» »

!!! Pozivam vse Slo-techovce !!!

!!! Pozivam vse Slo-techovce !!!

V-i-p ::

Fantje, malo sem razmišljal... lejte... če bodo moderatorji to zbrisal, tud prov, ampak, jst se zavedam, da imajo naši vrli fantje velikoo stroškov s slo-techom, da je stran takšna kot je, da smo na svežem z dogajanjem, skratka, da imamo to, kar si vsi želimo. Reklame po internetu pa so v sloveniji še v povojih...
Zato sem razmišljal (moderatorje niti vprašal ne bom, ker ne bodo hotl vzet), da bi stopili vsi slo-techovci skupaj in enkrat tudi mi pokazali malo hvaležnost! Stopimo skupaj, pa naj vsak prispeva eno malenkost, za še boljši slo-tech, za podporo, za NAŠO korist!! Probral nas pa ja ne bo zaradi jurja al pa dva??
Fantje, kdor je zato, naj se vpiše, kaj pripomne, lunija pa pozivam, da naj napiše kam lahko prispevke pošljemo!! Siguren sem, da bodo fantje zato!!! A Ste za?? Jst sem...

Lp! V.i.p.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

andro ::

Maš prav! Letna naročnina 1800 sit (150 sit na mesec) meni se zdi da tolko lahko privošči skoraj vsak.:))

TO JE TUDI PREDLOG ZA NASLJEDNJO ANKETO!!!
To have no errors, woud be life without meaning . No strugle no joy!

OrlyTM ::

To smo tut že predelal :))) sam dejte snail mail address, pa bomo poslal, pa ne z naročnino bluzit, vsak pošlje kar če ... če nič pa nič ... sam bi blo pa fino vodit eno online statistiko, kdo je kej prispeval :))

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

ANLASER ::

Čeprav sem nov clan se mi ideja sploh ne zdi slaba saj stem ko dobimo kaksne dobre nasvete prisparamo kar nekaj denarja katerega bi mogli zapraviti na kaksnem servisu:P

MadMax ::

Sem za! Ce ne bo slo drgac, se bom tut enmu cigaretu na dan odpovedal, al pa eni cocacoli na mesec...:D

mojsterpeter ::

ja jest sm absolutno za - kako se bomo pa zmenil

sasox ::

jst sem tud za

luni ::

Heh folk spominjate me na Civilizacijo. Spil... Ko si dobro vodil gospodarstvo in mesto so ti pol organizirali v mestih neke proslave v tvojo slavo :).

No, kakorkoli, res si ne morem(o) zelet boljsih obiskovalcev. Da bi sami nekaj prispevali...Lepo od vas, res, samo mi ni jasno kako bi stvar izvedli. Ce imate kake dobre ideje, pol kr!
Artificial Intelligentia

Luni... (moj predlog), dej prosim, objavi kakšen, recimo, svoj naslov, pa bomo pošiljal po pošti, je lažje, kot pa na banko iti... lahko pa tudi, da bo zanimivo, vodiš online evidenco prispevkov, neki takega... Kaj pa drugi mislite?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

bluehacker ::

OK , lahko pa bi naprimer prodajali zvezdice, vsaka zvezdica 2 jurja al pa 1 jurja ali pa bi slo techovsi zrihtali primere ko jih testirajo, naredili nagradno igro, kao pol pa bi to mi po polovicni ceni odkupli, pa bi dobli dnar pa se kaksne nove stvari. Samo ne mi rect da vse kaj se testira da se mora vrniti???8-O
I am here to kill all the unvorthy not-hackers

PaJo ::

Ja kakor si rekel, skoraj vse stvari se morajo vrnit, razen kaksinh ventilatorejv in podbnih for;(

Drugace pa proti prispevkom nebi imeli mi nix proti:D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

Yohan del Sud ::

A prejemate tudi nedenarne donacije?

