profesor sel ven za vec ka 10 minut, ko je bil not je pa casopis bral. potem pa uni ka niso sli na prvi rok, so mislni da bodo lahko plonkal na drugem roku, so mel pa vsi ustni izpit hehe :)

aja vam se povem par tehnik plonkanja, ki sem jih zasledil v mojem zivljenju:
* pisanje na roko (med prste, na dlani, na prste)
* pisanje na mizo (hitri napis formul na mizo pred zacetkom)
* pisanje na torbico za pisala
* pisanje na listke
* pisanje na prosojne listke
* skrivanje listkov (prilepljen listek na roko, na nogo, na dlan, ob mizo, v luknjo v mizi, na svincnik, pod testni list, v torbico s pisali, v indeks, v stojniski prirocnik)

Najbolj ucinkovito sredstvo za plonkanje:
* napis na dlan, med prste (profesorji nikoli ne pogledajo)
* listek na pisalu, v prozornem pisalu (profesor ucenca zasledil samo enkrat)
* prosojni listek na mizi (nevarno, ampak inovativno)
* prednapis podatkov na mizo (ucinkovito pred casom, ko nas niso presedali pred testom v sr. soli)
* napis na torbico s pisali (ucinkovito pred casom, ko smo lahko imeli torbice na mizi)

Zgodovina sprememb…

Nejc Pintar ::

hm, na 5*5 list naprintaš, zaselotejpaš, daš u žep. nekje imaš pripravljena še 2 sveža trakca selotejpa
se usedeš nalimaš na stol in samo noge daješ skupi/narazen
Lahko je biti prvi, če si edini!

Tic ::

Mene je rešil MMS, ko smo pisali, sem naročil trem sosolcem naj počakajo zunaj. Bila je zadnja ura in ostale je spustila. Matematika. Po prvih dveh minutah so sosolci dobili MMSe z tremi nalogami. Ostalih pet je bilo zame. Rešit so znali samo eno, in so mi v SMSu nazaj poslali navodila, in sem nalogo elegantno rešil. Naloga je bila vredna 14%, jaz sem pisal 60%. Tko da, pri ut2k3 - LAST SECOND SAVE.
persona civitas ;>

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tic ()

mit3k ::

Vsaka ti čast če te niso opazli pri pisanju sms-a :D

Drugače pa sem mel jaz plonkce ponavadi med nogami, sam je bil problem ko včasih nisem znal kaj prebrat >:D

Druga varijanta pa je bla da sem mel na mizi peresnico, pod peresnico listke, potem pa sem jih samo počasi vlekel, prepisal in potem nazaj skrill... adrenalin mi je pa hitro narasto ko se mi je začel prebliževat kaki profesor, ker če bi mi dvigno peresnico bi bil jaz v p... :D
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Goljufiva izobrazba (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Šola
15632120 (25128) celada
»

Kje kupiti "plonkarski" kuli/svinčnik ?? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5313126 (5146) Saladin
»

UV pisalo za plonkat... :)

Oddelek: Šola
378638 (6230) merihuana
»

Revolucionarna studentarija

Oddelek: Loža
82197 (1881) Ziga Dolhar

Več podobnih tem