Forum » Izdelava spletišč » forum
forum
Container ::
če hočem postavit stran, kjer je forum samo eden od večih dinamičnih delov, moram sam napisat switch funkcijo v index.php, kar avtomatično izključuje uporabo phpbb, punbb, smf, svašta forume?
Če je resnica res tako temačna, potem me zanima, kako se to na najlažji način naredi - katerega od napisanih forumov je najlažje "potweakat"?
Itak ne rabim preveč kompliciranih funkcij, pretežno v glavnem dodaten user support.
Kašna ideja?
Če je resnica res tako temačna, potem me zanima, kako se to na najlažji način naredi - katerega od napisanih forumov je najlažje "potweakat"?
Itak ne rabim preveč kompliciranih funkcij, pretežno v glavnem dodaten user support.
Kašna ideja?
b ::
Pa... jaz bi instaliral vsak dinamicni del v svoj direktorij, in potem ne rabis nic tweakat, samo na tistem delu strani, ki ga ti strikas skupaj, naredis linke na /forum al pa karkoli ze... No, verjetno moras tudi na forumu naredit linke nazaj na stran oz. na druge dele, to je pa to. Ali sem spregledal kaksne tvoje bolj specificne potrebe?
Container ::
ja, lahko bi naredu preprosto samo glavo z menijem in postavu v phpbb.
Sam jest hočem met poleg foruma na ISTI strani še druge dinamične elemente.
Sam jest hočem met poleg foruma na ISTI strani še druge dinamične elemente.
Tody ::
kontejner obstajata dve opciji. Ena je demonstrirana pri Subdreamer.com/org ki ko portal objame katerga od popularnih forumov mislim da ima 4 na voljo (in obstaja tudi zastojnska lite različica) druga fora je da se napiše modul, ki bo stvekal pač tak forum, jeba je da nemoreš na takem forumu kej dost na easy nalagat skine in druge dodatke. Jest sem uporabil poleg navedenega še 2 sistema RUNCMS (xoops je vrjetno isto sranje) in pa MAMBO (ta ma baje celo obe opcije).
Torej poglej si malce zasnove in boš videl kako in kaj. www.studentarija.net ima Runcms in phpbb forum kot modul.
Torej poglej si malce zasnove in boš videl kako in kaj. www.studentarija.net ima Runcms in phpbb forum kot modul.
AtaStrumf ::
Da ne odpiram nove teme bom kar tu vprašal. Imam en čuden problem in sicer se je kar od lepega potrebno na phpBB forum 2 (dva) krat prijavit da prime. To sem probal z Admin in navadnim userjem in večrat in je vedno isto. Ima kdo kakšno idejo kje je štos?
EDIT: sem že pogruntal v čem je štos, smo registrirali novo domeno, link na forum sem popravil, ne pa tudi nastavitev foruma pol si se pa moral dvakrat vpisat, ker prvič ni prijelo, ker je narobe preusmerilo. Ko smo že ravno pri tem preusmerjevanju, zakaj to dela? Se da to kje izklopit, da direkt zapiše nove odgovorie in te pošlje direkt na osveženo temo, tako kot na slo-techu?
EDIT: sem že pogruntal v čem je štos, smo registrirali novo domeno, link na forum sem popravil, ne pa tudi nastavitev foruma pol si se pa moral dvakrat vpisat, ker prvič ni prijelo, ker je narobe preusmerilo. Ko smo že ravno pri tem preusmerjevanju, zakaj to dela? Se da to kje izklopit, da direkt zapiše nove odgovorie in te pošlje direkt na osveženo temo, tako kot na slo-techu?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AtaStrumf ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšnih sprememb si želite? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 8412 (6787) | Bor H |
» | PHPBB FORUM (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15821 (11303) | mmorph |
» | Stran znotraj straniOddelek: Izdelava spletišč | 1501 (1070) | Tody |
» | content management system (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5420 (4216) | Tody |
» | Pomoč pri gradnji pravniškega spletnega forumaOddelek: Slo-Tech | 1583 (1412) | alum |