Mam veze z nekim Šakanom Peakovićem, lastnikom dveh kosovskih, enega sarajevskega in enega jeseniškega bordela. >:D

Ne resno. Čez štirinajst dni izide moja nova knjiga (je treba reklamirat vnaprej :D) - Iskanje v internetu (not je sedem strani vicev) in tako bo dobila novoustanovljena lunijeva spominska Slo-tech knjižnica
svojo prvo knjigo.

BTW: Kaj pa je uraden fizičen naslov Slo-techa?

Pa številko ŽR bi lahko napisali.

Ajd. Žrite, pite in se množite!

Jeronimo ::

Zanimiv predlog, vreden razmisleka. Žiro račun odpade. Imeti moraš pravno osebo in še davk ti namolzejo. Da bi po pošti pošiljali denar, je reskirano. Kaj pa če se kakšno pismo "po pomoti" založi na pošti. Lahko pa se bo tudi kdo spomnil in na vse kriplje zatrjeval, da je poslal in da ne ve zakaj ni prišlo na naslov.:8)
Lahko se pa naredi Slo-tech žur in se tam meče v škatljico , če komu to paše storiti.
Sicer bo pa Luni sedaj začel tržiti oglasni prostor in bo nekaj denarja prikapljalo tudi preko oglasov.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

Tzar ::

Odlicna zamisel,samo se raj pozanimajete kako je s temi ^neobdavcenimi^ prispevki da potem ne bodo imeli SLo-techovci probleme.
Pa se kar se tice ankete z oglasi.Mislim da ce jih bo tud mal vec (do 5) ne bo nihce umru,samo da ne bodo kaksna extra large okna skakalca na zaslon.
Naj fantje ob vseh uzitkih, ki jih imajo ob tem se kaj zasluzijo.
8-)
Življenje je lepo!

Matek ::

Jest sem tud za, pa mislim da ŽR niti ni slaba ideja, ker tist davek, kolk ga poberejo, ni tko velik. Po pošti se mi zdi slaba idej, ker ti nič ne garantirajo, edino če pošleš vrednostno pismo, kar pa je drago ko pes.

:|Ne :|vem, :|res :|nevem...:|

NiggerBob ::

Ne težite, ne nakladajte,.....če jaz dam komu tistega Prešerna ali dva , je to moja stvar in NI obdavčeno, prav tako tudi prodaja med fizičnimi osebami ni obdavčena. Primer: ko ste prodali kakšen hardver ali kaj podobnega, ste od tega plačali davek ali navajali dohodek v dohodninsko napoved ???? LOL, LOL, LOL:D.

Luni naj lepo da naslov, potem pa tega Prešerna (ali dva ali tri,...) v kuverto in poslat priporočeno. Teh 170 Sit poštnine no bo pobralo nikogar. Torej, Luni, jaz samo še čakam naslov, kam poslat Cankarja>:D
"Hrabri umrejo samo enkrat, strahopetci umirajo tisočkrat"

Tomi ::

Ideja sploh ni slaba.. Tudi jaz mislim, da bi vsak lahko dal katega jurja..
Pa tudi kaksen naziv gor ne bi bil slab, samo da ne bi nekateri potem zvezdic prekomerno kupovali...;)
metrodusa.blogspot.com

hatch ::

Ene 50-100 bi vas morda placevalo narocnino (ni vazno kako nizka je) torej 10% trenutnih obiskovalcev slo-techa, kar pomeni 20x manj denarja od reklam za slo-tech.

Ce mate pa prevec denarja, ga pa posljite... samo jaz sem preprican da slo-tech zaradi vasega denarja ne bo nic boljsi.

Prej slabsi, ker se bomo pokvarili, postali zlobni bogatasi in v svojih temnicah nabirali gore zakladov.

Ne, resno... Vsekakor bomo znali cenit vsake prispevke in vsi ljudje, ki boo kaj poslali bodo nekje zabelezeni. Ampak prodaja zvezdic? Jaome :\.

