Forum » Omrežja in internet » bit spirit, ne dela internet
bit spirit, ne dela internet
timi007 ::
ko uporabljam bitspirit, mi ne dela internet, takoj ko ga izklopim, pa vse normalno laufa
bitspirit uporabljam na namiznem PC, ki je s kablom povezan na ruter, medtem ko mam prenosnika brežično povezanega, pa mi pravtako na njem tud noče vedno delat net, včasih ja, včasi ne, ko ugasnem bitspirata pa na obeh vse normalno dela!
v čem je problem, a ostali clienti za torente tud to povzročajo, jaz še nisem uporabljal drugih- kateri so vredu?
hvala za odgovore
bitspirit uporabljam na namiznem PC, ki je s kablom povezan na ruter, medtem ko mam prenosnika brežično povezanega, pa mi pravtako na njem tud noče vedno delat net, včasih ja, včasi ne, ko ugasnem bitspirata pa na obeh vse normalno dela!
v čem je problem, a ostali clienti za torente tud to povzročajo, jaz še nisem uporabljal drugih- kateri so vredu?
hvala za odgovore
Jux ::
težava zna biti v preobremenitvi routerja (če deliš dostop do interneta).
Predvsem pa zbriši bit spirit, svinjarija od programa... www.utorrent.com bo odličen nadomestek!
Predvsem pa zbriši bit spirit, svinjarija od programa... www.utorrent.com bo odličen nadomestek!
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 487265 (37401) | Rias Gremory |
» | Hitrost interneta (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 18763 (7774) | iwasbilbo |
» | Modem TomsonOddelek: Omrežja in internet | 1703 (1497) | Kleemen |
» | Disconnect vsako minuto do dveh za 5-10sOddelek: Omrežja in internet | 3093 (2249) | mgermo |
» | msn (na par min se prižiga in ugaša)Oddelek: Programska oprema | 797 (707) | strunfi |