Naslov pa je:
Goran Anders
Makedonska 31
2000 Maribor
Artificial Intelligentia

andrej ::

mogoce mas celo prav - denar zelo pokvari stvari... tak pa zdaj nihce ne dela za denar ampak zaradi veselja in seveda slave:D

Elemen_T ::

Luni: Zakaj naslov...da (celo) številko tekočega računa, ime in priimeka namen nakazila in naslov...meni bi bilo tako laže (klik NLB)...pa verjetno še komu drugemu.

alien-w ::

men je tudi preko prospleta (probanka) lazje. Dej ŽR.
Nov račun odpri za slo-tech. Sm za prispevek, ce namenim 5% od moje zepnine, bo k vam kar lepo vsak mesec en jurj prletu. :))

...nekateri bi radi imeli št. žiro računa da bi lahko nakazali........

...drugim bi zadostovala "le" št. tekočega računa....................

...tretji pogojujejo prispevek še s kakšno dodatno zvezdico.......

...četrti mi nakazali samo pravni osebi................................

...peti se bojijo, da se bo pošta s tistim bogim prešernom izgubila

...šesti bi meli škatljico na Slo-Tech Žuru in metali noter...........

...sedmi bi poslali vrednostno pismo...................................

...osmi bi radi svoje ime na prvi strani, po možnosti z Bold pisavo

...deveti se boji, da ne bo Luni "nenamensko" porabil kak tolar...

...desetega verjetno zanima, kako dolgega ima Luni, LOL, LOL...

...

..

.

Fantja, dajte se no zresnit: Za koji ku*ac vas zanima št. Lunijevega bančnega računa? Mislim, da je to Lunijeva in bančna tajnost. Ne mi trdit, da nimaš nikoli jurja v žepu ali da ti je težko iti do bankomata in dvignit ali da ti je težko iti do pošte in poslat....

Vse moje iskrene čestitke Luniju in kompletni ekipi, ki je ustvarila in še ustvarja, TRDIM!!!, NAJBOLJ zanimivo spletno stran v Sloveniji in to iz čiste zagnanosti brez kakršnegakoli bogatega sponzorja na začetku.

Se kdo sploh približno zaveda, koliko truda in napora je bilo treba vložiti, da zadeva deluje? Kako se truditi, da pridobiš kakšno podjetje, ki je pripravljeno oglaševati na tvoji spletni strani? In eno podjetje ni dovolj.....

In to danes, ko prošnje za sponzorstvo in donatorstvo in raznorazne prispevke kar dežujejo v podjetja in ko si osnovnošolci in srednješolci podajajo kljuko s prošnjami za kakršnokoli pomoč, ker prirejajo tombolo, da zberejo denar za končni izlet ali maturantski izlet ali.....

Pa prošnje raznoraznih invalidov, resničnih in namišljenih, da rabijo ta in oni pripomoček, če bi jim denarno pomagali ali nakazali denar na ta in ta račun.....

Pa položnice Rdečega križa in Unicefa......

Pa raznorazni socialni podpiranci ki pošiljajo nekakšne skupaj zlepljene fotokopije odločb iz Centra za socialno delo.....

Pa raznorazni hrvaško govoreči osebki, ki prodajajo uokvirjene fotografije, prte, svete podobice......

Da si ne bo kdo delal utvar in mislil, da so vsi našteti zadovoljni s Prešernom...minimalno bi vsak imel vsaj Cankarja.

Pa založniki, ki pošiljajo knjige v podjetje, ne da bi kdo te knjige sploh kdaj naročil, potem pa čez mesec dni pošljejo račun, naslednji mesec pa še grozilni dopis.....

Pa izdajatelji časopisov in revij, ki pošiljajo 14 dni kakšen časopis zastonj, potem pa pokličejo in te anketirajo, če si zadovoljen, pa bi mogoče žele naročiti ta časopis ali revijo......

Pa vse mogoče in nemogoče ponudbe za reklamiranje podjetja....

Osebno vse te zadeve ročno zbašem v koš, pomagam edino osnovnošolcem in srednješolcem, pa kakšnemu koristnemu društvu (gasilci, športno društvo,.....)

Starejši Slo-Tech člani se bodo mogoče spomnili časov BBS-ov, kjer so nekateri BBSi tudi pobirali simbolično članarino in če ti je bil BBS všeč, si pač plačal in potem DL, če ti ni bil, pač nisi plačal....

Za vse navedene v začetku tega posta pa imajo Srbi dober pregovor:

RDJAVOM KU*CU I DLAKA SMETA!

Meni osebno je Slo-Tech zelo všeč in lahko rečem samo:

LUNI, POGLEJ POŠTNI NABIRALNIK (PA NE E-MAIL:D), AMPAK TISTI SPODAJ V TVOJEM BLOKU, KJER NA NJEM PIŠE ANDERS! (SICER NI CANKAR, KER GA NISEM IMEL V ŽEPU :)), AMPAK 2. KOBILICI)

PS: Pa če bom edini, ki je kaj nakazal/poslal, bom pač edini!

MRB0rYS ::

Kaj da bi si zvezdice kupovali, možno pol jih bodo eni mel deset eni pa nič probajte
b0rys

andro ::

Pokek imena, bi tisti ki je kaj prispeval dobil znakec $. Mislim da je to čisto pravično.:D
To have no errors, woud be life without meaning . No strugle no joy!

....enajsti bi imel rad znak $ zraven imena (pa še odvezo od lokalnega župnika po možnosti:D).....

Jeronimo ::

"Prej slabsi, ker se bomo pokvarili, postali zlobni bogatasi in v svojih temnicah nabirali gore zakladov. "

Luni, dobro si to povedal. Denar resnično pokvari ljudi, sem to občutil na lastni koži. Sodelujem v nekem orkestru, dokler smo igrali "za kosilo in pijačo", je bilo vse OK, čim smo začeli dobivati denar za koncerte smo se začeli kregati.
Nič ne rečem, veliko dela je potrebno, da slo-tech ostaja tako ažuren kakor je, vendar ...
Upam, da vas denar resnično ne bo pokvaril in se postavil na prvo mesto v vaši smeri oblikovanja te strani ( predvidevam, da bodo denar dobivali vsi moderatorji, a ne - vendar po kakšnem ključu ga misliš razdeliti >:D ).
Slej ko prej se boste začeli kregati, kdo si zasluži več. To je tako kot v službi.:)

JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

JAZ PRISPEVAM 2000 SIT samo povej kam ti naj posljem, ti pa mi poslji bilokaki ventilator k oti je ostal al pa se boljse poslji spisek ventilatorjev ki jih mas pa jih ne rabis. ....

Lahko pa zrihtam CDje SL AN slovar z izgovorjavo, pa jih prodate in 50% cene dobite kot provizijo ta provizija pa gre za SLO-TECH|O

....dvanajsti se boji, kako tega jurja pravično razdeliti med več ljudi...
Ej, ljudje, pregovor pravi: DZABE NEMA NI KOD STARE BABE!
Očitno sem edini, ki vsakemu od Slo-Tech ekipe resnično privoščim pošten honorar - pošteno ste ga zaslužili!

TinkaPinka ::

Ok, torej jaz sem tista ta deseta LOL...

:))

NIgger tebi najlepsa hvala za tvoj nesebicni prispevek, drugace pa sem ti ze napisal v mejlu...

Drugi pa: ne bomo postavljali nobenih pogojev, prav tako pa ne bomo zaceli prodajati slo-techa na veliko okoli. Ce se vam zdi ok, pac kaj posljite in enkrat vas bo ze kaj doletelo ce pa ne pa ne. Nobenih zvezdic ali kaksnih drugih stvari se ne bo prodajalo in mislim da V-I-P sploh ni mislil kaj takega, ko je odprl topic!

TinkaPinka hehe poglej moj status v Kdo smo?... Master Bwana :))
Artificial Intelligentia

Jep fantje, luni ma prav... res nisem mislu kaj takega, preprosto, mislil sem, glede na to, da nas je kr neki, pa če da vsak kakšno malenkost takole na mesec (oz. kdor hoče), nas ne bo pobral, fantom bomo pa zelo olajšali vse skupaj!! Luni je dal naslov, pa kdor želi naj pošlje (hvala lepa), kdor pač ne želi pa ne... naj bo vse skupaj brez pompa, nekako spontano, ko maš, pač pošlješ, pa je... Imeli bomo pa od tega vsi nekaj, verjemite, luni ziher nebo za ta dnar nabavu IBM APTIVE:D pol pa z njo pobegnil v ameriko.... Lp!

Siluro ::

Mislim . da za ceno kavice in časopisa na dan(to ni reklama za tisto kaj že IBM Adaptivo khm. Aptivo) ne bo nihče preveč prikrajšan.LIVE LONG AND PROSPER SLO-TECH...odlična ideja fantje!
Howg govoril sem!

Luni, žal nisem dobil nikakršnega maila.
Hehe, nisem si mislil, da sva (skoraj) soseda -> samo slabih 20 cm na karti Maribora -> kar je manj kot 2 km -> pa sem šel ravno iz firme pa naredil malo daljši ovinek in ročno zbasal zadevo v tvoj nabiralnik. Ni se treba zahvaljevat, samo zanimalo me je, če se nisem zmotil v nabiralniku in kakšnemu tvojemu sosedu naredil presenečenje, LOL.
Za vse ostale pa točno tako, kot sta napisala Luni in V.i.p. -> kdor hoče in se mu zdi Slo-Tech OK zadeva, vredna kakšnega prispevka, naj da kaj po svojih (z)možnostih, nobene prisile, nobene prodaje zvezdic in nazivov in $ znakov....
Zavest, da sem vsaj malo poskušam oddolžiti Luniju in Slo-Tech ekipi mi zadošča.

Ja luni prav mate, jaz bi pa vseeno lahko zrihtal cdje, za nagradno igro(zastonj) kaksnega pa lohka tudi prodate...:D

Luni, saj vem, kdo si. :)
Ne vem pa, zakaj me ne bi smelo to zanimat LOL. Saj sem zenska vendar. >:D

Razen ce to spada v tako nesramnost proti Master Bwani, potem se globoko opravicujem za moje drzne besede. :8)

NiggerBob sem ti se 1x poslal... mogoce bos dobil.

Tinka poznas me? Zdaj pa sem postal radoveden ;).
Artificial Intelligentia

Osebno te ne poznam (ŠE ne LOL), vem pa, da si Master Bwana (zato si me tudi poslal na tisto stran, ali nimam prav?), poleg tega pa te moj dragi, kolikor vem, osebno pozna. :)
No, zdaj bo pa luni malo razmisljal - le kdo je njen dragi... LOL

Caboose ::

saj saj dobra ideja....lepo lepo:)
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.

Odogovor je preprost.. nekdo, ki dela na Jerovsku a ne:D

Ribicija ::

Kaj ti moraš vse pokvariti? :))
Malo bi moral počakati da bi se LUNI malo matral in kravžlal možgančke.

:P

ups:(

Saj nisi jezen.. mogoce pa celo se zdaj neve:D

PaJo, moj dragi ne dela v Jerovsku, sorry. Napaka. :) Zdaj pa malo pusti Lunija, naj malo razmislja. Saj je pameten.>:D

Ribicija ::

To pa ne. Zato pa že nebom jezen nate. Sploh pa ko nam for free pomagaš.

Boš ti zrihtal server na SEŠ?

:D

Hm... Na SEŠ so potel nekaj sami porihtali, niti nevem ce jim je ratlao ali ne:D
V glavenem mislim da tam nebo potrebno mojega posega:D

Sicer pa sem srecen da nisi jezen name:P

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prodam goro eksotičnih hladilnikov

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
372523 (1550) Matek
»

lunijeva zadnja novica...